- Член од
- 22 ноември 2008
- Мислења
- 673
- Поени од реакции
- 102
А што е тоа толку шокантно,тоа си е најнормална работа која секој нормален човек ја посакува еден ден да му се случи.И јас сум шокиран :salut:
А што е тоа толку шокантно,тоа си е најнормална работа која секој нормален човек ја посакува еден ден да му се случи.И јас сум шокиран :salut:
И сега треба да се радуваме
И на хрватска Дора наместо Мојот свет ја пееше онаа Несаница ,супер ја испеа ,ама зошто да не ја пееше Мојот свет со таа песна беше претставник на Евровизија ,сите останати гости пееја евровизиски песни само она НЕ ,стварно безвезеЗначи песната постоела од порано, не е напишана за Каролина. Сите гости што беа поканети да учествуваат во ревијалниот дел, соработувале во своите кариери со семејството Ковач (што ги правеа нели трите песни за Србија), ги пееја баш тие песни, што ги напишале за нив. Е сега, Каролина соработуваше со Кристина Ковач на албумот "Зошто сонот има крај" што беше само на македонски, а не беше препеан на српски, па за да не пее на македонски (не се србите како нас!) туку на српски, ја пееше оваа песна, што исто така е од Кристина Ковач.
На Дора,Каролина беше само гостинка и се претстави со песни кои таа сакала да ги отпее,а Несаница ја одбрала зашто сакала да и повеќе дојде до израз нејзиниот вокал,зашто во Мојот свет ја нема таа можност и сепак се претставува пред нова публика таму,а наместо Мојот свет всушност беше Више се не врачаш се со цел да си ја испромовира новата песна.И на хрватска Дора наместо Мојот свет ја пееше онаа Несаница ,супер ја испеа ,ама зошто да не ја пееше Мојот свет со таа песна беше претставник на Евровизија ,сите останати гости пееја евровизиски песни само она НЕ ,стварно безвезе