- Член од
- 3 мај 2019
- Мислења
- 19.341
- Поени од реакции
- 10.213
ти не ја замислуваш бијонс со банана?Значи како чума сте, сеа и Дамблдор, Бодирахма и Говинда ќе се убацат и ете ти 4 нови испишани страни пуни глупости и рак.
Не. Бананата ми е омилено овошје, не би сакал да ми се одсвиѓа.ти не ја замислуваш бијонс со банана?
... кај ти е хуморот? ...чума, рак? е браос, однесувањето ти е на ниво, реков „топол поздрав“ дека вакви коментари ќе има, а ти сакаш да се забавуваш овде, со кого ма?Значи како чума сте, сеа и Дамблдор, Бодирахма и Говинда ќе се убацат и ете ти 4 нови испишани страни пуни глупости и рак.
Да ама јас не ја замислувам Дарлинг секој ден, или секој втор ден по 17 различни членови со глупи и неинтересни гифови што немаат врска со однесувањето на членовите. Па и едни членови што замислувате, пичку матер.... кај ти е хуморот? ...чума, рак? е браос, однесувањето ти е на ниво, реков „топол поздрав“ дека вакви коментари ќе има, а ти сакаш да се забавуваш овде, со кого ма?
... тој може да ја замисли Дарлинг тоа е нормално, а ако ние постираме на темава е „чума“, не му одговараме за друштво на Џонтра Волта, беше и остана ваков!
зашто ми дојде гиф што ми заличе на тебе...на жалост, не требаше да го постирам, најдов со кого да сркам попара, мажиште ебаго невидено, вреѓа жени во подтема за хумор и зезанција, сум се закачал со него...Да ама јас не ја замислувам Дарлинг секој ден, или секој втор ден по 17 различни членови со глупи и неинтересни гифови што немаат врска со однесувањето на членовите. Па и едни членови што замислувате, пичку матер.
Тетки возрасни земале трескаат глупости на форум. Што се закачаш со мене ако неам ниво и сум бил и останал ваков?
Абе ти може да ме замислуваш како сакаш, не се лутам јас. Ама тука треба да застане а не сеа муабет да си праите со екипата, 15 страни и 0 интересни работи напишано. Сфаќаш?зашто ми дојде гиф што ми заличе на тебе...на жалост, не требаше да го постирам, најдов со кого да сркам попара, мажиште ебаго невидено, вреѓа жени во подтема за хумор и зезанција, сум се закачал со него...
И тебе те пикнаа таму бе?Јетри исплукавме со Пеџа во канцеларија.
Морав. The end.