Ако сум екстремно бесна,во моментот одам во другата соба,легнувам на креветот и клоцам,и безгласно „врискам“.
Инаку,ако сеуште можам да се контролирам,само земам прибор за цртање.Ништо друго не ме опушта како цртањето.Божествена работа.
Добра песна ќе си пуштам , ке отидам во теретана и ќе се издувам убаво или ќе отидам да играм фудбал па ке бидам како куче пуштено од јаже после 10 дена
Ако ме изнервира некој и ми ги спои двете жички и станувам бесна најубаво ќе му кажам што имам да му кажам на тој што ме изнервирал и готово. Ако мене ме изнервирал толку многу можам и јас него ќе го изнервирам и направам бесен. Па не е фер мора да се има баланс и рамнотежа не смее од едната стана да биде потешко а од другата полесно.
Кога сум изнервиран одам дома со песници кршам се живо и диво и се релаксирам исто така и кога сум неревозам со колата возам над 150 Km/h и не почитувам закони...
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.