Во интервјуто Каролина зборува повторно за соработката со продукцијата Емоушн, за наградите на Сунчане Скале, неплаќањето на авионска карта од страна на организаторот и нејзино неприфаќање да биде дел од фестивалот, за излегувањето на Сајко од ОТ Бенд, пријателството со српскиот мрапер Скај, новиот албум, како и престојниот концерт во Белград идната година.
Mada ovdašnja publika odlično zna ko je Karolina Gočeva, popularna Makedonka se, ostvarivši saradnju sa novoosnovanom menadžerskom kućom „Šoumaster“, naoštrila da učvrsti svoje pozicije na srpskoj estradi. Kaže, san joj je da zapeva u Centru „Sava“, ali i u svim većim gradovima širom zemlje. Osim o poslovnim planovima, sa Karolinom smo na popodnevnoj kafi pretresli i neke druge, znatno zanimljivije teme.
Kako je došlo do saradnje sa „Šoumasterom“?
Potpuno spontano. Jedna sam od retkih koja je čak dva puta gostovala na Gala večeri „Operacije trijumf“, dosta vremena sam provodila sa tim ljudima, pa smo se vremenom zbližili. Na inicijativu Mirka i Snežane Vukomanović snimila sam duet sa „OT bendom“, nakon čega su čelnici „Imoušna“ došli na ideju da ostvarim saradnju i sa njihovom novoosnovanom kućom, što sam oberučke prihvatila.
Za šta je „Šoumaster“ konkretno zadužen kada si ti u pitanju?
Oni će se pre svega baviti organizacijom mojih koncerata na teritoriji Srbije, ali i predstavljanjem mene ovdašnjoj javnosti u najboljem mogućem svetlu.
Kako ćete deliti zaradu?
Veruj mi da ne znam.
Ne znaš?!
O tom delu priče brine moj menadžer. Ne volim da razmišljam o novcu i takve stvari i ne treba da znam.
Izjavila si da bi volela da napraviš koncert u Beogradu.
Pretpostavljam da je to san svakog muzičara na Balkanu. Volim vašu prestonicu jer ima neverovatnu energiju. Bila bi mi čast kada bih napravila koncert u Centru „Sava“, recimo. Mada, ne bih volela da se zaustavim samo na tome. Nastupala bih i u svim većim gradovima Srbije. Uostalom, poslednja tri albuma objavila sam i na srpskom jeziku, tako da mislim da ovdašnja publika odlično zna ko sam ja, pa nema razloga da se plašim da bi nastupi koje priželjkujem mogli biti neuspešni.
Pesmu koju si snimila sa „OT bendom“ prvobitno je trebalo da pevaš sa Nikolom Sarićem. Znaš li zašto je to otpalo?
Veruj mi, zaista nisam upućena u celu tu frku sa Sajkom. Nesporazumi su se dešavali između njega i „Imoušna“, tako da bi bilo glupo da ja bilo šta pričam na tu temu. Iskreno, nije mi baš najjasnije zašto on više nije u „OT bendu“.
Zato što na „Sunčanim skalama“ nije hteo da izađe na scenu.
Misliš da je to jedini razlog?
Jedan od razloga.
Eto, ti znaš više od mene.
Je l’ tačno da si plakala kada se to desilo u Herceg Novom?
(smeh)... Naravno da nije! Ne znam odakle ti to... Nadam se da ne izgledam kao osoba koja bi plakala zbog takvih stvari.
Ali je zato sigurno tačno da si otkazala dolazak na „Skale“ jer organizatori nisu želeli da ti plate avionsku kartu.
Najnormalnija stvar na svetu je da organizatori snose putne troškove.
Takođe, pola nagrada koje su ti obećali nisi dobila.
(smeh)... I to je tačno. Izađeš na binu i shvatiš da nagradu koja ti je obećana deliš sa još jednom pevačicom. Ali, nema veze, to je za „Skale“ normalna stvar, ništa novo, nažalost.
Postala si prilično bliska sa Skaj Viklerom.
Nismo baš nerazdvojni prijatelji, ali smo u super odnosima. Upoznala sam ga prošle godine, zaključila da je neverovatno talentovan i počeli smo da sarađujemo. Osim dueta „Kraj“, radi mi još dve pesme za novi album, koji izlazi u decembru.
Nego, jesi li Vikleru čestitala na ženidbi?
Pročitala sam negde da se oženio, ali nikako ne mogu da ga nađem da mu čestitam. Izgleda da je promenio broj telefona. Evo, koristim ovu priliku da to učinim. Sve najbolje mu želim.
Videla mladu?
Nisam, ali čim ju je Skaj oženio, znači da je super devojka.
A to što je skoro deset godina mlađa od njega?
Znači, ona ima dvadeset? Pa dobro, ništa strašno.
Priča se da joj otac, naš proslavljeni glumac Aleksandar Berček, nije baš oduševljen izborom.
Bitno je da se njih dvoje vole. Godine i komentari okoline nisu važni. I džaba ti trud da izvučeš neku ružnu izjavu o Skaju, to ti neće poći za rukom (smeh)...
Ti si letos ostala bez dečka.
Da, raskinula sam višegodišnju vezu.
Šta je bio razlog?
Ugasila se ljubav i to je to. Bez prevara, afera i skandala...
Наскоро - остатокот од интервјуто каде Каролина изјавува:
МНОГУ МОИ КОЛЕГИ, СМРТТА НА ТОШЕ ЈА ИСКОРИСТИЈА
ЗА СОПСТВЕНА РЕКЛАМА!