Како се ослободувате од бесот?

King B

Bears. Beets. Battlestar Galactica.
Член од
24 јануари 2011
Мислења
1.801
Поени од реакции
4.076
Јадам благо и/или слушам музика. Доста ми е да сум сама пола саат да не ме прашуваат што ми е и ќе се смирам :)

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.756
Поени од реакции
5.017
Agresivno , si ja baram beljata , ako ne sum tolku besen .. ke sjebam nesho materijalno .. ako sum epten ...ke se stepam so random osoba :tapp:

Nymphadora

Емоцинално незрело џубре
Член од
2 февруари 2009
Мислења
986
Поени од реакции
1.672
Само кантер... ништо друго не помага.. уклучувам кантер и за саат време ја сум како нова.. како ништо да не ми се случило. Мада ја мислам дека најдобро би било да си ставам една боксерска вреќа у соба :D не за друго.. некогаш овие шупациве од cable tel го сјебуат нетот па тогаш е ствр лошо и за мене и за околината.. а посебно за нивните техничари кои мислат дека целата работа е у кабелот (демек ако е на север за 180 степени.. лош знак било тоа... мајката.. у хороскоп да не го прочитаа тоа?! )

Член од
21 септември 2008
Мислења
1.082
Поени од реакции
588
Вежбам, само така ми поминува.

Член од
27 август 2011
Мислења
46
Поени од реакции
13
Слушам музика, или палам цигара или седнувам да свирам, кога ќе се исвирам на гитарата одма ми поминува бесот :D
а порано имав една вреќа за бокс и на неа си го исфрлав бесот.

Романтичарка

надежна форумџика
Член од
31 октомври 2009
Мислења
382
Поени од реакции
91
Јас досега сум скршил шест монитори, пет телефони, два прозорци, три тестатури и се тоа само од многу неревоза:mad:
Сигурно тоа било јака нервоза.
--- надополнето: Oct 2, 2011 9:37 AM ---
Јас кога ќе сум нервозна,се затворам во соба пуштам гласна музика и вриштам.

K

kalimer0

Гостин
Удирам во вреќа со песок. 3-5 минути се доволни да ме заболат рацете и да ја исфрлам нервозата, после играм судоку or something else да се смирам и се е во ред.

Kajgana Shop

На врв Bottom