Како се ослободувате од бесот?

LGBT

Weird
Член од
20 јули 2011
Мислења
329
Поени од реакции
157
Одам во теретана и боксувам на вреќата.Се додека не ми помине бесот.Еднаш се имам задржано таму дури 3 часа.

Veela

The One ;)
Член од
19 јули 2011
Мислења
45
Поени од реакции
35
Бројам до 100... :pos: ако не успее - боксот и крај. :icon_mrgr:

Член од
6 октомври 2008
Мислења
1.884
Поени од реакции
2.088
Морам да скршам нешто така се ослободувам од бесот, а денес ко рокнав телефонот од ѕид. :S

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.042
Поени од реакции
2.130
топка у рака и идам на фудбал , и сите ги кршам.

Член од
22 јули 2011
Мислења
7
Поени од реакции
8
Ако сум екстремно бесна,во моментот одам во другата соба,легнувам на креветот и клоцам,и безгласно „врискам“.
Инаку,ако сеуште можам да се контролирам,само земам прибор за цртање.Ништо друго не ме опушта како цртањето.Божествена работа.

Член од
11 јули 2011
Мислења
1.726
Поени од реакции
1.997
Добра песна ќе си пуштам , ке отидам во теретана и ќе се издувам убаво или ќе отидам да играм фудбал па ке бидам како куче пуштено од јаже после 10 дена :)

Член од
5 октомври 2010
Мислења
976
Поени од реакции
308
Одам да трчам или да играм фудбал. Мислам дека физичката активност е најдобар начин за ослободување од бес.

vaga1985

Разочарена од се
Член од
30 јули 2011
Мислења
1.564
Поени од реакции
418
Ако ме изнервира некој и ми ги спои двете жички и станувам бесна најубаво ќе му кажам што имам да му кажам на тој што ме изнервирал и готово. Ако мене ме изнервирал толку многу можам и јас него ќе го изнервирам и направам бесен. Па не е фер мора да се има баланс и рамнотежа не смее од едната стана да биде потешко а од другата полесно. :pipi:

The Gamer

Човекот шо гејма
Член од
18 февруари 2011
Мислења
109
Поени од реакции
27
Лупам у нешто или рејџам тивко у мене ако нема што да се лупне и бесот уште повеќе расне.

Sapphire

Persona non grata
Член од
30 јануари 2011
Мислења
935
Поени од реакции
1.559
Ако сум многу изневрвирана нема нешто што може да ме спаси од бесот, одам во теретана лупам во вреќата .. и после сум како нова :D

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
Кога сум изнервиран одам дома со песници кршам се живо и диво и се релаксирам исто така и кога сум неревозам со колата возам над 150 Km/h и не почитувам закони...:D

S

Stef Bachatero

Гостин
Со фитнес тогаш кортизолот во мене се ослободува и хормонот за среќа енфорфин.Е тогаш неможеш да ме сопреш од зборење и тропетање глупости.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Г У С Ф Р А Б А...........кој сфати сфати ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom