Каролина Гочева

Член од
22 ноември 2008
Мислења
673
Поени од реакции
102
Незнам али од сликиве мене Каролина ми е далеку од секси. Како анорексична ми е. Нешто се труди али не бива. Боље беше коа имаше некое килце поеќе.
Па на душебрижници како тебе секогаш нешто на некого ќе му фали,да имаше некое килце повеќе ќе речеше дека има вишок на килограм и се така до недоглед,а тоа што изгледа топ без ниеден грам вишок на кг и безцелулит не е сигурно анорексичност.А и еден пејач не може да биде анорексичен оти сигурно дека ќе нема да може ни две песни во живо да испее,да не зборувам за настап во живо од 2 до 3 саати.
Физичкиот изглед на некоја личносте ствар на вкус,на некој му е убава,на некој не, тоа е нормална работа,а она секси истотака е вкус и колку луѓе толку вкусови.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Па на душебрижници како тебе секогаш нешто на некого ќе му фали,да имаше некое килце повеќе ќе речеше дека има вишок на килограм и се така до недоглед,а тоа што изгледа топ без ниеден грам вишок на кг и безцелулит не е сигурно анорексичност.А и еден пејач не може да биде анорексичен оти сигурно дека ќе нема да може ни две песни во живо да испее,да не зборувам за настап во живо од 2 до 3 саати.
Физичкиот изглед на некоја личносте ствар на вкус,на некој му е убава,на некој не, тоа е нормална работа,а она секси истотака е вкус и колку луѓе толку вкусови.
Еј сеа душебрижник. Мене ми е гајле дали Каролина е дебела или слаба али некој спомна дека е секси па јас реков дека не е за мене. Нема тука душебрижниство или како и да е. Јас си реков што мислам а ти продолжи да конфронтираш со секој што има мислење за Каролина а се разликува од твоето иако е без лоши намери.

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Точно, и он си кажа каков му е вкусот, такво беше и прашањето, незнам шо лупетараш?

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
Не ми е потребна никаква мочана музичка академија за да проценам дали некој знае да пее или не,дали е алт,сопран или мецосопран,или дали пее на грло ил дијафрагма за тоа не е потребно никакво музичко образование,а и многу поголем слухист сум од многу дипломирани музичари,а за тоа колку е добар вокал го кажале докажани музичари од типот на Кире Костов,суетниот Влатко Стефановски,Златко Ориѓански,Лидија Кочовска,Григор Копров,Александар Масевски,Димитар Масевски,Александра и Кристина Ковач,Аки Ракимовски и редица други еминентни и докажани имиња,а и самата таа со сите награди и признанија што ги добила во текот на својата 20годишна кариера.А тоа што ти имаш некој проблем тоа твој личен.
И за твоја информација Каролина никогаш не најавувала поточно не лажела дека ќе снима албум на англиски јазик оти за тоа кај нас нема потреба,а многу пејачи најавуваа и снимаа истиот им заврши у корпа,ја лажеја јавноста со разноразни договори ова она и на крај ништо не излезе од тоа,само еден краткорочен маркетинг е тоа,но не за џабе велат господ гледа па ги казнува оние кој лажат ,порано или подоцна.А и да се снима песна на англиски не е никаков проблем,само што за тоа тука нема потреба,а и никој од Балканот не успеал да направи кариера надвор од него досега,а и во блиска иднина нема да се случи па колку год некој да е квалитетен,тешко дека ќе направи нешто.
Не знам дали приметуваш или не ,али ти си единствениот антислухист на форумот,кој нема слух и кој насекаде само се кара на околу со кој ќе стигне за се и сешто ко да ти е ова професија ,не ни чудно што си пропаднат музичар.
ne ti e potrebno tebe nisto,zatoa sto i nemas nisto zaednicko so muzikata,osven sto si platenik na karolina.deka pojma nemas od muzika toa e jasno.
jas propadnat muzicar:pos2::pos2::pos2:pa i da e taka(iako jas najverojatno poveke vreme se zanimavam so muzika od sto ti imas godini) pak sum MUZICAR za razlika od tebe sto nemas pojma sto znaci terminot muzicar.
a za tie sto gi nabroja deka ja pofalile karolina da te prasam IMA LI NEKOJA PEJACKA VO RM sto istite tie ne ja pofalile?ti barem malku da se razbirase od muzika ke ti bese jasno deka KALIOPI e vistinska pejacka diva vo RM ,a ne karolina,bas taa KALIOPI koja ti i tvojata drugarka t.e. koleska ja napagavte bezvrska isfrustrirani sto e za mnogu klasi podobra pejacka od vasata karolina.

a za boldiranoto,KAKO BE NE TI E SRAM?TOSE najavuvase i TOSE izdade album na angliski,steta samo sto ne dozivea da go promovira i da go osvoi svetot.kako mozes da tropas takvi gluposti.bog da cuva sto se ne ke procitam:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

i ne jas tuku ti si isfrstriran antisluhist koj ne ni ima vrska pa ne ni ima ni nikakvi dopirni tocki so muzikata voopsto,i ti si toj koj sekade po site temi za drugite pejacki se kara i dokazuva so sekogo,t.e. se trudi da gi omalovazuva drugite pejacki kako sto e edna vistinska pejacka diva Kaliopi.ne znam samo kolku te plakaat pa non stop na sekoj sto ke kaze nesto za karolina ti odma mu repliciras . si imas ti problem jasno e toa kako bel den.:tapp::tapp::tapp:

Oпа, се открија и годините на антислухистот:baeh::baeh::baeh::duel:
Само ќе кажам едно - Даниел од Авалон кажа: Каролина нема да излезе од границите на Балканот со посебен албум на песни наменет за некој си светски пазар, затоа што тоа не го направил ниеден балкански пејач, така да ни Каролина нема да биде исклучок, затоа што светски луѓе како браќата Авалон добро си ја знаат работата, го испитале теренот и знаат каде може, а каде не. Па они се најпрофесионалните менаџери, единствените кои носат луѓе од калибарот на Burn, Сантана, Брајан Фери, Лени Кравиц, Молоко, Deep Purple, Кошин, Whitesnake, Fejtles итн. Зар не можеле да направат соработка на нивната ексклузивка со тие луѓе, ама не дека не можеле, туку не сакале, затоа што е невозможно да е излезе од границите на Балканот, а воедно и Балканот не е мал пазар за да се твори.
Инаку, Алекс, мислам дека ти беше кажано милион пати да не критикуваш без факти и ти беше кажано да не пишуваш доколку немаш нешто ново да кажеш или едноставно не пишувај ако не ја сакаш каролина, јас со непријателите не се замарам:baeh:

Дали е можно спотов да изглед аонака како што го замислував? Сакав да биде со вода и еве вода. Мислам дека како ѓшто направи бум спотот за Љубов под облаците, така и овој спот ќебиде прав летен бум на ТВ екраните
:pos2:pa moite godini gi pisuva pod mojot avatar uste od samiot pocetok,za razlika od tebe koja ne samo godinite,tuku se kries kako zmija noze.zasto li e taka toa?aaaaaaaaaaa da sekoj platenik go krie svojot identitet.
ti voopsto znaes li sto e SLUHIST ,antis luhist ili pak apsoluten sluhist,znaes li od koi skali pee karolina,kakvi tehniki koristi i sl?jadnata ti pojma nemas za sto zboruvam,pa ne e ni cudno sto mislis deka nemam nikakvi fakti,nemas ti so sto da gi razberes tie fakti,za da me razberes mene barem malku treba da ne si platenik i da se razbiras od muzika,a toa e nesto neizvodlivo za tebe.

a za boldiranoto,TOSE USPEA,steta sto ne go dozivea toa,Tose ke bese svetska zvezda .osvesti se malku i ne samo tropaj gluposti ,i ne ni kazuvaj sto rekol nekoj platenik od avalon.nikoj nemalo da uspee od balkanov da se promovira vo stranstvo?:pos2::pos2::pos2:bog da cuva,:tapp::tapp::tapp:Tose ke go osvoese svetot,jas go znaev toa samo go cekav toj den,steta za toa sto se sluci,ama jasno e deka ti ne si vo pravo,i jasno e deka karolina ni od daleku ne e pejacka od takov kalibar kako sto ti ja pretstavuvas .:tapp::tapp::tapp:

Sto vsusnost ti baras na ovaa tema,ako ne ti se sviga Karolina jas kaj ona sto ne me interesira uopste ne odam i ne ostavam komentari, nitu na youtube ne odam na klipovi na luge sto ne gi sakam samo za da ostavam negativen komentar.Razbiram nekoi sto imaat 16 godini pa ostavaat glupi komentari, mislam imaat 16 godini na taa vozrast tolku im sece,ama ti so tvoite 29 godini nemas nikakvo opravdanie za tvoite komentari osven licnite frustracii.
jas ne sum rekol deka ne ja sakam i deka ne mi se sviga karolina.samo ne e ona tolku golema kako sto nekoi tuka sakaat da ja pretstavat.za mene karolina e ok,novata pesna "kraj" i e dobra,ama pa ne e nesto kojznae kolku spektakularno i ona i nejzinite pesni,a mozese da bide,imase talent ama go prokocka,toa e toa,jas ne ja mrazam,naprotiv ja slusam ja pocituvam ama ne i se voodusevuvam i ne i se klanjam kako nekoi drugi na forumov.
ja obozavam i DZenifer Lopez ama ne mozam dakazam deka e najdobra pejacka,toa e realnosta,edno e nekogo da obozavam a sosema drugo e da tvrdam deka toa sto jas go obozavam e najdobroto nesto sto mu se slucilo na svetov,i da gi ubeduvam site deka toa e taka(kako sto pravat karamanot i dijamante)
spored mene karolina e dobra,ama ni oddaleku ne e najdobra(a mozebi mozese da bide imase talent koj za zal ne go iskoristi) .

Алекс 67, ок е, разбравме дека не ја сакаш Каролина.Доволни беа постовите за тоа дали таа знае да пее или не знае.Крај на крај се е работа на вкус, така да остај ги тие што ја обожуваат и пратат од нејизниот сам почеток да го прават тоа на раат.
Уште еден пост од типот дека Каролина не знае да пее, и препукување со Дијаманте и Караманот, ке бидеш и казнет и баниран од тема.
Што се однесува до Дијаманте и Караманот, продожете како и до сега да ги известувате форумџиите за новостите поврзани со Каролина.Препукувањето со оние кои не ја сакаат оставете го за на друго место, воедно тука сме и ние модераторите да реагираме.
А сега, НАЗАД, на тема.
zasto mislis deka ne ja sakam Karolina?ako ne i se klanjam ne znaci deka ne ja sakam.
i objasni mi go boldiraniot del,i zasto bas jas da bidam kaznet i baniran?ili ovaa tema e samo i sklucivo za fanovi na Karolina?
aj prijatno,ova e mojot posleden post na ovaa tema.

Член од
20 август 2007
Мислења
2.252
Поени од реакции
312
Вчера и ја слушав таа новата песна шо не знам ни како се вика,нешто беше во ар ен би стил.Едноставно ТИЊА,ГНОЈ,ЃУБРЕ АРСКО!!! Тоа е од недостаток на идеи во стилот во кој работеше до сега.Некојси поп но далеку од ар ен би.Ако си нешто биди тоа што си!

Буквален примeр: Александра Пилева сакаше на евровизија да замине со чУчек песна со трубадури,а се етикетира како рокер.Па ако е рокер шо не излезе со рок песна :uvo:

Член од
22 ноември 2008
Мислења
673
Поени од реакции
102
Вчера и ја слушав таа новата песна шо не знам ни како се вика,нешто беше во ар ен би стил.Едноставно ТИЊА,ГНОЈ,ЃУБРЕ АРСКО!!! Тоа е од недостаток на идеи во стилот во кој работеше до сега.Некојси поп но далеку од ар ен би.Ако си нешто биди тоа што си!

:uvo:
Како прво да ти кажам дека нејзиниот стил е пред се поп музика а самото тоа подразбира многу стилови и за информација твоја Каролина е првата пејачка која го промовираше ар ен би музиката кај нас во 1999г. со песната "Само за тебе''.

ne ti e potrebno tebe nisto,zatoa sto i nemas nisto zaednicko so muzikata,osven sto si platenik na karolina.deka pojma nemas od muzika toa e jasno.
jas propadnat muzicar:pos2::pos2::pos2:pa i da e taka(iako jas najverojatno poveke vreme se zanimavam so muzika od sto ti imas godini) pak sum MUZICAR za razlika od tebe sto nemas pojma sto znaci terminot muzicar.
a za tie sto gi nabroja deka ja pofalile karolina da te prasam IMA LI NEKOJA PEJACKA VO RM sto istite tie ne ja pofalile?ti barem malku da se razbirase od muzika ke ti bese jasno deka KALIOPI e vistinska pejacka diva vo RM ,a ne karolina,bas taa KALIOPI koja ti i tvojata drugarka t.e. koleska ja napagavte bezvrska isfrustrirani sto e za mnogu klasi podobra pejacka od vasata karolina.

a za boldiranoto,KAKO BE NE TI E SRAM?TOSE najavuvase i TOSE izdade album na angliski,steta samo sto ne dozivea da go promovira i da go osvoi svetot.kako mozes da tropas takvi gluposti.bog da cuva sto se ne ke procitam:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

i ne jas tuku ti si isfrstriran antisluhist koj ne ni ima vrska pa ne ni ima ni nikakvi dopirni tocki so muzikata voopsto,i ti si toj koj sekade po site temi za drugite pejacki se kara i dokazuva so sekogo,t.e. se trudi da gi omalovazuva drugite pejacki kako sto e edna vistinska pejacka diva Kaliopi.ne znam samo kolku te plakaat pa non stop na sekoj sto ke kaze nesto za karolina ti odma mu repliciras . si imas ti problem jasno e toa kako bel den.:tapp::tapp::tapp:

:pos2:pa moite godini gi pisuva pod mojot avatar uste od samiot pocetok,za razlika od tebe koja ne samo godinite,tuku se kries kako zmija noze.zasto li e taka toa?aaaaaaaaaaa da sekoj platenik go krie svojot identitet.
ti voopsto znaes li sto e SLUHIST ,antis luhist ili pak apsoluten sluhist,znaes li od koi skali pee karolina,kakvi tehniki koristi i sl?jadnata ti pojma nemas za sto zboruvam,pa ne e ni cudno sto mislis deka nemam nikakvi fakti,nemas ti so sto da gi razberes tie fakti,za da me razberes mene barem malku treba da ne si platenik i da se razbiras od muzika,a toa e nesto neizvodlivo za tebe.

a za boldiranoto,TOSE USPEA,steta sto ne go dozivea toa,Tose ke bese svetska zvezda .osvesti se malku i ne samo tropaj gluposti ,i ne ni kazuvaj sto rekol nekoj platenik od avalon.nikoj nemalo da uspee od balkanov da se promovira vo stranstvo?:pos2::pos2::pos2:bog da cuva,:tapp::tapp::tapp:Tose ke go osvoese svetot,jas go znaev toa samo go cekav toj den,steta za toa sto se sluci,ama jasno e deka ti ne si vo pravo,i jasno e deka karolina ni od daleku ne e pejacka od takov kalibar kako sto ti ja pretstavuvas .:tapp::tapp::tapp:

