Како ја замислувате "Драга Кајгана" ?

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Воопшто не ја замислувам затоа што знам дека е виртуелна тема пред се! :toe:

Брокер

Broker of the Year
Член од
25 јули 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
257
Мене ми изгледа чудно на некој да му се исповедуваш и да му кажуваш за сите маки а никако да не го замислуваш, сигурно додека пишуваме на темата не мислиме дека му се исповедуваме на јајце око.

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.403
Поени од реакции
5.957
Многу ретко пишувам, само 2-3 мислења имам на таа тема со сите нејзини делови. :)

А не ја замислувам никако, свесна сум дека не постои. :)

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.132
Поени од реакции
30.234
Треба да имаш психичко пореметување да отвориш ваква тема.
Што е следно: Како го замизлуваме Велики Брат?

S

smart ass

Гостин
Тинејџерите си ги искажуваат емоциите на специфичен начин.

(без движења,тикови:vozbud::vozbud:)

Мене ми изгледа чудно на некој да му се исповедуваш и да му кажуваш за сите маки а никако да не го замислуваш, сигурно додека пишуваме на темата не мислиме дека му се исповедуваме на јајце око.
Дедобоже гледа се,ама не чита мисли...затоа он чита ние шо пишеме...пиши молитва чедо божјо.

Very Nice Girl

Нојс
Член од
25 август 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
160

мора често да медитира и душевно да се мие од нашите срања... :)

Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.120
Поени од реакции
104
Прашањаве е малце sick. Никако не ја замислувам, фала богу, уште не си визуелизирам виртуелни ствари.
Малце поише.
Не е малку... забегано да си праиш муабет со форум? Да не бидам погрешно сфатена, но мислам дека сите вие ДК ја сфаќате за премногу сериозна тема и се оставате пишувајќи...

Сепак треба некаква интима да се има. Форум е, и тоа јавен форум.

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Малце поише.
Не е малку... забегано да си праиш муабет со форум? Да не бидам погрешно сфатена, но мислам дека сите вие ДК ја сфаќате за премногу сериозна тема и се оставате пишувајќи...

Сепак треба некаква интима да се има. Форум е, и тоа јавен форум.
Пошо пишувам во драга кајгана, да ти реплицирам.
Со самото тоа шо се регистрираш на форумов, на некој начин ти се нарушува интимата.
Не знам зашо темава ја глеате како различна од драга кајгана.
Или оваа
оваа
оваа
оваа
итн.

Затоа имаш опција да не кликаш на темата, да не пишуваш на темата.
Можеш воопшто да не се регистрираш, да избришеш јузер итн.
Не ти лично, било кој на кој не му одговараат содржините.

И аманте веќе, не ја откривате Америка кога кажувате дека пишуваме интима на некое место, нит сте нешо попаметни ако пишете дека е лејм да се праи тоа.
Сите читате а се праите светци.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
H

^HITMAN^

Гостин
Фала му на Господ не ја замислував, но кога спомнавте сега, за да се вклопам во глупостите што сте ги напишале на темава, мислам дека е ваква:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Па добро, порано јас и дневник си пишував, па не го замислував. Мислам сите сме свесни дека ова е едноставно ТЕМА, каде што секој може да си пише нешто, тоа не значи дека ја замислуваме. Мислам нема што да замислуваш кога е само мало парче од виртуелниот простор, мислам секако дека нема да ја замислувам како човек или whatever. :)

Брокер

Broker of the Year
Член од
25 јули 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
257
Па добро, порано јас и дневник си пишував, па не го замислував. Мислам сите сме свесни дека ова е едноставно ТЕМА, каде што секој може да си пише нешто, тоа не значи дека ја замислуваме. Мислам нема што да замислуваш кога е само мало парче од виртуелниот простор, мислам секако дека нема да ја замислувам како човек или whatever. :)

Да до некаде и си во право само не сфаќам како може толку детално да му објаснуваат некој работи, некој од страна кога ќе чита или пак онака да му зборува "кајги бе што правиш" некогаш пишуваме такви работи како да очекуваме одговор иако сме свесни дека нема да го добиеме, затоа мислам дека некогаш ја замислуваме како реална личност

Kajgana Shop

На врв Bottom