К
кременко
Гостин
дефинитивно ке ја даваат челзи-атлетико мадрид на 5+ тв , бар така кажаа сеа на спортските вести на канал 5
абе мора да каснат со пренос оти не го зимаат директно тие , туку преку друга тв,а таа друга тв има реклами пред да почни преносот, е тоа е целиот проблем,кои не сакаат да го кажат овие од канал5, нека тргнат тоа време и резултатите и ке се види дека е од друга тв
Не знам шо толку чалам праење и галама кревање за вакви грешки.Корисни сајтови за Филе и компанија:
www.livescore.com
www.rezultati.com
и за крај www.google.com (упатството за употреба)
абе тоа е без везе пост коа ке стаиш,знам дека е чиста сликата не ми кажувај ти мене за тоа , туку ја ти зборам дека е краден преносот,а за сликата к*р ме боли на мене
сеа ако е катастрофа сликата не значи дека автоматски е краден преносот. еве доказ дека на и со чиста слика се кради пренос:helou:
ГРЕШКА ...
и вчера и денеска имаат чиста слика ....
ама види го ова...
ОВА Е ЈАКО
http://www.satelliweb.com/index.php?section=archivesfres&type=Sport - Football
види го постот CL game by Al Jazeera sport
[FONT="] Signalé par stanley_cassidy le 21/10/2009 à 17:31
[/FONT][FONT="]Eutelsat W6[/FONT][FONT="] (21.6°E)[/FONT][FONT="]5 Commentaires [/FONT]
[FONT="]Fréquence: 11008 - Pol: V - SR: 5924 - FEC: -[/FONT]
[FONT="]Catégorie: Sport - Football[/FONT]
[FONT="]Transmis en: MPEG-2 4:2:0 (PAL)[/FONT]
[FONT="]Infos: CL game by Al Jazeera sport[/FONT]
[FONT="]Commentaires[/FONT]
Sur l'annonce de stanley_cassidy (21/10/2009)
21.6°E 11008 V 5924 -
Posté par 123kid le 21/10/2009 à 18:27
this man utd?
Posté par Mikel le 21/10/2009 à 18:33
yep
Posté par 123kid le 21/10/2009 à 18:36
thank you
Posté par stanley_cassidy le 21/10/2009 à 18:40
CSKA Moskva-Manchester Utd; then at 20.45 cet Chelsea-Atletico Madrid
Posté par atanas le 21/10/2009 à 18:46
for SKY Sport UK not for Kanal5 MKD )))
во моментов на таа фреквенција на сателит стои BUMPER NBRAKE FOR COMERTIAL STUDIO LONDON for CSKA Man Utd , а сега поцнаа со коментар од студио ... кој има можност нека види ... Водител Гери Линекер (Филе), еден од гостите мислам Стив мек Манаман (Џиџи)...
Нешто слично и кај нас ...
:baeh::baeh::baeh::pos2::pos2::pos2:
Само шо најавија Челзи - Атлетико М
АЛЛОООООО ОПРАЈ СЕ МАЈСТОРЕЕЕЕЕ ...Погледнете на таа фреквенција и на графиката ќе видите дека пишува AJ JAZEERA + 5...кај нас го нема тоа , зашто е оригинал
Поздрав
На ова мислев, видете ја СЛИКАТА...таа горепосочената траса има дополнителна графика за Al Jazeera Sports , ама неготинскиот кретенко и другарчето му...едноставно не го разбираат тоа...Погледнете на таа фреквенција и на графиката ќе видите дека пишува AJ JAZEERA + 5...кај нас го нема тоа , зашто е оригинал
Поздрав
АЛЛОООООО ОПРАЈ СЕ МАЈСТОРЕЕЕЕЕ ...
ПОАРНО ЌЕ БЕШЕ ДА ГО ПРЕМОЛЧЕШЕ ОВА ....
КАЈ ПИШУВА БЕ АЛ ЏЕЗЕИРА НА ТАА ФРЕКВЕНЦИЈА ....
ИМАШ ЛИ ТИ ПОИМ ШО Е "feed" ...
КОЈА ГРАФИКЕ БЕ МАЈСТОРЕ ... ПА ТАА Е ИСТАТА ГРАФИКА КОЈА СИТЕ ЕВРОПСКИ ТВ КУЌИ ЈА ИМААТ ...
АЈ ТРГНИ ГО РЕЗУЛТАТОТ ОД ЧЕЛЗИ ПА ДА ВИДИМЕ ШТО СТОИИ (КАКВА ГРАФИКА ИЛА) ПОД ВАШАТА ...
АБЕ ВИЕ СТВАРНО ЛИ МИСЛИТЕ ДЕКА НИЕ СМЕ БИДАЛИ И ДЕКА НЕМАМЕ ПОИМ ОД ТВ САТЕЛИСТСКИ ИТН ИТН ....
КОЛКУ ПОПАМЕТНО ЌЕ БЕШЕ ДА НЕ СЕ ЈАВЕШЕ ...
ВОДИ СИ МУЗИЧКИ ЕМИСИИ И НЕ СЕ МЕШАЈ У СПОРТ ...
ivo.s.m. напиша:АЛОООО Мајсторе, сврти на таа фреквенција и ќе видиш за ш'о зборам..АЛОООООООО
А да - ЈАС МИСЛАМ ДЕКА СИ 100 % БУДАЛА, веруј ми...кога лупаш вакви работи