znaci ostanatite 9 pesni ne se od Karolina,uste edno prasanje dali pesnite sto gi peese na makedonskite festivali Makfest,Evrofest,Skopski festival od 1993 -1998 se del od nekoe nejzino CD,mislam na Koj da ti kaze,Tonovi tajni,Da nema sudbini i dr
Не. Тие песни од фестивалите не се наоѓаат на нејзините ЦД-еа. (освен За нас која ја пееше на Скопски фестивал, а се наоѓа на албумот „Јас имам песна„). А баш би требало од Авалон да и направат еден таков албум колекција со песни од фестивалите, има прилично доста да ги собере на еден диск. А не вака да ги бараме некои песни под дрво и под камен. Таков албум дефинитивно и фали на Каролина, со сингловите од фестивали. Или пак комбинација на некои песни од издадените албуми, на пример албуми насловени како Best of... , The very best of..
Естрадата во дружба и во ТВ серија
Кој вели дека на македонската естрада никој со никого не се дружи? Каролина, Тони Зен и Слаткар на оваа фотогафија го докажуваат спротивното. Поп ѕвездата и хип-хоп револуционерите се здружија поради еден ексклузивен проект кој "Бекстејџ" наскоро ќе го обелодени.
Прво ќе ги гледаме во заедничка реклама, а потоа можеби и во уште еден проект на ТВ "Сител" кој секако ќе ја разбранува домашната јавност. На оваа фотографија, Слаткар на Каролина, Тони Зен и на уредникот на "Бекстејџ", Александар Блажевски им се фали со својот нов контраверзен спот за песната "ФМ". На сликата фалат уште Калиопи, Некст тајм, Јован Јованов и Елвир Мекиќ. Тие заедно со гореспоменатите, се еклузивните музички соработници на "Бекстејџ".
Дел од тие ѕвезди за прв пат ќе станат актери во новата ТВ серија, "Аманет", која стартува наскоро на "Сител".