Канал 5 ќе ги пренесува натпреварите од најквалитетните европски натпреварувања!

Член од
30 јануари 2010
Мислења
104
Поени од реакции
20
Вечерва потфрлија Канал 5 со коментаторот. Нека се смири малку, како да се затепуа со некого кога коментира
иако мислам дека ова не е вистинското место за “кометтаторот“ ама морав да пишам и за жал да се согласам ....
Абе овој вечерва ко да Р’жеше при секое изговарање на име Ррррроналллдиииљоооо ....

Ауу ко да се скарј со сите 22-ца на терен ....

Кај го најдопвте бе овој живи се .....:kesa::kesa::kesa:

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.916
Поени од реакции
7.010
Зошто бе Порто-Арсенал на Канал 5? ЗОШТО???? :tapp:

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839

Па зошто да не......Вчера коментаторот беше за Милан.Мислам глув да си па ќе чуеш да беше за Милан,Тој на 5+ за Реал,Филе за Барса,и производот е “објективно реално и стручно пренесување и коментирање на фудбалската лига на шампиони„

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
Па зошто да не......Вчера коментаторот беше за Милан.Мислам глув да си па ќе чуеш да беше за Милан,Тој на 5+ за Реал,Филе за Барса,и производот е “објективно реално и стручно пренесување и коментирање на фудбалската лига на шампиони„
Е од кај процени дека беше за Милан? Од тоа што рече дека Руни заслужи да добие картон за чифтето што му го даде на Бонера? Па да, заслужи, ништо погрешно не кажа коментаторот.

Од тоа што кажа дека имаше игра со рака во првото полувреме и имаше пенал? Да, имаше, пенал.

Од тоа што кажа дека Милан заслужи да води поубедливо при резултат 1-0? Да заслужи.

Сето тоа што човекот го збореше беше одраз на реалната ситуација на теренот во тие моменти без разлика дали тоа му одговара на некого или не.

Откога Манчестер ја презема играта и иницијативата, коментаторот рече дека Милан е надигран, на 1-3 кажа дека може да се каже дека се е готово во овој двомеч итн. Значи сосема реално си го искоментира 1/8 финалево.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Е од кај процени дека беше за Милан? Од тоа што рече дека Руни заслужи да добие картон за чифтето што му го даде на Бонера? Па да, заслужи, ништо погрешно не кажа коментаторот.

Од тоа што кажа дека имаше игра со рака во првото полувреме и имаше пенал? Да, имаше, пенал.

Од тоа што кажа дека Милан заслужи да води поубедливо при резултат 1-0? Да заслужи.

Сето тоа што човекот го збореше беше одраз на реалната ситуација на теренот во тие моменти без разлика дали тоа му одговара на некого или не.

Откога Манчестер ја презема играта и иницијативата, коментаторот рече дека Милан е надигран, на 1-3 кажа дека може да се каже дека се е готово во овој двомеч итн. Значи сосема реално си го искоментира 1/8 финалево.

Од тоа што кога Манчестер даде гол за 3-1 искоментира ко мајкаму да му умрела,а кога Сидорф даде гол за 3-2 се попали ко да ја видел Памела Андерсон.Ете затоа!!!

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
Од тоа што кога Манчестер даде гол за 3-1 искоментира ко мајкаму да му умрела,а кога Сидорф даде гол за 3-2 се попали ко да ја видел Памела Андерсон.Ете затоа!!!
Искрено не приметив како искоментира за голот на Руни за 1-3, ама за Сидорф се издра поради враќањето на неизвесноста во последните 4-5 минути. Без тој гол мечот ќе завршеше во сива атмосфера, вака Милан колку толку пркна и имаа надежи за позитивен исход а тоа беше добро и за гледачите пред малите екрани. Барем погледавме уште некоја минута неизвесен фудбал.

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Ja stvarno neznam koj im dade na ovie kanal 5 da vodat liga na sampioni ...Uzasno!!Naucete kako se komentira prvo pa posle otkupuvajte Liga na Sampioni!!!idiotzzZZ!!

Tesko im e da pogodat koja utakmica e Po derbi : ) Sea naredna nedela 100% Inter Chelsea KAnal 5+ :D

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
И пак се вракаме на старото, да се плука само!:tapp:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Кога ја спомнуваше клупата на Милан, мислам дека пулсот 200 му беше :icon_lol:, Абиати и Фавали ги изговори како терминатори :icon_lol:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.820
Поени од реакции
11.446
Добро е што и некој неутрален пиша за ова...ко помен да имаше за загинатите од вејце, кога руни го даде голот...пррр прррр пррр (штурци) :pos: Му ебам стопанката негова, не му е првпат вака да фаворизира само еден тим, нејсе, коментатор, притисок, ова она, ај ќе го разбереш колку толку, ама сепак, национална телевизија е, малце осет :wink:

В

Вори

Гостин
Истиов коментатор памтам коментираше Манчестер-Зенит пред две години мислам,и малку повеќе го фаворизираше рускиов тим.
Изгледа има против Јунајтед нешто..
За Рома да не е,па...?:tv:

Член од
3 октомври 2009
Мислења
82
Поени од реакции
5
Ja stvarno neznam koj im dade na ovie kanal 5 da vodat liga na sampioni ...Uzasno!!Naucete kako se komentira prvo pa posle otkupuvajte Liga na Sampioni!!!idiotzzZZ!!

Tesko im e da pogodat koja utakmica e Po derbi : ) Sea naredna nedela 100% Inter Chelsea KAnal 5+ :D

За Crespo

Види бре,
ако не ти е јасно зошто беше Порто на 5ка, тогаш имаш голема мака момче, која само специјалист може да ја опраи...по кој ебан критериум Баерн беше дерби? по резултат? по претходни европски успеси?по што?
Дај бе одлепршај со вакви глупости и не глеај Канал 5...малтретираш и нервираш...
Да не ти одговара и конференцијата за Европа Лига? не чини и ова?
Бог да чува од вакви

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
За сега Канал 5 покажаа дека сериозно си ја сватија работата во врска со преносот. За пофалба е бидејќи први воведоја конференција и поважно им е преносот отколку некои небитни емисии, дури и прифатија суестии од тука од форумот иако може и да не го ни читаат. Се надевам дека ќе продолжат да прифаќаат сугестии и предлози од гледачите впрочем тоа им е работа.

П.С. Едино замерка имам за коментаторите

Kajgana Shop

На врв Bottom