Карактерот во очите?

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
imam zeleni oci i sum razlicna od drugite...sakam specificni raboti...neobicni....ne toa sto go sakaat site:nenene:inace ne veruvam deka bojata na ocite te opisuva kako licnost,ama vo ocite mozes da vidis sto i kako razmisluva odredena licnost...barem moite iskustva toa go pokazale:salut:

swallow

UrBaNeBoY
Член од
27 септември 2007
Мислења
81
Поени од реакции
0
Од очите можеш многу работи да прочиташ за таа личност но само ако знаеш како:pos2: мене ми се многу битни очињата на една личност!

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
а пак оние со темни очи,мистични и елегантни.
Имам... Темно - кафени накај црни очи. Ама напишаново, не да не сум... :pos: Океј, повремено де. :pipi:
Дали сте размислувале, или можеби знаете, какви карактери имаат, луѓето со одредена боја на очи?
Не знам, бојата на очите не ми претставува никаков репер за проценка на нечиј карактер. Да не речам, не игра апсолутно никаква улога. Точно дека се гледа многу од една личност во очите, ама не ќе да е од бојата. :)

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.815
Поени од реакции
49.988
Тие со сини очи таинствени и длабоки.....Нема врска јас сум јавен и плиток:bilokojzbot:

NaTaLi

BabaSera pod Ste4aj
Член од
22 април 2006
Мислења
1.061
Поени од реакции
17
Не е до бојата.. до погледот е...:smir:

Член од
8 април 2007
Мислења
725
Поени од реакции
6
оние што имале сини очи,се таинствени и длабоки.Оние со зелени биле необични и специфични,а пак оние со темни очи,мистични и елегантни
Имам плави очи и мислам дека донекаде (не во целост) мозам да се слозам со горенаведеното. Скоро сите лугје шо ги познавам а имаат зелени очи се бас онака како со се оишани - необишни и специфични, а оние со темни па даи тоа е точно. Никогаш не сум размислувала на темава ама вистина ова тошно испадна бе некако. Сепак се зависи од личноста и од карактерот, а очите имаат мозеби неоја споредна улога во сето тоа :wink:

Kvendolin

чупе од бурдите
Член од
24 март 2007
Мислења
1.003
Поени од реакции
75
Демек,оние што имале сини очи,се таинствени и длабоки.Оние со зелени биле необични и специфични,а пак оние со темни очи,мистични и елегантни.
Описот што е наведен ми изгледа точен во смисла впечатокот што се добива на прв поглед. За понатаму незнам најверојатно кај секој човек различно. Лугето на пример со сини очи навистина ми изгледаат како таинствени и длабоки личности, (пример велам) ама можи бојата на окото во таа смисла да лажи.

Надвор од тема (говорете македонски :pos2:) кај е бе бибика? Не дека некој ќе ми одговори на офтопикот, ама уште постираме на нејзините теми а неа ја нема.:toe::cry:

Член од
23 март 2007
Мислења
2.370
Поени од реакции
62
Прво што гледам кај личноста се очите...Тие се израз на она што вистински е една личност....
Очите никогаш не лажат....

STARTER

Firestarter
Член од
31 август 2007
Мислења
935
Поени од реакции
246
Јас пак имам плаво-зелени очи али сум далтонист :)

Marinka

~petit etoile dans mon coeur~
Член од
7 март 2007
Мислења
590
Поени од реакции
2
Прво што гледам кај личноста се очите...Тие се израз на она што вистински е една личност....
Очите никогаш не лажат...
.
Токму така.
Честопати светлите кријат чисти и бистри личности, а темните скриени и многу таинствени. Одсекогаш сум преферирала светли, ама дефинитивно погледот е тој кој многу повеќе го одредува карактерот.
Моите, зелени со жолто :wink:

R

Razorblade Kiss

Гостин
Јас имам темнокафени очи со сјај:pipi: .И бојата воопшто не е важна.Важен е погледот и гримасите кои ги прави еден човек во текот на разговор.Ама тоа е веќе друга тема :)

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
A kakvi se lugeto so Zeleno-Plavi ochi shto se menuvaat vo zavisnost od godishnite vreminja? Prashuvam za mene!

mirkec

Неостварена желба
Член од
26 јуни 2007
Мислења
502
Поени од реакции
3
Bojata na ocite e samo dar na prirodata. Koga ke se zagledas vo niv, (ma kakva boja bile) ako ne osetis nekoja dlabocina, iskustvo i toplina, djabe e se. Generalno, sekoja licnost e sama prikazna za sebe - taka da, bojata na ocite e samo dekor vo opstata slika za licnosta.

Kajgana Shop

На врв Bottom