А коа се вадете на комплексност у стил 50 нијанси сиво? Лажете ли?
Или за време на процесирање на сите информации, опции, излези, решенија?
Цело време говореш за машките како резервоар за сперма, шо со hustling и чупа чупс лижалка ќе те држе у напнатост и заинтересирана. Оти нели сите сте животни, и тај животворен сок ја зоврива крвта.
Појма неам шо ти значи болдот..
Говорам за мажите како резервоари за сперма (ако ти е помил овој израз
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
) затоа што тоа навистина Сте.
Сите сте.
Исто како што сите ние* сме, впрочем, горди сопственици на пар јајници и матка
Кога ќе почнете да не разгледувате нас луѓето од оваа гледна точка, како животни со главна животна цел: репродукција, ќе можете цело наше однесување во тој машко-женски однос што би требало да води кон врска, брак и/или семејство да го ставите во шаблон и да си ја олесните работата.
*во секое правило има и исклучоци, нали.
Пример: Зашто девојката те гњави петсто години пред да ти даде да ја легнеш?
(не зборам конкретно за тебе
)
Затоа што мажот може да легнува безброј пати. Жената може да роди дете само двоцифрен број пати помал од 20 (отприлика) во текот на Целиот свој живот. Ако дава секому шанса да ја оплоди, нема никаква филтрација на мажјаците според нивните квалитети, нели?
Затоа, ние жен(к)ите имаме поставено бариери кои вие треба да ги поминете за да се квалификувате како достојни партнери за нас.
Секако, тие бариери не се идентични кај жените и женките
меѓутоа кога ќе почнеш да не разгледуваш како Животни во сржта, ќе ги најдеш оние кои што ни се заеднички па ќе добиеш некаква груба слика на тоа што еден маж треба да биде за да заинтересира девојка, да речеме, доминантен или со блескава насмевка.
Зошто блескава насмевка?
Затоа што е показател за добро здравје. Исто како и чистата кожа, здравиот тен и така натаму.
Ние жените свесно не бараме здрав плоден и моќен мажјак да посее семе во нашата градина
![Пукам од смеа! :pos: :pos:](/styles/default/xenforo/emot/pos.gif)
Меѓутоа Потсвесно, тоа е нашата животна цел. Тоа си е вгнездено во нашата генетика за да се продолжи видот
Да, големите гради изгледаат прекрасно! Знаеш ли дека вас ви се тие толку привлечни затоа што потсвесно ве асоцираат на мајчинство?
Безброј примери има за ова.
Како и да е, бек он топик.
Не говореш оти они са составен дел од твојо живот. Оти не требе да има поделба ние женцките сме арни, вие машките сте онакви.
Или па за книгите и дешифрирачите. Нека дојде некој дешифрирач од овија шо са продаделе самопомош книги со високи цени, и нека освое женска у Трокадеро-Пиперево, Мав-Мав у Ињево, или за похардкор предизвик Штил у Габревци. Без да изваде кешо на маса, бмв-то пред кафиќ, и без да се каже оти е странец.
Него ти си имаш дечко, и сега те драпа нешто, нема кој да те забавува оваа вечер па тераш сеир со иден адвокат. Чисто за забава и да ти го држе вниманието. Најлошо од се е, шо на крајо на вечерта нема да му дадеш да те опне, иако цело време е бил внимателен и интересен.
Јас се вклучив во темава баш да го демантирам тој муабет дека вие машките, сироти, сите сте фини паметни и убави а ние жените сме бештии што ве игнорираме и завршуваме со некои лоши батки
Не сум фан на такви генерализации и поделби врз основа на пол.
Тоа со кешот и беемвето ич не го коментирам.
Вас ако ви се таргет џган девојки на кои очигледно критериум им се кеш и добра кола, не знам што да ви речам..
Си го барате со боринче
![Лолз :icon_lol: :icon_lol:](/styles/default/xenforo/emot/icon_lol.gif)
Ја за тие девојки немам нешто многу почит како и да е..
Од друга страна, мене дечко ми не ме ќари ни со беемве ни со кеш верувај
А дали ќе му дадам да ме опне или не, воопшто не е твоја работа
--- надополнето: 17 јануари 2013 во 13:01 ---
Задебеленото: Преостро кажано. Точно е дека секоја девојка има свои критериуми што ја интересира и точно е дека човекот требал прво да поразговара со неа што ја интересира, па дури потоа да се обрати на форум. Ако веќе го направил тоа и ако таа сè уште го гледа како другар, тоа е веќе причина да се бара помош на форумов. Претпоставив дека е тоа случајот и затоа го дадов мојот совет. Тоа води кон
Подвлеченото: Дали имаш дечко?
Ако да, како те освоил? Во кој момент ти станал дечко (т.е. сексуален или барем физички партнер), а не само другар со којшто можеш да разговараш за сè и сешто? Или, во склоп на темава, во кој момент го освоил твоето внимание и со кои постапки го задржал?
Ако не, кој е начинот некој човек да ти стане дечко? Или, на кој начин ќе се освои твоето внимание и на кој начин ќе се задржи?
Преостро кажано? А што тоа е толку преостро кажано?
Дека на ниедно девојче нема да му се допаднеш ако си грд, глуп и неспособен?
Да, имам дечко. Него прашај го како ме освоил, мислам дека машко подобро ќе може да ти објасни.
Цела процедура е тоа.