Искреност на прво место!Како и да е,понекогаш вистината боли ама повеќе боли да бидеш изигран,значи се што мора да се каже џст сеј ет!Љубомора!Иако мора да ја има,има и причини да ја има,секогаш се појавува кога сакаш некого ама со неа оди и `кај беше ти прееска кога ти ѕвонев`,`зошто мислам дека се оддалечуваш од мене`,`зошто не ми титкаш` или зошто на крајот од пораката нема `те сакам`,читањето пораки и проверувањето на титки исто така,еј зошто вака кој е овој!?Хм,отров!!!!!Од овие работи врската не е врска туку е мачење,проблемот е што партнерот станува досаден со тоа негово зошто!Значи само чил и секоја работа може да се дознае и среди,значи љубомората не се покажува кога тргнала во негатива.Слобода!Не мислам на онаа `еј прави што сакаш не те ограничувам` туку на онаа,имаш време да одиш со другарките не ми смета да искочиш со нив,со тоа докажува дека има доверба во себе и во партнерот!Пријателски однос!Да биде тука и кога ти е тешко,совети ова она,да има и партнерот слобода да ги кажува тајните со тоа се зацврстува довербата.И интимностfiksna:Врската нема да успее ако не се ужива во неа,не се посветува доволно внимание и не се сака искрено.ofofof: