Како да се освои и задржи женското внимание?

King B

Bears. Beets. Battlestar Galactica.
Член од
24 јануари 2011
Мислења
1.801
Поени од реакции
4.076
ОК, дефинирај каков би бил фин и интересен момак.
Нема ја шо да ти дефинирам.
Ако сакаш да задржиш девојче, learn to hustle.
Никој нема да ти ги преџвака сите женски преференци околу изборот на машко у две реченици.
Одвој време и прочитај квалитетна литература наменета да ги одговори прашањава, и сè ќе ти стане појасно.
Без мака нема наука :)

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
Никаде не реков дека не чинела. Да не чинеше, немаше да се замарам веќе со неа. Никогаш не сум рекол дека општо жените не чинат. Само кажувам дека повеќе ги привлекуваат лоши момци. :)
Сите женски шо се у врска значи се тепани, малтретирани, понижувани?

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.153
Поени од реакции
5.993
Нема ја шо да ти дефинирам.
Ако сакаш да задржиш девојче, learn to hustle.
Никој нема да ти ги преџвака сите женски преференци околу изборот на машко у две реченици.
Одвој време и прочитај квалитетна литература наменета да ги одговори прашањава, и сè ќе ти стане појасно.
Без мака нема наука :)
Веќе некој период читам литература од оваа област, али се надевав дека ќе прочитам и некои други мислења и погледи тука. Нели темава е за барање на љубовни совети? :)
--- надополнето: 17 јануари 2013 во 03:18 ---
Сите женски шо се у врска значи се тепани, малтретирани, понижувани?
Тепани и малтретирани можда не, али повеќето се понижувани. Дури и без тоа да го приметат. Понижувани се со тоа што партнерот смета дека е на повисоко од нив, дека он како маж треба да биде надмоќен над нив, а они да бидат послушни женски и да прават што сака он, а со тоа да бидат подоле од него.

А

Антоние

Гостин
Веќе некој период читам литература од оваа област, али се надевав дека ќе прочитам и некои други мислења и погледи тука. Нели темава е за барање на љубовни совети? :)
Не ти треба никаква "литература" бе синко. Единствено нешто што треба да го научиш е да почнеш да си го слушаш курот и да престанеш да си го слушаш "срцето".

Читај ги советите на Крусер. Тој е једини на темава кој што разбира и секогаш е во право.

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
Тепани и малтретирани можда не, али повеќето се понижувани. Дури и без тоа да го приметат. Понижувани се со тоа што партнерот смета дека е на повисоко од нив, дека он како маж треба да биде надмоќен над нив, а они да бидат послушни женски и да прават што сака он, а со тоа да бидат подоле од него.
Тоа е доминација у врска. Во одреден период едниот партнер е подоминантен, во одреден период па другиот .... Ама за да ги доживееш двата периода потребно е да вложиш труд, разбирање, компромис и време. Врска се гради постојано а не само одреден временски период.

King B

Член од
24 јануари 2011
Мислења
1.801
Поени од реакции
4.076
Да, темава е за советување, ама на таа тема има толку многу да се зборува, не можам да ти ја сведам на совет.
А каква тоа литература читаш? Наслови?

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
.
ма јебеш литература....ИСКУСТВО само ....учи од грешки... КНИГА не помага на вакви теми....

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.840
Литература и филмови(базирани на таа литература) се работите кои им еба мамата на размилувањата и животите на младите. Тој Пауло Коељо шо го купуваат џенцките за да пишуваат статуси по фејсбуци, и тие 101 совет за поуспешна врска се срањата од каде баздат сите гомненици. И така постои принцот на бели коњ кој 24/7 е достапен на телефон , прицот кој треба да се глупира и изигрува кловн за да и биде интересно на момата, принцот кој мора да знае да готви, да прави тава/јавнија, да гледа романтични глупи драми со девојката кои имаат хепи ендинг, да слуша Рајана, Вајтснејкс и шо не знам ти љубовни срања, да ги постира истите и да и кажува по фејсбуци како ја сака најмногу на свет, прицот кој мора да има профилна слика со неа, принцот кој мора да ја изнесува на прошетка кога она ќе побара, да и масира стапалата, да ја разбира кога му мава шамари(ако имала менструација чунки нервозна била), да ја пречекува од секое местенце кога она излегла, принцот кој мора да биде лигле, а за возврат ќе добие дунде и љубов ,,искрена". Читај книги и гледај НоУтбук, така само че се опаметиш

King B

Член од
24 јануари 2011
Мислења
1.801
Поени од реакции
4.076
Литература и филмови(базирани на таа литература) се работите кои им еба мамата на размилувањата и животите на младите. Тој Пауло Коељо шо го купуваат џенцките за да пишуваат статуси по фејсбуци, и тие 101 совет за поуспешна врска се срањата од каде баздат сите гомненици. И така постои принцот на бели коњ кој 24/7 е достапен на телефон , прицот кој треба да се глупира и изигрува кловн за да и биде интересно на момата, принцот кој мора да знае да готви, да прави тава/јавнија, да гледа романтични глупи драми со девојката кои имаат хепи ендинг, да слуша Рајана, Вајтснејкс и шо не знам ти љубовни срања, да ги постира истите и да и кажува по фејсбуци како ја сака најмногу на свет, прицот кој мора да има профилна слика со неа, принцот кој мора да ја изнесува на прошетка кога она ќе побара, да и масира стапалата, да ја разбира кога му мава шамари(ако имала менструација чунки нервозна била), да ја пречекува од секое местенце кога она излегла, принцот кој мора да биде лигле, а за возврат ќе добие дунде и љубов ,,искрена". Читај книги и гледај НоУтбук, така само че се опаметиш
Праиш ти разлика меѓу литература и добра литература?

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.840
Па книгите од Кант, Хегел, Ниче, Аристотел, Томас Хобс, Сократ, Русо се интересна литература. Инаку не читам книги, сакам да сум глуп , прекрасно ми е вака. И на женска ми интересен и сум како ваков. И не праам разлика или правам како и да е.
п.с покрени акција, добра литература за сите млади(оти читаат лоша ако ја гледаме реалноста, или пак добрата е лоша, не знам то јас) и пробај мавни ги од матрица па нагоре да се опаметат.

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
без разлика и најдобра литература да е ако се водиш по неа за љубов не стигаш далеку.....т.е не стигаш нигде....пошо реалноста е многу подруга...

King B

Член од
24 јануари 2011
Мислења
1.801
Поени од реакции
4.076
без разлика и најдобра литература да е ако се водиш по неа за љубов не стигаш далеку.....т.е не стигаш нигде....пошо реалноста е многу подруга...
Па ако е стварно најдобра литературата, не би требало да се разликува од реалноста која ја обработува, нели?
Logics.

L

Luki Junior

Гостин
Ти си беден,мизерен...а знаеш зошто?

Кај и да имам нешто прочитано твое,све е,јас сум грд,јас сум дебил,јас сум селско дете,мене ни една пичка не ме сака ради тоа...
И овде на форумов пробуваш да ќариш нешто,пробувајќи да направиш за тебе таква слика,која што ќе е стварно за жалење.
Ти сакаш да имаш девојка која ќе те жали,како можеш толку да се потценуваш,па макар и да сум најгрдиот на свет (не дека сум :icon_mrgr:),нема да паднам на тоа ниво да пробувам да бркам девојки кои што ќе се со мене само од жал,подобро ќе се попедрчам отколку тоа твоето,барем денес имаш колку сакаш слободни педери (истакнатиот педер на форумов нека не ми става лајк).
Неможе сите да се совршени како Анџелина Џоли и Бред Пит,затоа биди задволен од самиот себи си,и да знаеш дека за секое тенџере има и капаче.;)

Може го згрешив тајмингот,а и местото за мојов може глуп совет,може и не,ама брат касно е,а и не ми се спие,затоа прости ми.:)

Него прочитав дека си од Радовиш,ги знаеш браќата Столе и Дончо?
Ееерм... На мен не ми требе совет. Еден човек тук пита кој биле фини и интересни човеци, јас си се самопосочих. :D

За беден и мизерен, може ли да не ми даваш такви лични квалификации. Беден и мизерен са умствена состојба. Умствено јас ни сам беден, ни па мизерен.

А оти ниедна мома не ме сака заради тија работи, еми која мома сака грозно и дебилно селско дете. Ти да беше мома, ќе дојдеше ли по мен? Оти јас да беех средностатистичка мома, јас немаше да дојдам по мен... :icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr:

Не сам од Радовиш, од Подареш сам. И не ги знам браќата Столе и Дончо.

пс. Аман не се попедерчувај, има толко ного убави моми.

ппс. Поозбилно, јас никој не жалам, не очекувам и мен да ме жалат.
Тук женски не се ловат по неколку причини:
- Сите до една проектират слика какви сакат да бидат и как се гледат себеси, а не какви са у реалнио живот.
- Сите подлажнуват троа повеќе отколку реалнио живот

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Па ако е најдобра литературата, не би требало да се разликува од реалноста нели?
Logics.
некои од најдобрите литературни дела немаат везе со реалноста.... исто е да напишеш како се прави торта и да ја напраиш? ова 2рово е каде каде потешко и покомлицирано...и никад не испаѓа баш како што е напишано....;) ете логика...

Kajgana Shop

На врв Bottom