Како се гледате себеси во иднина?

Член од
13 јуни 2009
Мислења
105
Поени од реакции
37
Се гледам во друга држава , успешна и задоволна од самата себеси и од своите успеси .
И вистинскиот да е до мене се разбира и засекогаш да сме заедно ...

U

UniqueGirl

Гостин
После муабетот пред минута две, у иднина себеси се глеам ко идна актерка, модел, или друга Ангела Меркел. Амбициозна сум.
Ќе иам интелектуално муженце, шо ќе обавува деловни средби дур разменувам нежности со мојата средношколска љубов. :icon_lol:
Ќе иам едно дете, преку сила две. Ќе ги третира мојата слугинка пошо сум бизнис женичка која нема време да ги тинтра нали.
Негде две пријатељици, огорчена од моето соседство.

[исклучуем сапуницата]

Со мојот принц на црн коњ, воедно неспособњак, кој освен две пифца у локалната биртија и решавање крстозбор, би цмиздрел колку е животов партали, трогателни монодрами воглавно.
Заглавени до гуша со кредити, и исклучена струја ради неплатени сметки. Ко за беља јас - фабрикум со три деца, кои меѓусебно мењаат пар фармерки.
Убавини.

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Лека полека, како адвокат (или у Крим техника у МВР) строго по Кривично право, со кола која за идно нејзино време ќе вреди 15 000 евра, не даам повеќе ќе бидам циција, да има за плата у мојата адвокатска канцеларија. Иако според мене, идеално место би ми било како инспеткор, истражен судија, или слична обвинителска позиција, мислам дека треба со ред да си идат работите. Прво адвокатура по струка, фамилија фала богу со 1 дете за 8-10 години (единец сум, знам најубаво ќе му/и биде :) ) па за богатство и совршен живот ќе пишеме на 35 години.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Во друга држава, успешен адвокат/бизнисмен (зависи шо ќе се запишам годинава), со основана фамилија таму и се по ред како шо носи животов.

ChaLL3nGeR

Кајгана's APEX PredaTor
Член од
15 април 2009
Мислења
721
Поени од реакции
66
Ако продолжам вака да учам, ко Sheldon Cooper.

Член од
21 јули 2009
Мислења
876
Поени од реакции
462
како се гледам себеси за 10 години?
па 10 години постар нормално! :toe:
шала на страна ќе имам завршено факс и ќе бидам или инжињер или доктор...
и би сакал во странско да бидам, а најверојатно така и ќе биде бидејќи пола фамилија ми е во Шведска...
Ама сепак не се знае што ќе донесе животот тоа е непредвидлива работа па така да ќе видиме...
среќен би бил барем пола од ова да се исполни :vozbud:

^ Ghost Rider ^

Biker Boy
Член од
27 октомври 2008
Мислења
372
Поени од реакции
8
себеси во добра куќа, добро платена работа и Кола мотор жена и две деца Толку :)

Член од
31 октомври 2010
Мислења
338
Поени од реакции
59
По десет години се гледам себе си како почесто плачам.

ПС : Плачам само кога сум многу среќна.

|Volkswagen|

Тастатурата е посилна од мечот!
Член од
21 јули 2009
Мислења
2.729
Поени од реакции
897
По 10 години?

Професор Д-р :) некаде уџум.

Ама најверојтно ќе гнијам овде...