Дечко ти ако си толку добар ќе си успеал во музиката али за жал очигледно не си,и сите твои коментари дека фалширала и пеела лошо се навистина смешни да не речам жални оти не го мислам само јас тоа туку и сите медиуми најди ми една лоша критика да видам или лош збор да напишал некој за концертот ајде да видам,или ајде нека излезе некој музичар со слух па јавно нека каже дека било лошо,али на твоја жалост сите молчат а кога злобниците молчат тоа значи дека стварно било добро па немаат за што да се фатат да критикуваат.
А да и ова ќе заборавев да ти го кажам на концертот имаше многу од музичкиот свет докажани професионалци кој уживаа во одличната атмосфера и настап на Каролина.
А што се однесува до тоа најдобра пеачка јас реков една од најдобрите,а и пеењето не е трка на 100м. па кој прв стигне тој е најдобар сето тоа е релативна работа,а ти очигледно дека не ја поднесуваш Каролина и стварно не знам зашто толку се оптеретуваш со неа.
kako prvo,OD KAJ PA TI ZNAES DALI JAS SUM USPEAL ILI NE SUM USPEAL VO MUZIKATA?i edno e da uspees vo muzikata,a drugo da NE USPEES VO MUZIKATA(kako tvojata milenicka Karolina),tuku so markentiski trikovi da te odrzuvaat vo zivot,bas KAKO KAROLINA.
a inace od sto zivee Karolina?od sto zarabotuva?od koncerti,nastapi(a ne pee nikade),od sto?
i definitivno i apsolutno najuspesna pejacka na balkanov e CECA,i jas ti kazuvam,ja obozavam i CECA,AMA CECA NE ZNAE DA PEE,dali ti e sega jasno.
Karolina ima drugi kvaliteti,ama nema pejacki kvaliteti(za da bide pop diva).ne znae da se povrze so publikata,nema harizma,celata e zdrvena,ne znae da se odnesuva na scena(za da bide pop zvezda),i nema pojma od nikakvo drugo peenje "(osven pop,a i toa ocajno go pee)za da se narece PEJACKA.toa se fakti,a ti ako od slepa naklonetost kon nea ne sakas toa da go vidis ,toa e tvoj problem ,a ne moj.
i nikoj javno nema da kritikuva koleska od estradata(so losa kritika).i Tose javno izjavi deka Ruslana ne znae da pee,a posle se izvini,zatoa sto taa izjava ne bila vo red,neeticki i sl.ama na site im e jasno,deka Ruslana pojma nema od peenje.iako site javno ja falat,i ke ja falat.zatoa sto toa taka funkcionira vo SOU-BIZNISOT.
aleks67, или си играш курташак со овие опседнативе фанови со Каролина, или тотално немаш слух. Ако Каролина не знае да пее, тогаш, да, на нашава сцена и да нема пејачки.(Калиопи спомни ја слободно, ако таа ни ја прави цела естрада, и тоа е тешко) Или можеби ќе ја спомнеш Елена Ристевска како најдобрата солистка у државава ни? Сериозно, и да не си ти дипломиран музичар да се испрчиш тука, да ни зборуваш како Каролина врска нема, или уште еден од толпата грехчиња шо завршиле основно музичко и се мислат дека го фатиле господ за мадето? И ако не приметуваш, никој ништо лошо нема кажано за пеењето на Каролина. Да, ја мразат нејзината презентност, слика, нејзината личност, ама од никој досега не бев слушнал, оваа не знам како опстојува ко пејачка ко и така и така постојано фалшира.
Затоа те молам, тргни се од темата. Многу негативност носиш, не само за фановите на Каролина, туку и општо пишувањето на латиница ти боде очи и ја расипува чистотата на форумот.
aaaaaaa a ovde treba da pisuvaat isklucivo fanovite na Karolina?i isklucivo na kirilica?
a sto si TI,pa sto tvrdis deka Karolina znae da pee?na koja osnova go tvrdis toa?i ako veke zboruvas za kvalitetno vokali,da mislam na Kaliopi koja e prava PEJACKA DIVA,i kako za primer zemi slusni ja LIDIJA KOCOVSKA(da vidis sto e peenje i glas),Aleksandra Pileva...za da vidis sto e peenje.(ama oni se profesionalci,od muzikata ziveat,so muzikata ziveat,ja tvorat,pisuvaat,predavaat...