Канал 5 ќе ги пренесува натпреварите од најквалитетните европски натпреварувања!

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
И Ренова-Железничар Сараево би бил таков „шампионски“ дуел, но тоа не го прави поинтересен од Манчестер-Валенсија. :smir:
Кажи му го тоа на еден навивач на „Жељо“ :)

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Кој го прави изборот за пренос во Канал 5 очигледно нема појма од фудбал... Ја уништија страста која ја носеше ЛШ...
Не само за изборот за денешнава утакмица него за многу предходно... Катастрофа.Мора да се смени нешто

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Барселона на Канал5? Овие изглеа згрешиле нешто :)

Инаку лош, претерано лош избор за натпревари. Не само денес... цела календарска година

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Не се жалете бе,види шубав фудбал за око играат Бурса и Ренџерс :icon_lol:

В

Вори

Гостин
По глупа утакмица од Барселона-Рубин,нема.Овие русиве нека земат и резервниот тим да го стават на терен и да се бранат со 56 играчи,ебате глупата екипа.
А,и младиве од Барселона некако дрвце до дрвце се.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.997
Поени од реакции
16.467
По глупа утакмица од Барселона-Рубин,нема.Овие русиве нека земат и резервниот тим да го стават на терен и да се бранат со 56 играчи,ебате глупата екипа.
А,и младиве од Барселона некако дрвце до дрвце се.
У глобала сите утакмици вечерва што можам да ги погледнам се тапа, не е нешто повеќе ни Вердер-Интер, нит па Ман Јун-Валенсија, само разлика е што има постигнато гол...а играта е мизерија.

Член од
22 ноември 2010
Мислења
384
Поени од реакции
11
па шо треба да прават рубин бе стручњак еден?
да не треба да му дадат да даваат голови барса?

нормално дека ќе се бранат, играат тактички, одат на резултат, а секако е тешко да му дадат гол на барса

В

Вори

Гостин
Го умртвуваат фудбалот бе Мурињо,утакмицава е срање за око.Ги умртвија и децава,веќе нема да им текне да заиграат прв тим.

п.с.Ти гарант си некој баниран член,па сеа се зафаќаш со мене,расчистуваш стари долгови :)

The_LiGhT'

Stop DISCRIMINATION
Член од
29 април 2009
Мислења
587
Поени од реакции
123
Abe ovie komentatori kako da komentiraat nekoja smrtna manifestacija a ne nekoj natprevar.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Abe ovie komentatori kako da komentiraat nekoja smrtna manifestacija a ne nekoj natprevar.
Затоа не гледам Канал 5 преноси уште од фебруари лани. Коментаториве се само за на уметничко лизгање :)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.812
Поени од реакции
44.142
Мора ли да се игра за нешто за тоа да биде причина да го пренесуваат тој натпревар, и да биде причина дека ќе глеаме убав фудбал ? Подобро ќе ги глеаме Барса, бар со кој состав и да испаднат секогаш играат убав фудбал за око, него ли Копенхаген и Панатинаикос, од кои не може да се очекува убав фудбал.

Да не бидам сфатен погрешно, и јас сум против да го пренесуваат тој натпревар, за мене најпривлечен е дуелот од Олд Трафорд, и мислам дека тој требаше да се пренесува.
Јас не кажав да се пренесува Копенхаген - Панатинаикос :)..

А за тоа другото.. Па нормално оти поартактивен меч е овој кој што решава нешто во групата, отколку меч кој што ништо не одлучува.. Сеа пак треба да има "големи имиња" нормално.. И јас попрво би ја гледал Барса, од Копенхаген, ама имаше 2-3 други меча кои одлучуваа нешто и во кои и двете екипи имаа мотиви за победа... Мислам ме сфаќаш...

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.033
Поени од реакции
2.061
У глобала сите утакмици вечерва што можам да ги погледнам се тапа, не е нешто повеќе ни Вердер-Интер, нит па Ман Јун-Валенсија, само разлика е што има постигнато гол...а играта е мизерија.
Ти очигледно не си ја гледал Манчестер - Валенсија. Посебно прво полувреме, стварно имаше прекрасен фудбал. Така да не збори за нешто што не знаеш, те молам.

Канал 5 се катастрофа, добро почнаа, ама годинава...
Подобро беше на МТВ, стварно. А и на Канал 5 се повеќе му се намалува гледаноста, до сега само еден натпревар изгледав јас, а гледам и други не гледаат веќе на Канал 5. Се надевам дека гледаноста во иднина ќе им биде на ниво на локална телевизија, ќе пропаднат во долгови и МТВ пак ќе ги откупи правата за пренос на ЛШ.

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Искрено ми се скурчи веќе ова што го праи Канал 5,жива катастрофа!!Како може бре да даваат натпревар кога другиот игра без цел состав а има многу други поинтересни утакмици,незнам стварно или абер немаат што е тоа фудбал или доволно не знаат да проценат што е дерби, друго нема!Зборевте МТВ немаат абер али далеку подобро беше и ми фали да ви кажам право..А и секоја недела исти гости досадни станаа!

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.913
Поени од реакции
7.497
Телетабиси бе што очекувате..дур има кај да се глеа на друго место ќе гледаме...кога ќе нема ќе глеаме на канал5 и тоа на mute ќе биде тв-то зашто коментаторине се...убаво рече некој предходно за уметничко лизгање...или можеби шах на диви води...:tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom