Каролина Гочева

*MC*

Печурче
Член од
26 февруари 2008
Мислења
344
Поени од реакции
0
Не ја секам баш многу многу ама не ми е ни толку одвратна, само на моменти. А од песните ми се свигаат Знаеш колку вредам, Први Март, Немир...ама скоро сите ми се слични некако.

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
od karolina mi se dopaga samo "bez ogled na se", a kako devojka, simpaticna, mrtvo puvalo, ice princes... ne mi se dopaga sto nema prirodnost, spontanost... kako da e odgleduvana vo nekoe rusko aristokratsko semejstvo? sto znam, mozda e samo mnogu vospitana.

ivana87

magic is everywhere
Член од
7 јуни 2007
Мислења
1.613
Поени од реакции
220
Karolina e mojot idol :pipi:

tiffany

Тифаниум
Член од
20 мај 2007
Мислења
742
Поени од реакции
13
Не ја сакам Каролина не и ги сакам песните. Имаше една или две убави ама не ми текнува кои се. Убава е, супер тело ама ептен е скаменета. Кога ќе се спомне нејзиното име ми текнува на спотот снимен во скејт паркот и нејзиното уЖасно „играње“ :pos2: Таа слика тешко да си ја тргнам од глава:pos2:

Член од
1 март 2008
Мислења
1.396
Поени од реакции
1.050
super e devojceto ne znam so tolku ja mrazete,treba da gledate malku u onaa so cickite kako se vika Dodeva so ja znam odvratna kucka i nekoi drugi Kurvi bas kurvi da vi kazam,a kristina arnaudova,karolina i takvi devojki bas mi se svigat....ne se 6unjat mnogu mnogu po tv i po tra4evi...

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.215
Поени од реакции
941

Kаролинчето даде интервју и направи разголена (не гола) фотосесија за бугарското издание на списанието MAX. Во интервјуто таа изјавила дека не и прилега имиџот на фатална жена, бидејќи во животот немала многу момчиња и не правела скандали. Ама вели дека во моментот имала момче, тој бил некој анонимен и непознат на македонската страда и не сметала да го прикаже во поинакво светло од тоа :) И уште додава дека за сите сообраќајни прекршоци во Македонија, ја ослободувале а наспроти тоа во Бугарија ја казниле со 100 лева :)

И Бугарите неминовно ја прашале што би била ако не би се родила во Македонија :pos: И оваа вика пеперутка :pos:

Член од
20 мај 2008
Мислења
961
Поени од реакции
43
Се на се, ОК си е Каролина. Има убави песни кои се навистина хитови (Без оглед на се, Милениум со тебе, Само за тебе), но и големи промашувања (тој албумот кај што ги имаше Јамајка, Ти можеш, Ќе биде се во ред), воопшто не ми се допаѓа, а и не се сеќавам некоја песна да се врти и сега по радијата (освен можеби, Кажи ми). Инаку албумот ВО ЗАБОРАВ мислам дека е најдоброто од неа, најубави песни до сега. (Први март, Слатка горчина, Во заборав, Ова срце знае...)

Член од
16 мај 2008
Мислења
59
Поени од реакции
2
ako nekoj nema nikakva harizma na estradata toe e karolina...site pesni i licat edna na driga, odnosot so publikata na koncerti nikakov , poglupi intervjua ne sum cital od nikogo go sega kako od karolina, saka poznava deka saka kesh,...dokolku ne bi bila poznata bi bila spozorusa

Член од
29 јуни 2008
Мислења
30
Поени од реакции
0
ja karolina ne ja obozavam,ama ne mi ni smeta..devojkta spored mene e eden od najdobrite zenski vokali kaj nas...pa sea nemoze site da se setaat po bina samo so prsluci,polni so silikoni,kratki suknji...ne mi smetaat ni takvi devojki..ednostavno nie gi rusime nasite kvaliteti,gi otturkuvame od nas..sekoj si ima pravo na privaten zivot,nemoze nie da im sudime za toa sto pravat so svojot zivot...ima dobra muzika.ma da smetam deka treba da sorabotuva so povekje hitmejkeri,a sega ete se ottrgna i poleka izleguva od makedonija,ja siri svojata slava i glas,sekade poveke ja cenat otkolku doma..zal mi e sto gi gasime talentite..a sekoja cest za albumot MAKEDONSKO DEVOJCE...

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Vo peenje i taka i taka.. ima nekoi ubavi pesni ama nisto posebno.
Ama p*cka prva klasa e...

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.539
Поени од реакции
22.204
Мене ми се допаѓа Каролина и како пејачка и нејзините песни се добри. Нормално дека има некој послаби ама повеќето навистина ги сакам.
Имам одено на 2/3 концерти и гласот и е навистина добар и скоро ич не прави грешки во пеејнето.

А тоа што е толку успешна има причини и нормално дека поларизираат таквите луѓе. Не е знам за да кажам нешто за нејзиниот карактер ама поред мене има стил и како појава ми е симпатична.

Го слушнав нејзиниот нов албум и навистина ми се допаѓа, и ако споредам со постарите албуми навистина може да се виде еден процес Каролина како напредува и како ги менува стиловите посетепено. Ми се чини дека сега конечно е „возрасна“.

Ја лично не гледам подобра пејачка моментално во Македонија.

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
Каролина е супер. Многу убаво пее, супер песни има. И за мене најважното, ДООООООООЛГА НОГА:vozbud::vozbud::vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom