Како да се започне разговор на кајгана ?

• Креатор на темата NikolaMKD91
  • Време на започнување
Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.901
Верзиите бугарски се најаки. Прво те цитира, па ти пишува порака и на крај со братот заедно во заедничка порака, за да случајно не прочиташ, да повтори :pos:
Или те следи што правиш ти става лајк, па преку порака те прашува е зошто тоа така си го напишал/а. Демек навистина се интересира за тоа. :D Овие финти палат само кај малолетни. :свиркам:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Доста ми текна на уште една, незнам како метафорично да ја претставам али може да почнам да зборам и да завршам утре би било добра асоцијација :pos:
@Ilumious знам дека кај тебе нема промашај у гаѓање на овој лик.
Ми текна. Знам :)
Вака ако продужиме, ќе се заиграме асоцијации. Доста беше. :LOL:

Во право си, али сеуште не чувтсвувам вина. Типот си игра курташак со сите овде. :)
Не беше мојот пост насочен само кон тебе, неколку постови ме инспирираа, а и генерално гледам таков тренд општо на социјалните мрежи, па затоа и коментарот. :)

Г

Грејвдигер

Гостин
Почнување на муабет, мех... најлесна работа, посебно на Кајгана, барем за мене. Директ и пишам „дој на кафе” и и праќам линк до пост на @leandra кај шо ме фали дека варам најдобро кафе. Добивка.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
најпрво прими казнени поени, делува добро на бед бој имиџот.
Ако се фаќаа женски на казнени поени, јас со пола од девојките на кајгана ќе имав спиено досега...

:D

Мачорка

Shining Star of Paektu Mountain
Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
Работата е за во ПП како да почнеш муабет . Шо да и пишеш .
Шо да и пишеш бе Николче...
Гарант нема поезија да и пишеш.
Секој прв муабет се започнуе со здраво, како си? Ми се бендиса тој и тој пост или ќе си најдеш причина зш си и пишал. Мош си прочитал нешо у Љ и С па те фатило мерак да и пишеш на некоја форумџика (гарант си напраил и некој филм у глаа - а шо би ја со тебе :icon_lol: ), па ќе и кажеш дека се "слагаш" со нејзиното мислење или не се сложуваш. Па ако не ти врати ќе стиснеш цитат.
Има милион начини да се почне муабет, само треба да ти светне сијаличката...
Моеш да и пишеш и - ја те волим, ти не осечаш :pos:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ако се фаќаа женски на казнени поени, јас со пола од девојките на кајгана ќе имав спиено досега...

:D
Хаха ако ми веруваш баш на тебе ми текна додека го пишував постов :D

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.166
Поени од реакции
6.047
Тргнав да пишам совет за сите млади и несигурни кајганџии али Крејзи ме олади со сериозниот и морален коментар над мене и сега нема никој да дознае како успешно да „дудла“ (флертува) со форумџика.
За секои идни неуспеси и непознавања, може да ја окривите Крејзи за тоа. :icon_lol:

Толку од мене, поздрав.
Не дозволувај Луда во Љубов да те предомисли, дај сподели нешто со нас смртниците. :)

N

NikolaMKD91

Гостин
Чекајте малце другари ! :D Имаме апдејт од ситуацијава. И пишав на момава само "Hi"

И еве го повратниот одговор

Кажувајте сега чаре и давајте памет што да правиме , понатаму со разговорот . :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom