Како се ослободувате од бесот?

Член од
20 октомври 2011
Мислења
59
Поени од реакции
18
играње баскет или фудбал ако нема услови за тоа ондак дома склекови и стомачни

Член од
27 септември 2011
Мислења
423
Поени од реакции
682
Чистам по дома, ама онака асално чистење да нема ни мала прашинка :)

S

Stivie G

Гостин
Или ќе викам по некој, или ќе скршам нешто невредно или музика ќе слушам

К

Кнез Мишкин

Гостин
Имам една сложувалка, голема е ко трпезариска маса и тогаш седнувам и ја составувам. Порано се занимавав со Рубикова коцка, ама после најдов програмче па ја „решив“ и не ми е интересна веќе.

D

devojcence

Гостин
retko zbesnuvam ama koga ke se zbesnam na nekoj bolje da bega. posto kazuvam i sto treba i sto netreba i naplatuvam za se sto napravil prethodno. i posle toa mi pominuva i ko nova sum :)

Член од
15 ноември 2011
Мислења
100
Поени од реакции
42
Маам една на екс ако не ме смири маам уште една и таа ако не ме смири маам трета и тука нема више бес порано имаше еден сок Нектар Антистрес ви текнува со рекламана двете типки ебеле ист маж „Еее Душане Душане“ епа и јас бев у таков стрес еднаш и не можев сок да најдам за девојчињата па земав текила и тројцата по три на екс и по еден секс и оттогаш само така против бес и стрес нема друго чаре.

Член од
12 март 2008
Мислења
1.058
Поени од реакции
759
у последно време ( колку и да звучи глупо ) идам у Џамбо, шетам едно саат и нешо, купувам некоја глупа работа и си идам дома.

Не знам зошто ама ме релаксира.

Член од
27 март 2011
Мислења
361
Поени од реакции
162
slusam,slusam i samo slusam muzika,a vo nekoi slucaevi i si zamisluvam deka peam zaedno so peacot na pesnata tolku glasno sto mu vreskam na toj koj me iznerviral:pos::tapp:

Член од
27 септември 2008
Мислења
375
Поени од реакции
24
Го земам точакот и правац на водно до крст и назад или ќе најдам некој расположен за шетање и заебанции :)

Dr.House

Аудиофил
Член од
18 февруари 2010
Мислења
2.549
Поени од реакции
3.847
Чај на тераса и сендвич од 7мица(optional)

Член од
2 август 2011
Мислења
139
Поени од реакции
44
koga sum nervozne i besna ednostavno se povlekuvam od situacijata i disam zabrzano i dlaboko i posle nkolku minuti jas prodolzuvam onamu kade zastanav,go snemuva besot.:place:
--- надополнето: 19 јануари 2012 во 14:20 ---
koga sum nervozne i besna ednostavno se povlekuvam od situacijata i disam zabrzano i dlaboko i posle nkolku minuti jas prodolzuvam onamu kade zastanav,go snemuva besot.:place:

Kajgana Shop

На врв Bottom