За фаќање ќе ја фатам каква и да е,колку и да е преубава,ама како што кажа пријателов над мене немам после со што да ја одржавам.Имам среќа и знаење за да ги ќарам таквите девојки,ама само на кратко на неколку гледања.После тоа коа ќе видат дека немам за да ги тинтрам ме баталуваат,за моја несреќа,ама за нивна несреќа веќе се штиклирани кај мене.Така да секогаш со нив одам на кратки патеки,пошто толку ми се можностите,и ги немам квалитетите што ги бараат тие.
Секако во случајов збориме за расипани ороспии(материјалистки) кои воглавно се тие најјаките девојки(така ги смета народната маса а е далеку од тоа дека се најјаки).
Имам самодоверба,уствари имам огромна самодоверба и не ми е проблем да и пријдам и на бомбастична девојка.Е сега додека момците ја губат самодовербата токму ради овие курвичиња,си создаваат лажна слика дека сите убави девојки се такви,и тука е проблемот што девојките го зборат,а тоа е дека мажите го губат кавалерстово,дека се плашат да им пријдат и слично.
Со таквите материјалистки само со лажење правење филм што таа сака да го чуе,девојките паѓаат на зборење.
После тоа збореле едно сељачиште проба да ме прелаже,ама не му успеа.Тоа е само маска иако сама си знае дека тоа сељачиште ве прскало на груди.
На крај излегува дека најдобрите и најјаките девојки се сите други освен нив.