Како се „вадите“ од испрашување?

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
profesore ne nauciv imav smrten slucaj kuceto mi umre :)

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
profesore...... ucev..... ama...... da im dademe sansa na tie sto stvarno naucile...

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
Абе сеа ќе ви кажам јас една финта. Јас ко беф средно ако беше класнио, ќе го тргнеф настрана и дирек му велеф „Професоре немом појќе мискина стомако во болење, пролиф имам.”
И нема појќе мрдање, шо ќе ти речи. Мора да те пушти, нема шанси да ти речи лажиш или вака така. Ќе му речиш немом се посраф, шо ќе ти прај.
Вервајте ова пали стопосто, освен ако е фкрај некое гнасно копиле класнио.
Е така фнучиња.

Член од
27 февруари 2006
Мислења
1.356
Поени од реакции
9
Или му кажувам дека не научив или не одам на час, односно бегам од часови

doti4nata

Drama Queen
Член од
25 септември 2005
Мислења
3.390
Поени од реакции
35
Скулгрл напиша:
Ја кажувате вистината:„Извинете,професоре,не научив и не сум спремен”,или пак смислувате некој изговор-„Немав струја дома”,„Морав да и помогнам на баба ми” и слично?

Или пак никогаш не сте целосно неспремни-можеби сте запамтиле нешто од предавањето,и се обидувате да одговорите,без разлика што одговорот нема да биде задоволителен за професорот?
или сум спремна или не, никогаш не трескам глупости, идам на се или ништо:toe: ааа ако некогаш треба да се извадам, пошто нАли имам мила фаца, пред час идам до кај професорката и кажувам два-три збора и решен проблем, секако ус пат ветувам дека следниот час ќе сум доброволец...али најчесто не се вадам од испрашувања, ако ме крене кец, ако не - супер :)

Член од
14 март 2007
Мислења
86
Поени од реакции
2
ами е еден мој соученик немав научено ме болеше прстето

Black Rose

дете на цвеќето
Член од
12 февруари 2007
Мислења
1.972
Поени од реакции
38
Никогаш не се "вадам" или па да викам дека не сум спремна си тресам зелени, шлапам од општа култура, сигурна до да и назад ко цел ден само тоа да сум го учела, па нешто ќе ти поткажат и така.....до сеа ми успевало!

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
site nadvor ima bomba vo ucilisteto :pos2:

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Најчесто дека историја имаме после физичко се вадам на тоа си го шинав прстот си ја пинав ногата и некогаш ми пали

Птичји Грип

Без влакна на јазикот!
Член од
26 јануари 2007
Мислења
770
Поени од реакции
9
Може ли да идам до дома да и помогнам на мајка ми праи ајвар, а + тоа и струја да платам. - и ме избркаа цела недела

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
"Ако ме изнервирате професорке,на нервна база можам да се раскрварам од забите или па уште полошо,да повратам".
Ова ми има успеано неколкупати,а па сега ми успева усте повеќе зошто ме оперираа пред некој ден.

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
JeEnU GiRl напиша:
"Ако ме изнервирате професорке,на нервна база можам да се раскрварам од забите или па уште полошо,да повратам".
Ова ми има успеано неколкупати,а па сега ми успева усте повеќе зошто ме оперираа пред некој ден.
Заклучок - професорката ти е како кур глупа или ти лажиш сушиш

Член од
16 март 2007
Мислења
317
Поени од реакции
20
Iako ne sum veke vo sredno, nikad ne sum se vadela ni so nekoe glupo opravduvanje od tipot na "bev bolna, ne mi bese jasno, se mi se izmesa" ni pa sum se vadela so toa sto sum go zapamtila od cas.Ili si spremen ili ne si spremen, treto nema!!!

CuCeNcE

perfectly imperfect
Член од
19 јуни 2006
Мислења
1.878
Поени од реакции
7
Многу ретко се вадам.Колку и да не сум учела и не сум спремна сепак ќе оставам да ме испраша зашто може нешто и ќе знам од општа култура.

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Астероид ми падна во дворот, чекав да го проучат за да почнам да учам.

Kajgana Shop

На врв Bottom