ne ti e potrebno tebe nisto,zatoa sto i nemas nisto zaednicko so muzikata,osven sto si platenik na karolina.deka pojma nemas od muzika toa e jasno.
jas propadnat muzicar:pos2::pos2::pos2:pa i da e taka(iako jas najverojatno poveke vreme se zanimavam so muzika od sto ti imas godini) pak sum MUZICAR za razlika od tebe sto nemas pojma sto znaci terminot muzicar.
a za tie sto gi nabroja deka ja pofalile karolina da te prasam IMA LI NEKOJA PEJACKA VO RM sto istite tie ne ja pofalile?ti barem malku da se razbirase od muzika ke ti bese jasno deka KALIOPI e vistinska pejacka diva vo RM ,a ne karolina,bas taa KALIOPI koja ti i tvojata drugarka t.e. koleska ja napagavte bezvrska isfrustrirani sto e za mnogu klasi podobra pejacka od vasata karolina.
a za boldiranoto,KAKO BE NE TI E SRAM?TOSE najavuvase i TOSE izdade album na angliski,steta samo sto ne dozivea da go promovira i da go osvoi svetot.kako mozes da tropas takvi gluposti.bog da cuva sto se ne ke procitam

i ne jas tuku ti si isfrstriran antisluhist koj ne ni ima vrska pa ne ni ima ni nikakvi dopirni tocki so muzikata voopsto,i ti si toj koj sekade po site temi za drugite pejacki se kara i dokazuva so sekogo,t.e. se trudi da gi omalovazuva drugite pejacki kako sto e edna vistinska pejacka diva Kaliopi.ne znam samo kolku te plakaat pa non stop na sekoj sto ke kaze nesto za karolina ti odma mu repliciras . si imas ti problem jasno e toa kako bel den.

:pos2:pa moite godini gi pisuva pod mojot avatar uste od samiot pocetok,za razlika od tebe koja ne samo godinite,tuku se kries kako zmija noze.zasto li e taka toa?aaaaaaaaaaa da sekoj platenik go krie svojot identitet.
ti voopsto znaes li sto e SLUHIST ,antis luhist ili pak apsoluten sluhist,znaes li od koi skali pee karolina,kakvi tehniki koristi i sl?jadnata ti pojma nemas za sto zboruvam,pa ne e ni cudno sto mislis deka nemam nikakvi fakti,nemas ti so sto da gi razberes tie fakti,za da me razberes mene barem malku treba da ne si platenik i da se razbiras od muzika,a toa e nesto neizvodlivo za tebe.
a za boldiranoto,TOSE USPEA,steta sto ne go dozivea toa,Tose ke bese svetska zvezda .osvesti se malku i ne samo tropaj gluposti ,i ne ni kazuvaj sto rekol nekoj platenik od avalon.nikoj nemalo da uspee od balkanov da se promovira vo stranstvo?:pos2::pos2::pos2:bog da cuva,

Tose ke go osvoese svetot,jas go znaev toa samo go cekav toj den,steta za toa sto se sluci,ama jasno e deka ti ne si vo pravo,i jasno e deka karolina ni od daleku ne e pejacka od takov kalibar kako sto ti ja pretstavuvas .

jas ne sum rekol deka ne ja sakam i deka ne mi se sviga karolina.samo ne e ona tolku golema kako sto nekoi tuka sakaat da ja pretstavat.za mene karolina e ok,novata pesna "kraj" i e dobra,ama pa ne e nesto kojznae kolku spektakularno i ona i nejzinite pesni,a mozese da bide,imase talent ama go prokocka,toa e toa,jas ne ja mrazam,naprotiv ja slusam ja pocituvam ama ne i se voodusevuvam i ne i se klanjam kako nekoi drugi na forumov.
ja obozavam i DZenifer Lopez ama ne mozam dakazam deka e najdobra pejacka,toa e realnosta,edno e nekogo da obozavam a sosema drugo e da tvrdam deka toa sto jas go obozavam e najdobroto nesto sto mu se slucilo na svetov,i da gi ubeduvam site deka toa e taka(kako sto pravat karamanot i dijamante)
spored mene karolina e dobra,ama ni oddaleku ne e najdobra(a mozebi mozese da bide imase talent koj za zal ne go iskoristi) .
zasto mislis deka ne ja sakam Karolina?ako ne i se klanjam ne znaci deka ne ja sakam.
i objasni mi go boldiraniot del,i zasto bas jas da bidam kaznet i baniran?ili ovaa tema e samo i sklucivo za fanovi na Karolina?
aj prijatno,ova e mojot posleden post na ovaa tema.