Psyside
Nocturnal
- Член од
- 30 јануари 2009
- Мислења
- 18.746
- Поени од реакции
- 18.496
Ќе се пуштал на кајгана...абе да те пуштат од 10ти спрат..

Аууу изгинав

Ќе се пуштал на кајгана...абе да те пуштат од 10ти спрат..
Чекај сеа малце не брзај, многу ми идеш на напредно ниво за ќарување женски од форум . Прво да научам започнување разговор, па отом потом .Ja мислам да се преименува во "Како Никола да си ќари женска од форум"?
Ja мислам да се преименува во "Како Никола да си ќари женска од форум"?
Tи чим си добил повратна порака Грд си, значи си пишал на некоја дека ти се сфиѓаЧекај сеа малце не брзај, многу ми идеш на напредно ниво за ќарување женски од форум . Прво да научам започнување разговор, па отом потом .![]()
Tи чим си добил повратна порака Грд си, значи си пишал на некоја дека ти се сфиѓа![]()
Пиши на некоја што не е уклученаНезнам зашо ама уште пред да и пишам имаше спремено одговор, ко да ја читала темата . Па на моето Hi тоа ми одговори .
![]()
Ако стиснеш репорт ќе ја прочитаме конверзацијата. СтисниНезнам зашо ама уште пред да и пишам имаше спремено одговор, ко да ја читала темата . Па на моето Hi тоа ми одговори .
А ако стиснам репорт ќе и дадеш казнени ?![]()
Пиши и:Чекајте малце другари !Имаме апдејт од ситуацијава. И пишав на момава само "Hi"
И еве го повратниот одговор
![]()
Кажувајте сега чаре и давајте памет што да правиме , понатаму со разговорот .![]()
Нека стисне репорт за да успееАко стиснеш репорт ќе ја прочитаме конверзацијата. Стисни![]()
ХАХАХАХ ЛЕЛЕЛЕ НЕ ГИ ЛАЖИ БЕ ХАХАХАХ ЛЕЕЕЈАко стиснеш репорт ќе ја прочитаме конверзацијата. Стисни![]()
Точно.Обратна психологија друже, како онаа у љубавни проблеми дечко и што ја млатеше .![]()