bRutal savaGe
ಠ_ಠ
- Член од
- 10 јули 2009
- Мислења
- 4.213
- Поени од реакции
- 88
па не ми изгледа како да си од СК :uvo:Жалосно е ова што го мислиш... И ја сум бил у таква ситуација да мислам дека ако имаш пари можеш да ќариш 10ка... Арно ама го сменив мислењето. Сега сум свесен дека секој дечко со просечен изглед без разлика на финансиите може да биде со најјаката цура у градов. Тоа што ти го изјавуваш е мислење кое доведува да капитулираш на помислата на јака цура. Едноставно ова е оправдување за секој дечко: "Џабе брат види ја... Мора да имам мечка за неа". Си пробал некогаш да бидеш, да и се пуштиш на толку убава девојка. Се е до храброста и умешноста.
Уште нешто... ако мислиш дека подобро е просечна повлечена девојка за жена наместо некоја од насловна на Playboy - секоја чест. Никогаш и нема да имаш мерцедес со просечна девојка.
можеби незнаеш како функционираат работите тука... сигурно таа јака риба нема да се залепи за тебе кој да претпоставиме дека си голтар во замена за типац кој има сепаре и флаша во Хардрок...
не викам дека не можат да се освојат али потребни ти се многу изгубени месеци па и години за да стигнеш до пленот... барем на овие простори тие работи не функционираат така да знаеш... може и да си просечен во врска со економската состојба но треба да си докажан јебо во градот :wink: