Ф
ФорцаМилан
Гостин
на 5 + базел-баерн,нека се убијат сите од канал 5,ја искрено никад више нема да ја пуштам на тв таа програма,мамицата у пичка!!!
abe ostaj zaebancii ama alex i welliton imaat potencijal da igraat vo nekoi od najgolemite klubovi !ЈАС ЈА ГЛЕДАВ!
Интересна утакмица беше бе. Спартак Москва се солиден тим. Гол машината Ари, диригентот Алекс, маратонецот Мекгиди, бразилскиот принц Велингтон и човекот кој никогаш не излага од мода, 37 годишниот Ибсон, се прва класа фудбалери. Но сепак мислам дека Жилина имаат повеќе потенцијал од Спартак. Габонскиот џин Сесеи, ладниот егзекутор Мраз, аргентинскиот волшебник Витор и босанскиот Кака Владавиќ се Champions League материјал! Штета не играше словакот Чварка па да беше помрсна утакмицава. Одличен избор на Канал 5, што решиле да го дадат натпреваров како подготовка за битката на Алпити и поширокиот регион - Саатџиите Базел и аутсајдерот Баерн Минхен. Едвај чекам да ги видам на терен брилијантните играчи на Базел како бомбардерот Фреј, ѕидот во одбраната турскиот аскерџија Чардаш или пак Косовската надеж Шакири. Ајде одам јас да го изгледам овој фантастичен натпревар на Македонската Спортска Радио Телевизија 5+.
А кој играат на Канал 5? Немојте да ми кажете дека ке играат само Партизан!!! Нема да можам да се одлучам помеѓу нив и Базел.
Sea pred 1min go narece Goce Hristov :pos2:goce hristov go narece gjorgji hristov ili greska sum?
tesko da gleda ama jas sea ke pustam ako prime partizan nekoj golГледа некој Базел - Баерн? :tv:
освен навивачите на Баерн
siguren sum deka i na pocetok go narece taka cim sea go narekol! i ovoj na pocetok malce se nasmea ili pa moze mnoogu se lazam heheSea pred 1min go narece Goce Hristov :pos2:
И ние не ја гледавме на 5+, на сателитска теравме.Гледа некој Базел - Баерн? :tv:
освен навивачите на Баерн
Не е тоа тоа,треба да си ептен ретардиран да не даваш Ајакс - Милан,а да даваш некој друг глуп фудбал(не зборам дека Баерн е глуп тим,него утакмицата со Базел е глупа).И ние не ја гледавме на 5+, на сателитска теравме.
Знам бе другар, што ми кажуваш мене, си го кажав тоа и вчера, на неколку страни поназад.Не е тоа тоа,треба да си ептен ретардиран да не даваш Ајакс - Милан,а да даваш некој друг глуп фудбал(не зборам дека Баерн е глуп тим,него утакмицата со Базел е глупа).
Нема да даваат и Валенсија - Утд утре??Нема збор со кој може да се опише колку се за никаде, нема, не постои.
Не е тоа тоа,треба да си ептен ретардиран да не даваш Ајакс - Милан,а да даваш некој друг глуп фудбал(не зборам дека Баерн е глуп тим,него утакмицата со Базел е глупа).
Нема збор со кој може да се опише колку се за никаде, нема, не постои.