jas ne sum rekol deka ne ja sakam i deka ne mi se sviga karolina.samo ne e ona tolku golema kako sto nekoi tuka sakaat da ja pretstavat.za mene karolina e ok,novata pesna "kraj" i e dobra,ama pa ne e nesto kojznae kolku spektakularno i ona i nejzinite pesni,a mozese da bide,imase talent ama go prokocka,toa e toa,jas ne ja mrazam,naprotiv ja slusam ja pocituvam ama ne i se voodusevuvam i ne i se klanjam kako nekoi drugi na forumov.
ja obozavam i DZenifer Lopez ama ne mozam dakazam deka e najdobra pejacka,toa e realnosta,edno e nekogo da obozavam a sosema drugo e da tvrdam deka toa sto jas go obozavam e najdobroto nesto sto mu se slucilo na svetov,i da gi ubeduvam site deka toa e taka(kako sto pravat karamanot i dijamante)
spored mene karolina e dobra,ama ni oddaleku ne e najdobra(a mozebi mozese da bide imase talent koj za zal ne go iskoristi) .

zasto mislis deka ne ja sakam Karolina?ako ne i se klanjam ne znaci deka ne ja sakam.
i objasni mi go boldiraniot del,i zasto bas jas da bidam kaznet i baniran?ili ovaa tema e samo i sklucivo za fanovi na Karolina?
aj prijatno,ova e mojot posleden post na ovaa tema.
Првин да те информирам дека не сум 16годишно дете кое не се рзбирам во музика туку сум неколку години само помлад од тебе,али ти за твоите години се однесуваш како тинејџер и воопшто не ти доликува на годините.А за тоа колку си музички адекватен да зборува се покажа доволно дека апсолутно немаш појма и тука е крај на приказната за твојата музикалност,или стварно немаш поим од музика или сето ова го пишуваш од злоба и поради фактот што Каролина е мега успешна и реализирана личност,а ти некое дно дна,па ти пречи тоа што за разлика од тебе некои други успеале во животот.
И пак ќе кажам дека музиката не е трка на 100метри па кој прв стигне тој е најдобар сето тоа е релативна работа.
Што се однесува до тоа што сум пишувал за Калиопи,првин прочитај и сфати па после коментирај,ама баш ништо не сум ја навредил барем не музички.
А што се однесува до тоа за англиски албум денес секој може да сними албум на било кој јазик само нормално ако има вишок на пари.
За да еден албум излезе на светски пазар се потребни 5милиони долари како еден вид инвестиција е тие пари ги нема никој кај нас ниту ги имаше и Тоше,и тука не се работи за тоа дали некој има квалитет или не,едноставно така функционира шоу бизнисот на запад.
Ако некој сака некоја продуцентска куќа да му го издаде албумот ,а притоа тој некој едебитант односно не познат за јавноста мора да плати за тоа,е тоа се милионски суми кој кај нас на Балканот никој не може да си ги дозволи и можеби некои ги имаат но не сакаат да влегуваат во тој ризик да им пропаднат толку многу пари.Денес и во Србија доколку некој пејач сака да издаде албум мора да и плати од 30000-50000евра на издавачката куќа само за издавањето плус што треба сам да си ги плати песните.А она за албумот на Тоше за жал тој излезе само во Ех ју и никаде на друго место и покрај фактот што неговата менаџерка тврдеше дека потпишале договор со некоја си таму издавачка куќа во Лондон ,но од тоа сепак нема ни трага ни глас.

Ј

јовица11

Гостин
Новата песна и е стварно интересна со кечи r & b ритам, веќе три недели ми е рингтон на мобиниот, плус Каро изгледа светски и презгодно на видеото. Никогаш не ми била омилена ни драга, но девојката знае да направи хит, барем еднаш во 5 години. Последно нешто што ми се допадна од неа чинам беше "Хипокрит".

Член од
20 август 2007
Мислења
2.252
Поени од реакции
312
Како прво да ти кажам дека нејзиниот стил е пред се поп музика а самото тоа подразбира многу стилови и за информација твоја Каролина е првата пејачка која го промовираше ар ен би музиката кај нас во 1999г. со песната "Само за тебе''.
А ти дроги пијаш? Сакаш да кажиш дека Каролина е зародиш на ар ен би музиката на овие простори? :uvo:

Член од
22 ноември 2008
Мислења
673
Поени од реакции
102
А ти дроги пијаш? Сакаш да кажиш дека Каролина е зародиш на ар ен би музиката на овие простори? :uvo:
Сакам да ти кажам дека е тоа една од првите песни ар ен би во Македонија.

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Јовица, значи тебе ти се свиѓаат тие ар ен би песни на Каролина, затоа што Крај, Хипокрит и Само за тебе се мислам единствените такви од нејзиниот репертоар. :back:

А инаку ако некој пее поп музика, зар не смее да испее и друг тип на музика? Каролина освен поп комерцијална музика, во нејзината кариера направи невиден преокрет со албумот Македонско девојче кое постигна неверојатен успех на Балканот, затоа што го одразува македонскиот такт и македонската мелодиска линија низ вековите.
Песната КРАЈ е нешто сосем модерно и освежувачки, тренди песна, која не може да се рече дека е неквалитетна, затоа што раперот Скај Виклер е доста квалитетен музичар. Значи Каролина со оваа песна успеа да ги спои квалитетот и трендот моментално во музичките кругови, а не само да отпее тренди ар ен би песна од стилот на Џеј Џеј, да речеме. Каролина успева со песни од типот на Крај, Хипокрит итн. да ја привлече и таа ар ен би публика, со песни од типот на Макеоднско девојче да ги привлече постарите слушатели, особено женската популација.
За Алекс не би коментирала, пресмешен ми е постот и сосем контрадикторен, некој вид на исповедање, оправдување и слично, али нема везе, не би го коментирала детално. :helou:
КАРОЛИНА останува се уште пејачка која изненадува, која прави песни во кои може различни таргет групи да се пронајдат, али јас како голема обожавателка, се пронаоѓам и ми се допаѓаат сите нејзини песни, дури и преубавиот звук на Македонското девојче - албум кој младата генерација и не го слуша баш многу, али албумот останува во историјата на македонската музика и секогаш да се слуша во мирни тивки места за опуштање како ресторанитена пример.

Miss Right

happiness machine
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.308
Поени од реакции
142
“И ќе биде се во ред“... бидејќи текстот е на Џамбазов. А Каролина не е мој тип на девојка, тотално сум индиферентен кон неа...
исто :) само таа песна ми се сивѓа а како појава општо не ми е ништо посебно

jasisamojas

Не ми треба титула
Член од
26 ноември 2008
Мислења
762
Поени од реакции
423
Уште слики од спотот за песната „Крај„

CIL

Член од
21 август 2008
Мислења
752
Поени од реакции
64

Буквален примeр: Александра Пилева сакаше на евровизија да замине со чУчек песна со трубадури,а се етикетира како рокер.Па ако е рокер шо не излезе со рок песна :uvo:
Знам дека ќе бидам офтопик ама морам да кажам дека Александра Пилева самата има речено дека се срами од таа песна и посакува никогаш да не излегла со таква песна ама пробувала повеќе стилови и го нашла тој што најмногу ја исполнува. Сега е кул!

Член од
22 ноември 2008
Мислења
673
Поени од реакции
102
АНОРЕКСИЈА ДЕТЕ АНОРЕКСИЈА
Погледнете ги останатите слики па после коментирајте,а и првин научете што е тоа анорексија,оти Каролина е далеку од анорексија.
Али едно е сигурно изгледа топ,според сите светски стандарди и пред се природно без никакви операции,многу девојки би дале се за да изгледаат вака.

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58

Првин да те информирам дека не сум 16годишно дете кое не се рзбирам во музика туку сум неколку години само помлад од тебе,али ти за твоите години се однесуваш како тинејџер и воопшто не ти доликува на годините.А за тоа колку си музички адекватен да зборува се покажа доволно дека апсолутно немаш појма и тука е крај на приказната за твојата музикалност,или стварно немаш поим од музика или сето ова го пишуваш од злоба и поради фактот што Каролина е мега успешна и реализирана личност,а ти некое дно дна,па ти пречи тоа што за разлика од тебе некои други успеале во животот.
И пак ќе кажам дека музиката не е трка на 100метри па кој прв стигне тој е најдобар сето тоа е релативна работа.
Што се однесува до тоа што сум пишувал за Калиопи,првин прочитај и сфати па после коментирај,ама баш ништо не сум ја навредил барем не музички.
А што се однесува до тоа за англиски албум денес секој може да сними албум на било кој јазик само нормално ако има вишок на пари.
За да еден албум излезе на светски пазар се потребни 5милиони долари како еден вид инвестиција е тие пари ги нема никој кај нас ниту ги имаше и Тоше,и тука не се работи за тоа дали некој има квалитет или не,едноставно така функционира шоу бизнисот на запад.
Ако некој сака некоја продуцентска куќа да му го издаде албумот ,а притоа тој некој едебитант односно не познат за јавноста мора да плати за тоа,е тоа се милионски суми кој кај нас на Балканот никој не може да си ги дозволи и можеби некои ги имаат но не сакаат да влегуваат во тој ризик да им пропаднат толку многу пари.Денес и во Србија доколку некој .
iпејач сака да издаде албум мора да и плати од 30000-50000евра на издавачката куќа само за издавањето плус што треба сам да си ги плати песните.А она за албумот на Тоше за жал тој излезе само во Ех ју и никаде на друго место и покрај фактот што неговата менаџерка тврдеше дека потпишале договор со некоја си таму издавачка куќа во Лондон ,но од тоа сепак нема ни трага ни глас.
rekov veke deka nema da postuvam tuka,ama aj eve.
ako ti tolku se razbiras vo muzika aj poveli pa kazi vo sto e tolku posebno peenjeto na karolina,znaes li koja pesna od kja skala ja pee,koi trileri gi koristi,koi tehniki gi koristi i sl.kako prvo jas ne rekov nikogas deka ne ja sakam ,deka ne ja cenam i deka ne ja slusam karolina,jas samo ne i se klanjam kako sto pravis ti,tuku sum svesen za nejzinite nedostatoci(za razlika od tebe),aj ako si tolku golem sluhist napravi edna detalna analiza na nejzinite izvedbi ,pa da prodiskutirame.
i koi se ti nekoi drugi za koi vikas deka mi preci sto uspeale vo zivotot?:tapp:ne mi preci mene nikoj(za razlika od tebe sto ti precat site drugi osven karolina),za mene uspeh e da napreduvam i da se usovrsuvam sto e mozno poveke,toa e uspeh,a ne ova ti sto go gledas kaj karolina.
za kaliopi imas li ti kazano i pomisleno nesto dobro voopsto?
a za angliskiot album i uspehot vo stranstvo ili treba da imas mnogu pari i da te biva ili pak da bides RODENA SVETSKA ZVEZDA za da ne ti trebaat tolku pari,a Tose bese bas toa,i sramota sto zboruvas takvi gluposti za negoviot uspeh na zapadot,za koj uspeh kako sto gledam voopsto ne si informiran.
kako i da e,aj pozdrav i nema sto poveke da debatiram so tebe,te brani duri moderatorot,pa za da ne bidam baniran,zavrsuvam so postovite na ovaa tema.i za kraj,ja sakam karolina,ja pocituvam karolina i gi slusam nejzinite pesni(osobeno poslednata "kraj"bas e interesna,ama ne me voodusevuva so nisto i ne i se klanjam kako sto pravis ti.:helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom