Како се гледате себеси во иднина?

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Pa za 10 god bi imala 30, znaci na 30 god se gledam sebe si kako uspesna vo rabotata, so uspesna kariera, so nekoe mr pred moeto ceneto ime:pos2:, i ke bidam sigurno toa za koe mectaam, veruvam vo sebe i moite sposobnosti. Bi bila uspesen ekonomist, marketnikg menager ili slicno , slicno zasto se uste razmisluvam a veke od narednata godina ke pocnam da realiziram del po del za da po 10 godini bidam toa sto sakam da bidam-uspesna vo sekoj pogled na zborot, koga se raboti za kariera. A za semejstvo, deca ne razmisluvam zasto e glupo toa da se planira od kaj da znam ja togas sto ke razmisluvam vo toj pravec. Na prvo mesto mi e rabotata pa posle se ostanato:)

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
За 10 години се глеам како татко на некое бебенце :) работам некоја работа која ми прилега ко на пример нешто во армијата ко сеа:) се борам за кариерата. А за точно 10 години од овој момент се глеам како лежам на некоја убава плажа со девојката или жената:)

Член од
23 март 2007
Мислења
2.370
Поени од реакции
62
posle 10 godini?
Da gi ispolnam rabotite koi se vleckaa minative 10, padnat gaz, maz do mene, 3 deca:smir:

Член од
2 април 2007
Мислења
2.875
Поени од реакции
4
posle 10 vece ke ja imam rasitneto vo veliko 40 kata.
da bidam svoj gazda,2 decinja,zdrav i zelen za sex kako sea i povece!!
pari,ljubov itn!

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Ova pocnuva da izgleda kako zelbi za Dedo Mraz:pos2:

Член од
27 јуни 2007
Мислења
2.157
Поени од реакции
507
ne se gledam nikako?i neznam kako vie drugite se gledate!jas navistina ne mozam da se vidam!:nesvest:

Член од
11 јули 2007
Мислења
68
Поени од реакции
1
Posle deset godini se gledam kako uspeshna vo svojata profesija.

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
После 10 години ке можам да доунлоадирам многу побрзо отколку сега (15кб/сек) :toe:

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
После 10 години.... Па, у куќа огромна со милион животни :) И со некој што си го сакам до мене, и со добра работа која ја сакам... Али не у Мк

Marinka

~petit etoile dans mon coeur~
Член од
7 март 2007
Мислења
590
Поени од реакции
2
ne se gledam nikako?i neznam kako vie drugite se gledate!jas navistina ne mozam da se vidam!:nesvest:

Загледај се поубо :pos2:
Јас се гледам веројатно негде покрај море, со куќа на плажа и 2-3 дечиња. заљубена и среќна. :helou:

Член од
23 септември 2007
Мислења
43
Поени од реакции
0
Како се гледате себеси во иднина?

Многупати како мал сум се запрашувал што би сакал да бидам кога ќе пораснам,но еве ме пораснат а не се ни сеќавам што сум сакал да бидам!!! Јас не направив ношто во врска со мојот сон, едноставно ми се намести баш така!!! Верувам дека и дел од вас имаат свој сон или иднина во која би можеле да се претстават,сепак иднината е во наши раце!!!Дали би имале потенцијал и добра перспектива за да го најдеме патот до поубав живот!!!???

Член од
31 јули 2007
Мислења
1.580
Поени од реакции
39
Пааа нормално секои еден човек на моја возраст во иднина се глеа успешен во професијата што си ја одбрал па така и јас :) се надевам ќе ми се исполни гледиштето :vozbud:

Член од
19 септември 2007
Мислења
116
Поени од реакции
1
" Alhemicarot" od Paolo Kueljo dava jaka poraka vo vrska so sonovite t.e. zivotntata cel i te okurazuva koga ke ja procitas, arno ama poletot ne trae dolgoo...

swallow

UrBaNeBoY
Член од
27 септември 2007
Мислења
81
Поени од реакции
0
Како првиот македонец учесник на една GP трка рамо до рамо со Valentino Rossy :toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom