ЃАВОЛЧЕ
PlayGIRL
- Член од
- 13 април 2006
- Мислења
- 983
- Поени од реакции
- 4
Јас сум како магнет за испрашување кога немам пипнато книга...што кога ме мрзело и не ми се учело, што од оправдани причини...Не можам да играм на карта кажи 2-3 збора колку да не ти стави кец, зошто кај мене во школо не идат така работите...фино лепо предаваат, доаѓа период на испрашување и треба да знаеш СЕ...кај некои проф може да се извиниш еднаш и не ти влијае врз оценката, а кај некои(повеќето) ако се извиниш ти става кец, и после ѕрцките ке ти ги извади додека го поправиш...а може и да не го поправиш
Кога сум се извинувала ке кажам проф немам научено не сакав да бегам и ако може да се извинам за овој час...или не ми е добро... али тоа пред час.
Често ми се дешава во еден ден да испрашуваат СИТЕ и неколку пати ми се има десено да не отидам, а некад ке гинам на часови
Кога сум се извинувала ке кажам проф немам научено не сакав да бегам и ако може да се извинам за овој час...или не ми е добро... али тоа пред час.
Често ми се дешава во еден ден да испрашуваат СИТЕ и неколку пати ми се има десено да не отидам, а некад ке гинам на часови