Како до најјаките девојки?

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.707
Поени од реакции
34.251
Жално е ова веќе, колективен комплекс, печат во менталитетот ни. Сите убави се курви и можеш да ги ебеш ако стаеш плин за низ град со на тато беемвето. Oва е најголемата генерализација на денешницава induced од издуени јајца и немање ни пак храброст за пуштање макар преку фејсбук. Спомнаа горе, убавината е сепак релативна, но еве за пример, знам девојки, онака со сува лепота, кои се поприбрани од секоја разлигавена шмизла на штикла, која дава само ако и направиш шопинг у Солун филм. Дај опрајте се ало!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Жално е ова веќе, колективен комплекс, печат во менталитетот ни. Сите убави се курви и можеш да ги ебеш ако стаеш плин за низ град со на тато беемвето. Oва е најголемата генерализација на денешницава induced од издуени јајца немање ни пак храброст за пуштање макар преку фејсбук. Спомнаа горе, убавината е сепак релативна, но еве за пример, знам девојки, онака со сува лепота, кои се поприбрани од секоја разлигавена шмизла на штикла, која дава само ако и направиш шопинг у Солун филм. Дај опрајте се ало!
THIS!
Истово би го кажала и за женски кои имаат на ум да дискутираат на тема "Како до најубавите момчиња?".

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Жално е ова веќе, колективен комплекс, печат во менталитетот ни. Сите убави се курви и можеш да ги ебеш ако стаеш плин за низ град со на тато беемвето. Oва е најголемата генерализација на денешницава induced од издуени јајца немање ни пак храброст за пуштање макар преку фејсбук. Спомнаа горе, убавината е сепак релативна, но еве за пример, знам девојки, онака со сува лепота, кои се поприбрани од секоја разлигавена шмизла на штикла, која дава само ако и направиш шопинг у Солун филм. Дај опрајте се ало!
Лесно ти е тебе со голф четворка чути таму...:pos:

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Изгледа сум глупа што не можам да ја сфатам поврзаноста. Ќе ме просветлиш?
Good morning sunshine, Не знам што си имплицираш такво нешто, јас не мислам дека си глупа воопшто, за просветлување обрати се кај браќата во подфорум религија, јас сум немоќен за такви спиритуални категории. Еве мал форумостоперски водич за да се снајдеш таму и да не луташ по загубените души туку да се обратиш кај вистинските гуру-а.

Просветлување од православно христијанство -МИКИ 1
Просветлување од евенгалисти - Чорбаџијата
Телема просветлување - Heptacram
Wicca просветлување - Almala
Сатанистичко просветлување - Ипсипимус
Ислам просветлување - Омар ел Фарук / Муслим грл
Ошо просветлување - Сашо / Дмт
Буда просветлување - Дмт
Свест / Потсвест / Вонземски цивилизации / Подсвест во свест - Дмт

Се надевам дека помогнав

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
која глупост!!!! најјаките женски- хахахахаха
кои се тие баш ме интересира- како изгледаат да не случајно се со по две пи*ки можда??????
каааакви јаки , какви бакрачи
нема женска - недостижна- нека ви е јасно ;)

B

BooBojan

Гостин
Уште ли има машки кои се палат на татини мази?!
Како до најјаките девојки?-Преформулирајте си го прашањето во "Како до девојка"?
Никогаш не ги делам девојките на јаки и слаби.Тоа најјаки некако не ми се гледа како епитет кој може да стои пред зборот девојки.Дечки back to the reality!

I

indigo child

Гостин
Aма затоа тие можат тебе... така да, поубо е некогаш да се сменат улогите и ловецот да стане плен :)
Треба да си мнооогу добар плен за да се сменат улогите. -.-
Не веруем дека постои таков плен у денешно време коа има нејаки девојки. xD
--- надополнето: Jul 18, 2011 4:37 PM ---
Good morning sunshine, Не знам што си имплицираш такво нешто, јас не мислам дека си глупа воопшто, за просветлување обрати се кај браќата во подфорум религија, јас сум немоќен за такви спиритуални категории. Еве мал форумостоперски водич за да се снајдеш таму и да не луташ по загубените души туку да се обратиш кај вистинските гуру-а.

Просветлување од православно христијанство -МИКИ 1
Просветлување од евенгалисти - Чорбаџијата
Телема просветлување - Heptacram
Wicca просветлување - Almala
Сатанистичко просветлување - Ипсипимус
Ислам просветлување - Омар ел Фарук / Муслим грл
Ошо просветлување - Сашо / Дмт
Буда просветлување - Дмт
Свест / Потсвест / Вонземски цивилизации / Подсвест во свест - Дмт

Се надевам дека помогнав
Брат, ФАЦА СИ !
Б Р А В О !

-.-

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Треба да си мнооогу добар плен за да се сменат улогите. -.-
Не веруем дека постои таков плен у денешно време коа има нејаки девојки. xD
Колку е тоа мнооогу добар? И по што се одценува? Пошто горе долу се е релативно...

Член од
18 јули 2011
Мислења
24
Поени од реакции
14
Кои најјаки девојки? Критериумите од машко до машко за тоа што се подразбира под поимот најјаки девојки се различни ....
Се е до менталитетот- за тоа дека мора да се имаат "најјаки девојки и најјаки коли"..
.Ако на тоа гледаме од тој аспект , тогаш многу типови почнаа да возат мерцедеси,бмв-инја итн што имале претходни неколку сопственици кои ги возеле и ги извозиле до даске па џабе ти е шасија кога имаш само ветер во магла под неа и ќе ти паѓа постојано за на ремонт и на сервис......хахахаххахахаха :)
Наравоучение : Не си барај најјака девојкa ако немаш со што да ја одржаваш....

Мајло

B I S
Член од
22 јуни 2009
Мислења
1.594
Поени од реакции
940
За фаќање ќе ја фатам каква и да е,колку и да е преубава,ама како што кажа пријателов над мене немам после со што да ја одржавам.Имам среќа и знаење за да ги ќарам таквите девојки,ама само на кратко на неколку гледања.После тоа коа ќе видат дека немам за да ги тинтрам ме баталуваат,за моја несреќа,ама за нивна несреќа веќе се штиклирани кај мене.Така да секогаш со нив одам на кратки патеки,пошто толку ми се можностите,и ги немам квалитетите што ги бараат тие.

Секако во случајов збориме за расипани ороспии(материјалистки) кои воглавно се тие најјаките девојки(така ги смета народната маса а е далеку од тоа дека се најјаки).

Имам самодоверба,уствари имам огромна самодоверба и не ми е проблем да и пријдам и на бомбастична девојка.Е сега додека момците ја губат самодовербата токму ради овие курвичиња,си создаваат лажна слика дека сите убави девојки се такви,и тука е проблемот што девојките го зборат,а тоа е дека мажите го губат кавалерстово,дека се плашат да им пријдат и слично.

Со таквите материјалистки само со лажење правење филм што таа сака да го чуе,девојките паѓаат на зборење.

После тоа збореле едно сељачиште проба да ме прелаже,ама не му успеа.Тоа е само маска иако сама си знае дека тоа сељачиште ве прскало на груди.

На крај излегува дека најдобрите и најјаките девојки се сите други освен нив.

P

Peaceful Anger

Гостин
Зошто ги ставате толку високо јаките пички? Тие се луѓе од крв и од месо како и сите останати. Како до нив? Наједноставниот начин е одиш до неа и си ја зимаш.

Kajgana Shop

На врв Bottom