Како се гледате себеси во иднина?

Narkos

...::enter my mind::...
Член од
12 април 2007
Мислења
677
Поени од реакции
5
си неам појма, ваљда ќе бидам смирен, жена, 2-3 деца :P
а за кариера... или нешо приватен бизнис, или security, досега не сум се видел во некое друго издание, ама си неам појма кај ќе ме однесе животот
 

Antagonist

Systematic Victory
Член од
7 април 2007
Мислења
842
Поени од реакции
41
ооо, многу богат..кошула , кравата, сако...господин ,еј.
давам се од себе да го постигнам тоа што сум го замислил.и нема да се помирам се додека не го постигнам.
 

Kvendolin

чупе од бурдите
Член од
24 март 2007
Мислења
1.003
Поени од реакции
75
Ова прашање кога ќе ми го постават, стварно не знам што да одговорам. Како небаре живееме во земјата на перспективите и можностите и ти лесно можеш да ја предвидиш својата иднина. На пример сигурен си дека ке најдеш работа за која си квалификуван (си студирал на дотичниот факултет) или дефинивно ке се мажам за некој по име Зоран (пример велам) оти воедно тоа ми е убаво име а децата (кои воедно нема да бидат помалку од две, а повеќе од три) ке ми се викаат Давид и Марко, пошто сакам да бидат машки оти ,,женските поќе маки тргале во животот,,. Сакам кажам незнам бре, неизвесна ни е иднината.:zid:
 

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
успешна жена со добра кариера...мирен живот во кука со огормен двор некаде надвор од градот со мажот и две деца:pipi:
 
Член од
19 септември 2007
Мислења
116
Поени од реакции
1
I vikam na mojana : - Zamisli po nekoja greska me zamrznat i me vratat megu zivite za edno 30 god. , a ti : - Milicok ! Kolku mnogu mi nedostasuvase ! A ja : - Begaj mori babo edna zguzvana ! I si zaminam so nekoe parce i pol...dodeka vo usite ti zvoni moeto arogantno smeenje...hahahahaha !
 

*LiL Mermaid*

part of our world...
Член од
3 јули 2007
Мислења
352
Поени од реакции
6
delovna zena,posvetena na karierata:kesa: so 2 decinja(bliznaci po moznost) uspesen maz..i naravno porshe jeep u garaza :):):)
 

Bush(av)

Aut inveniam viam aut faciam.
Член од
30 април 2007
Мислења
758
Поени од реакции
7
Вработен во некоја јака фирма, со квалитетен факултет зад себе, семејство у зачеток(не буквално :) ) станче, по можност пентхаус.
 

зунза

Модератор
Член од
27 јануари 2006
Мислења
3.301
Поени од реакции
59
За 10 години, ќе имам 26,така да за 10 години се гледам со завршен факултет и веројатно (дај Боже) постдипломски, вработена и сосем задоволна од своето работно место и високите приходи, со сопствен стан и кола, и тотална независност. И сето тоа во некоја странска држава, бидејќи реално гледано, ниеден од моите планови нема иднина во нашата ни средина.

А ако сите овие работи се средени до тогаш, нема да се притесњавам да размислувам опширно за деца и брак,бидејќи децата ми се многу битен дел,а за да ги имам нив прво би сакала финансиски да ми се средени работите под конец,пошто имам план и да посвојам. :)
 

Bertone

Автомобилски Дизајнерски Гуру
Член од
1 октомври 2007
Мислења
808
Поени од реакции
6
Успешен дизјанер...
 

ANDZI

Fashion is my opsession
Член од
5 февруари 2007
Мислења
833
Поени од реакции
6
За 10 години ќе имам 26,па најверојатно нема да бидам омажена,ќе имам добра работа деловна жена со висок стил,пријатели,долга врска....Можеби во друга земја мојата омилена Италија или пак Германија.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom