Како до успешна врска?

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
Мушкото има пари-Девојкаата му иде по г’зот и сите се среќни и задоволни.
Женското има пари-Мушкото и иде по г’зот и пак сите се среќни и задоволни.
:pos2:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Љубов, разбирање, искреност, доверба, комуникација и се е како подмачкано.:)

Се разбира потребни се и други состојки коишто ќе ја направат врската уште поуспешна.:lizavce:

angel_oh

око на кајгана
Член од
8 јануари 2008
Мислења
225
Поени од реакции
10
за успешна врска според мене би требало двајцата да се сакаат и да имаат целосна доверба еден во друг. без довербата нишо од врската.

С

Сатори

Гостин
~*~

Многу љубов, економска и социјална сигурност и се разбира од време на време замачкување очи во чест на искреноста.

**The Beauty**

and the beast
Член од
4 февруари 2007
Мислења
552
Поени од реакции
11
Какви правила, какви бакрачи за успешна врска... Ако има љубов (што е реткост во денешницава) ќе успеете, ако нема и да ви нацртаат, џабе трошеле бои....:pipi:

BuSarCe

See My Profile
Член од
4 август 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
33
Какви правила, какви бакрачи за успешна врска... Ако има љубов (што е реткост во денешницава) ќе успеете, ако нема и да ви нацртаат, џабе трошеле бои....:pipi:
љубов да али не мора многу љубов доволно е карактер и комуникација љубовта со тоа се зголемува.:smir:

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
компромис,компромис,компромис и љубов.

Член од
5 април 2008
Мислења
31
Поени од реакции
3
познавање на различните јазици на кој комуницираат машкото и женското без тоа тешко разбирање, секако љубов, трпение...

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.921
Поени од реакции
41.893
Искреност, љубов од двете страни, разбирање, почит, доверба, лична слобода а не "давење" на партнерот/ката со забрани за некои работи, не ги кажувајте за проблемите во врската на други личности, не примајте совет од други се додека не се уверите самите во тоа, и најважното секс ако го нема едниот ќе почне да изневерува. :гик: :icon_lol:

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Искреност, љубов од двете страни, разбирање, почит, доверба, лична слобода а не "давење" на партнерот/ката со забрани за некои работи, не ги кажувајте за проблемите во врската на други личности, не примајте совет од други се додека не се уверите самите во тоа, и најважното секс ако го нема едниот ќе почне да изневерува. :гик: :icon_lol:
Дечко, како го владееш познавањето на женскиот род, Стеф ќе почне да ти љубомори. Гледам јас дека наскоро ќе имаме нова тема, Љубовни совети од Кировски...

:)

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.921
Поени од реакции
41.893
Дечко, како го владееш познавањето на женскиот род, Стеф ќе почне да ти љубомори. Гледам јас дека наскоро ќе имаме нова тема, Љубовни совети од Кировски...

:)
:pos: oд искуство кажувам јас, некој друг шо има долга врска ќе ви го повтори истото :D

Kajgana Shop

На врв Bottom