Dani
1 + 1 = 10
- Член од
- 22 јуни 2010
- Мислења
- 24.597
- Поени од реакции
- 59.366
Абе ми падна секира во мед и мене. Само неработна недела да изгласаатИ тебе те пикнаа таму бе?![]()
Абе ми падна секира во мед и мене. Само неработна недела да изгласаатИ тебе те пикнаа таму бе?![]()
Изгласаа, така мисламАбе ми падна секира во мед и мене. Само неработна недела да изгласаат
... ај врати се назад и види дали правев муабет освен што постирав гиф, а? и види кој после искоментира (направи муабет) дека постираме „рак“ и „чума“ низ постовите и дека сме биле вакви такви тетки низ форумов... кога нешто тврдиш барем немој да лажеш ... готово пораката е примена, ете баш фино што Кулирис испостира неколку гифа како те замислува...ти збор не рече...али џабе бате ...не те ебава она 2% иако нејзиното не е нит „чума“ нит „ рак“ низ темиве, толку од мене за тебе!Абе ти може да ме замислуваш како сакаш, не се лутам јас. Ама тука треба да застане а не сеа муабет да си праите со екипата, 15 страни и 0 интересни работи напишано. Сфаќаш?
Не вреѓам. А и што, не смеат жени да се вреѓаат?
Ок биби не се нервирај, не прочитав што напиша у постов пошто немаше ниедна слика ниту пак гиф, невообичаен пост од твоја страна.... ај врати се назад и види дали правев муабет освен што постирав гиф, а? и види кој после искоментира (направи муабет) дека постираме „рак“ и „чума“ низ постовите и дека сме биле вакви такви тетки низ форумов... кога нешто тврдиш барем немој да лажеш ... готово пораката е примена, ете баш фино што Кулирис испостира неколку гифа како те замислува...ти збор не рече...али џабе бате ...не те ебава она 2% иако нејзиното не е нит „чума“ нит „ рак“ низ темиве, толку од мене за тебе!![]()
Ај па бар Анон душа да земе ако не.Ок биби не се нервирај, не прочитав што напиша у постов пошто немаше ниедна слика ниту пак гиф, невообичаен пост од твоја страна.![]()
Lets go wild! Ja пуштив сета своја имагинација во погон - неколку форумџии по случаен избор, си ги замислив.
![]()
@aronmacedon
![]()
@Ciara
![]()
@Devojka0
![]()
@Senzor
![]()
@Koleunas Orlevichius
![]()
@Starbucks1
Toj sumLets go wild! Ja пуштив сета своја имагинација во погон - неколку форумџии по случаен избор, си ги замислив.
![]()
@aronmacedon
![]()
@Ciara
![]()
@Devojka0
![]()
@Senzor
![]()
@Koleunas Orlevichius
![]()
@Starbucks1
Шо ме мешаш сеа мене? Генерално само во политика дремам, тука имам неколку коментари пишано.Значи како чума сте, сеа и Дамблдор, Бодирахма и Говинда ќе се убацат и ете ти 4 нови испишани страни пуни глупости и рак.
... „жено“ да кажеш на пазар кога ќе купиш компири или таму на работа на твојa претпоставена, не мене, јас тебе те оставам на мира не си ни цитирана ни некој ти се обрати, а забораваш дека ти мољакаш, да те потсетам:@bijonsПрегледај го приврзокот 273696
Зошто ме мешаш мене?
Откачи се од мене жено...и не се секирај за начинот на кој што јас и Џонтра се разбираме.![]()
Јас би сакала да прочитам една опсежна психоанализа за мене и моето височество од @Anon , @bijons и @Beric Dondarrion![]()
Ај па и ти сега не биди како женче, плачипутка...застани еднаш на наша страна....Кога можат да воскреснат некоја стара тема од дедо Ное од областа не секс и други глупости, оти ние да неможеме на оваа тема да си се забавуваме...не е лимитирана со постови!?Шо ме мешаш сеа мене? Генерално само во политика дремам, тука имам неколку коментари пишано.
Треба да имаш душа за да земеш душа ехехеАј па бар Анон душа да земе ако не.