Македонцки
мадрфакр
- Член од
- 23 ноември 2007
- Мислења
- 4.281
- Поени од реакции
- 634
МАКЕДОНИЈА 247
БУГАРИЈА 92!!!!!
Четох ја статијата. Авторот тресе зелени. Намерно меша минимални и просечни плати. Па прочети ги и коментариве под статијата во вестникот.
МАКЕДОНИЈА 247
БУГАРИЈА 92!!!!!
Hm..Nesto ne go vervam tva. V Bugarija daskalite zimat kam 260 evro, policaite malko poveke. Imam prijtel koj raboti v Bansko stroitel veke 2 godini i zema nad 700 evra, a za Hrvatska tova za 670 evro ne go vervam sto minavam ot tam i hrvatite kazvat drugi nesta.
МАКЕДОНИЈА 247
БУГАРИЈА 92!!!!!
прво научи што е просечна , после пишувај , не треси на празноHm..Nesto ne go vervam tva. V Bugarija daskalite zimat kam 260 evro, policaite malko poveke. Imam prijtel koj raboti v Bansko stroitel veke 2 godini i zema nad 700 evra, a za Hrvatska tova za 670 evro ne go vervam sto minavam ot tam i hrvatite kazvat drugi nesta.
Еве ти инфо од денес (коj не знае 1 Еуро = 2 Лева):
МАКЕДОНИЈА 247
БУГАРИЈА 92!!!!!
Вов Македониjа невработеноста е многу висока,за тоа средно едно семеjство во Бугариjа получава повеке од едно Македонско семеjство. После, сос 1 Евро можеш да купиш повеке во Бугариjа.Ако не се лажам 484 лева се 242 евра, што пак е пониско од нашата просечна плата од околу 270 евра. Инаку не спомнувајте за тоа фирмите колку пријавуваат дека плаќаат бидејќи и кај нас ги има таквите.