Како се гледате себеси во иднина?

Strenght

Never Give Up!!
Член од
24 април 2010
Мислења
2.516
Поени од реакции
1.824
Ке имам своја фирма и ке си праам што сакам :D

Член од
13 октомври 2007
Мислења
3.175
Поени од реакции
434
Како на сликата на автарот ,на плажа ,поред буренце ладно пиво од кое излага црево ,на кое има регулатор кој ке ми дозира голтки и, нема да се задавам ако случајно заспијам

С

Спенсер

Гостин
После муабетот пред минута две, у иднина себеси се глеам ко идна актерка, модел, или друга Ангела Меркел. Амбициозна сум.
Ќе иам интелектуално муженце, шо ќе обавува деловни средби дур разменувам нежности со мојата средношколска љубов. :icon_lol:
Ќе иам едно дете, преку сила две. Ќе ги третира мојата слугинка пошо сум бизнис женичка која нема време да ги тинтра нали.
Негде две пријатељици, огорчена од моето соседство.

[исклучуем сапуницата]

Со мојот принц на црн коњ, воедно неспособњак, кој освен две пифца у локалната биртија и решавање крстозбор, би цмиздрел колку е животов партали, трогателни монодрами воглавно.
Заглавени до гуша со кредити, и исклучена струја ради неплатени сметки. Ко за беља јас - фабрикум со три деца, кои меѓусебно мењаат пар фармерки.
Убавини.
во мојата замисла... малце наликувам на замислениот принц на Јуник :toe::kesa:

:vozbud: што знам... ~2 деца... припадник на МВР,секако не со средно:baeh:... ( поточно ЕСЗ..)/// БМВ ке си возам...:smir:

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.438
Поени од реакции
11.357
како примерен сопруг, татко и успешен во она што планирам да го работам

Г

Господ

Гостин
За 5 години на електро,веројатно сингл,сиромав,лошо здравје.
За 10 години невработен,веројатно сингл,сиромав,лошо здравје.
За 15 години вработен во шит фирма,веројатно сингл,сиромав,лошо здравје.
За 20 години вработен,можно оженет ради реда,дете,сиромав,лошо здравје.
За 25 години вработен,разведен,детето со екс,сиромав,лошо здравје.
За 30 години невработен,разведен,во сандак.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.942
Поени од реакции
1.750
седам на клацкалица, имам внуче кое го учам да свири гитара и имам цело студио со секакви инструменти позади мене:)

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Се гледам со жена и дечиња, професија немам нешто конкретно.

П

Пепси_

Гостин
Па за точно 10 години се гледам во топ 15 најмлади милионери со сопствена скромна винарија, куќа огромна со огромен подрум (визба) која ќе ги има најдобрите вина и други алкохолни пијалоци.Друго,се надевам до тогаш ќе се најде некоја шо ќе ме сака :D,па да си имам и млада и убава жена и 1-2 деца. А исто така бидејќи сум љубител на скапи и брзи коли,вака скромно ајде 1 ферари и 2-3 крајслера то е то.

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.041
Поени од реакции
2.130
Па за некој си 3 години ...да играм надвор од македонија...и то..има време ..ухуууууу..

С

Сатори

Гостин
Имам прекрасни идеи за тоа како ќе имам совршено скоцкан стан во кој спалната ќе биде поврзана со детската соба, ќе бидам најзаљубена на светот во мојот сопруг и во моите три деца.Ќе имам солидна кариера како судија или можеби професорка по историја на право и мојот живот ќе биде исполнет со патувања, пријатели и себе-развиток.
Но реалноста е дека тоа се соновите на кои што можам да се надевам, да работам за нив и да направам се што е во моја моќ за да се остварат, но она кое што го сакам повеќе од се, она како се гледам себе во иднина е само среќна.
Среќата ми е побитна од задоволството, колку и да е условена од него.

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
За 5 години амбициозен(со врски) студент на FON university.
За 10 години одам на курс за Полицаец.
За 15 години се вработувам во МВР и правам кариера.
За 20 години запознавам ја жената на мојот живот после толку бркање и имање ѕверски секс со жени.
За 25 години татко пред умирање со инвалитска пензија кој неможе да го задоволи задоволството за јадење кај децата.
За 30 години Умирам и оставам писмо на децата во кое пишува деца мој немојте да плачите одите клецкајте жени.

Agent014

F.U.B.A.R.
Член од
26 октомври 2010
Мислења
379
Поени од реакции
147
Like a мадафакинг PIMP !!!!

...or a G6 ...

King B

Bears. Beets. Battlestar Galactica.
Член од
24 јануари 2011
Мислења
1.801
Поени од реакции
4.076
За 10 години.. Со завршено образование, стабилна и независна, и со вистинскиот човек покрај мене. И куче ќе имам :cool:

Kajgana Shop

На врв Bottom