Каролина Гочева

Terebellum Sagittarii

Несопирлива
Член од
25 јули 2007
Мислења
1.194
Поени од реакции
578
Каролина е самостална,независна, урбана и реализирана девојка,и пред се уметничка душа,и нејзе не и е едиствена цел у живот да се омажи оти ако и било тоа целта одамна ќе го направела тоа.А за тоа кој колку е млад или стар,најбитно е како се чуствува секој сам за себе,годините и немаат толку големо значење,а вие ова што го коментирате тука сеуште се мали за да го сфатите тоа,за некоја година ќе разберете што сакам да кажам.
Од кај ти како обичен фан знаеш дали е самостојна?Може за се и е потребна консултација од другарка, мајка, од цаци паковска? И од каде ти можеш да знаеш која е нејзина цел во животот?Ова е тема за фанови или за лични роднини и пријатели?

Член од
18 септември 2007
Мислења
2.547
Поени од реакции
33
Од кај ти како обичен фан знаеш дали е самостојна?Може за се и е потребна консултација од другарка, мајка, од цаци паковска? И од каде ти можеш да знаеш која е нејзина цел во животот?Ова е тема за фанови или за лични роднини и пријатели?
Не ја познавам лично Каролина, па би го кажала истото. Да и беше до мажење веќе ќе беше мажена за Гроздан или за некој друг.

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
За тоа дека е смаостална, не треба да сме и роднини за да сфатиме. Самата Каролина има кажано дека од 11 години го започнала животот на естрадата и дека од тогаш започнала најпрвин со татко и да иде релација Скопје-Битола се до средно школо кога веќе започнала кариера и морала сама да оди во Скопје на снимања и да почне да живее во Скопје сама.

А за мажење ако и дошло, можела уште пред 5 години да се омажи, тоа не р проблем, не се секирајте дали каролина ќе фати нов дечко или не:pos2:

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Абе бракот се повеќе губи значење и еден лист хартија не значи љубов.

Сеедно што е самостојна и независна сепак и треба нејзе некој кој ќе биде покрај неа и ќе ја подржува. Некој кој ќе е тука за неа секогаш. Не мора да и е сопруг, но да и е дечко. Не значи дека дечкото ќе ја издржува, таа тоа сама го прави со години. Ама на никој не му годи самотијата.
А како одминуваат годините не е лесно да се најде слободно момче, најдобрите се зафатени. Не е исто да се бара момче на 25 и на 30 години.
Затоа во таа конотација Дино и е одлична прилика :)

10 страни збориме за личниот живот на Каролина, веројатно и е поинтересен од музиката :icon_lol:

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Абе бракот се повеќе губи значење и еден лист хартија не значи љубов.

Сеедно што е самостојна и независна сепак и треба нејзе некој кој ќе биде покрај неа и ќе ја подржува. Некој кој ќе е тука за неа секогаш. Не мора да и е сопруг, но да и е дечко. Не значи дека дечкото ќе ја издржува, таа тоа сама го прави со години. Ама на никој не му годи самотијата.
А како одминуваат годините не е лесно да се најде слободно момче, најдобрите се зафатени. Не е исто да се бара момче на 25 и на 30 години.
Затоа во таа конотација Дино и е одлична прилика :)

10 страни збориме за личниот живот на Каролина, веројатно и е поинтересен од музиката :icon_lol:
Дино раскина со Каролина...така слушнав вчера дали е точно незнам :toe:

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Zemzela убаво си рече Дино раскина со Каролина, а не Дино И раскина на Каролина.:baeh:

Член од
22 ноември 2008
Мислења
673
Поени од реакции
102
Не знам зошто толку се расправате околу тоа кој на кого раскинал.
Првин сето ова мислам дека или е новинарска приказна или пак Каролина веќе има нов дечко,но кој нормално сеуште го крие од јавноста,али сето тоа е сепак нејзина приватна ствар,тие најдобро си знаат што и како е помеѓу нив,она што јас го знам е дека нејзините родители беа против таа врска.
А и за и околу нејзината врска со Дино,Каролина јавно никогаш не коментираше и истата беше обелоденета дури после една година.

Еве нешто постаро од Каролина.

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Она никогаш не коментирала за ниедна нејзина врска, се е масло на новинарите кои добиваат многу ако и те како ги напумпаат вестите, али мене тоа не ме засега, мене најмногу ме интересирало и ќе ме интересира музиката на Каролина, нејзините концертни настапи итн. За Дино ми беше интересно затоа што беше згоден, богат, имаше бутик, сопственик на Јамаха итн. - значи само она што сум слушала, ми било интересно.
А за ова видеово, ау, таа Бубамара беше според мене најубавата, преполна со емоции и дуети. КАРОЛИНА, елегантна како никогаш до тогаш, излезе на сцена, почна да ја пее Љубовта е моја религија, за потоа да и се придружи Владо Јаневски, кој долги долги години пред тоа не се имаше појавено пред јавноста. Крајот на настапот го круниса громогласен аплауз од публиката во Универзална

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Каролина се симна на второто место на Сити Топ 5... после едно два месеци врв.
Мислам дека добро би било до почетокот на септември да излезе и нов сингл на Каролина, иако Крај е доста успешен и сеуште одлично си ја врши работата.

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Еве ви еден клип од правењето на спотот.

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.238
Поени од реакции
959
Каролина се симна на второто место на Сити Топ 5... после едно два месеци врв.
Мислам дека добро би било до почетокот на септември да излезе и нов сингл на Каролина, иако Крај е доста успешен и сеуште одлично си ја врши работата.
Ќе се врати пак :)

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Ќе се врати пак :)
Ако мислиш на интернет-гласањето, тоа е само еден дел. :)
И минатата недела беше прва на интернет-гласањето, ама СМС-фановите изгледа повеќе биле за Ѓоко Таневски. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom