Како се ослободувате од бесот?

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Медитирам во последно време.

Член од
3 октомври 2010
Мислења
28
Поени од реакции
10
Зависи ако некој е крив за тој бес што го чувствувам он го "јаде" ако сум сама крива легнуем преспијам и после сум ко нова

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.374
Поени од реакции
4.918
Eminem may give me the answer.. or light a fat spliff, why not :)

Член од
8 октомври 2010
Мислења
10
Поени од реакции
0
Во глобала (зашто не секогаш сум таква) пробвам да избројам до 175 и назад :nenene: се зезам бројам само напред и после прoбвам да сфатам која е причината шо ме изнервирала некоја ситоација,ако се работит за особа, сфаќам дека се работит за ментален хендикеп и сфаќам дека не вредит да се нервирам(исто ко некој да е болен од туберколоза и ќе ти е жал така ги жалам и ваквите особи ) а ако е случка тогаш се смирвам со то шо слушам музика и си замислувам кај шо лежам негде на море и вервам дека решението ќе си дојт...и си идат:vozbud:

S&M

Детектив
Член од
2 март 2011
Мислења
31
Поени од реакции
3
идам на тренинг и ја исфрлам цела негативна енергија ...
или слушам музиак и пеам по дома :)

milky

битолчанка
Член од
20 август 2009
Мислења
39
Поени од реакции
2
Преспивам и после сваќам дека се е ситница, ама тие ситницииииии некогаш ме вадат од такт и пак легнувам да спијам:pos2: и ко нова сум!

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
или че го исфрам бесот на некој....или нешо друго....

Член од
23 јуни 2011
Мислења
569
Поени од реакции
339
Ќе си пуштам музика за релаксација и ќе си медитирам, најдобар лек за мене за да се вратам у нормала и да си соберам позитивна енергија :)

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Па правиме концерт со Џамироквај, а ако сум ептен бесен е ондах Џамироквај се само предгрупа на Рамштајн

• Ми се допаѓа
Reactions: Mj
V

Vollstandig

Гостин
Слушам хеви метал. Најмногу ме релаксира, ако си инервиран и слушаш медитативна музика уште полошо правиш поизбувлив си. Или во превод, на бесот со бес, на мирна реакција, со мирна музика, итн:)

Е сеа вакво ослободување од бес немате видено, нели секој човек кога е изнервиран организмот му дава некоја реакција, да речеме еве пример животните, некои мократ, некои од страв дури и умираат, некои испуштаат невкусни мириси, кај човекот, дел од луѓето поцрвенуваат , некои се потат други се мочаат, е сеа најинтересното е што еден другар мој на нервоза се дуе во стомакот и испушта гасови:)
Значи ни црвенее ниту нешто друго се јавува како реакција али типот ненормално испушта гасови при бес..

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.902
Поени од реакции
11.241
Некогаш трчам на кеј да се издувам, некогаш пуштам бесни гитарски рифови за да се издувам исто. Горе-долу ова правам :)

Член од
27 јануари 2011
Мислења
70
Поени од реакции
20
Викам на цел глас АААА и толку! :D

Kajgana Shop

На врв Bottom