Знам има, не велам дека нема, имаме ние се али не се купувааааа, зашто? по зборовите на Шефкет Рамадани од Балканкан: Зашто? Даму ебем матер зашто...
Затоа што на рафтови први попристапни се увезените производи. Друго зависи од купувач но јас повеќе полза имам од увезените. Имаат поиздржлива и попрактична амбалажа, друго имаат ист рок на траење ко нашите производи, но сепак нашиве производи и затворени се расипуваат некако не знам зашо
Еве да рече по примеров да доматниов сос, нашиов е како да сум го земал од три куќи подоле кај комшикана Трајанка и да му се невиди никако да појде на фризер да ја среди тоа косата се ја треба да и ги собирам влакната... Дали да го прецедам сосов тоа водата не ми треба ми треба само доматот, па ај седнам да пробам од пицава... и татко ми ете го на мајка ми и вика: а мори па куде ти е кечап? Па ете де има пицата кепач одоздола... Кај бре има, нишо нема... и така му натаму јајцааааа. Значи дечки ќе треба сериозно да се свати бизнисот, наплив на производи од надвор има и секогаш ќе има и нашиве министри пак ќе мрсат бркци од мито и корупција. Треба да се работи и да се победат странските субститути инаку нити бизнис ќе цвета тука ни ништо и пак секоја година дефицит во билансот на плаќања е не суфицит ќе имаме кога асално претпријатие немаме во државава од странски натрапници и алчни министри