Канал 5 ќе ги пренесува натпреварите од најквалитетните европски натпреварувања!

Ф

ФорцаМилан

Гостин
на 5 + базел-баерн,нека се убијат сите од канал 5,ја искрено никад више нема да ја пуштам на тв таа програма,мамицата у пичка!!!

I

IBIZA SOUND

Гостин
neka se gonat vo tri pizdi materni ovie klosarite od kanal 5
i ovaa godina so lanskite problemi ke bidime
kade kade ima pointeresni natprevari ja partizan ke go gledam mameto nivno

Член од
19 април 2010
Мислења
763
Поени од реакции
28
ЈАС ЈА ГЛЕДАВ! :)

Интересна утакмица беше бе. Спартак Москва се солиден тим. Гол машината Ари, диригентот Алекс, маратонецот Мекгиди, бразилскиот принц Велингтон и човекот кој никогаш не излага од мода, 37 годишниот Ибсон, се прва класа фудбалери. Но сепак мислам дека Жилина имаат повеќе потенцијал од Спартак. Габонскиот џин Сесеи, ладниот егзекутор Мраз, аргентинскиот волшебник Витор и босанскиот Кака Владавиќ се Champions League материјал! Штета не играше словакот Чварка па да беше помрсна утакмицава. Одличен избор на Канал 5, што решиле да го дадат натпреваров како подготовка за битката на Алпити и поширокиот регион - Саатџиите Базел и аутсајдерот Баерн Минхен. Едвај чекам да ги видам на терен брилијантните играчи на Базел како бомбардерот Фреј, ѕидот во одбраната турскиот аскерџија Чардаш или пак Косовската надеж Шакири. Ајде одам јас да го изгледам овој фантастичен натпревар на Македонската Спортска Радио Телевизија 5+.

А кој играат на Канал 5? Немојте да ми кажете дека ке играат само Партизан!!! Нема да можам да се одлучам помеѓу нив и Базел.
abe ostaj zaebancii ama alex i welliton imaat potencijal da igraat vo nekoi od najgolemite klubovi !

Член од
19 април 2010
Мислења
763
Поени од реакции
28

Шота Буби

нотар
Член од
4 март 2009
Мислења
3.087
Поени од реакции
1.780

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Tаква елементарна непогода од спортска редакција немало во историјата на Македонија! Секоја чест!

Ф

ФорцаМилан

Гостин
И ние не ја гледавме на 5+, на сателитска теравме.:)
Не е тоа тоа,треба да си ептен ретардиран да не даваш Ајакс - Милан,а да даваш некој друг глуп фудбал(не зборам дека Баерн е глуп тим,него утакмицата со Базел е глупа).

Н

'Никола'

Гостин
Не е тоа тоа,треба да си ептен ретардиран да не даваш Ајакс - Милан,а да даваш некој друг глуп фудбал(не зборам дека Баерн е глуп тим,него утакмицата со Базел е глупа).
Знам бе другар, што ми кажуваш мене, си го кажав тоа и вчера, на неколку страни поназад.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Нема збор со кој може да се опише колку се за никаде, нема, не постои.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839

Утакмицата везе си нема...Ако ја споредиш тежината на Ајакс-Милан со Баерн-Базел по дифолт подобра е Ајакс-Милан(со целиот товар кој го имаат овие две екипи во ЛШ)

Од друга страна го имаш само Баерн. Базел е анонимус. И решението е очигледно!

--- надополнето ---

Нема збор со кој може да се опише колку се за никаде, нема, не постои.

У Агонија се!

Kajgana Shop

На врв Bottom