Како да се започне разговор на кајгана ?

• Креатор на темата NikolaMKD91
  • Време на започнување
Член од
8 јануари 2013
Мислења
5.188
Поени од реакции
13.468
Јас мислам дека после темава шансите за ќарување девојка на Кајгана значително ти паднаа, жалам :(

P

parvati

Гостин
Чика Мурињо више знае дека само још една екипа киде даље.Ако се паднемо сс Реал у финале, он ке му помогне на Д чоузн уан да га тепаф Карлу за да не осфои он ЛШ, за да не плаче или да дели психилогие, овј специјалац : D

Еве започна разговор на Кајгану (болдирано е за онија слепи што се паркираф по Битила : )
Не бе улегна веќ у тему, а не ми се траеше тема за Лигу Чампиони

Еи да, сфаку вечеру читам си у фан базу за Кросa, ке дојде и тј куде нас некад:ROFLMAO:

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.998
Поени од реакции
12.656
@Skittles forever! И вас ве тролал како што гледам :D
После втората порака го претпоставив тролот ама нејчум шпекулации :icon_lol:
Верувам дека е свесен за психичкиот проблем што го закачил попатно :)))

P

parvati

Гостин
Aбе ск гу листам тему, глеам и на друи пишуваја тј за договарање на кецаже куде њега у стан
Па пред едну годину негде, Иван и некоја бројка у никнејм му беше нешто. Исти филм поише јузери
Кои тапа фраери и изебани мозоци, ке ебеф групњаци ке праиф, ццц : D
И на друг форум се логира ист тј никнејм и ми пишуе и там вика ми га исто, алеееееееееееј : O

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.733
Поени од реакции
34.312
Aбе ск гу листам тему, глеам и на друи пишуваја тј за договарање на кецаже куде њега у стан
Па пред едну годину негде, Иван и некоја бројка у никнејм му беше нешто. Исти филм поише јузери
Кои тапа фраери и изебани мозоци, ке ебеф групњаци ке праиф, ццц : D
И на друг форум се логира ист тј никнејм и ми пишуе и там вика ми га исто, алеееееееееееј : O
Sakas li da zapocneme kajgana razgovor?

ShakaZulu

" Тој Сум Бре "
Член од
29 јули 2008
Мислења
3.317
Поени од реакции
3.708
А наместо да мањачиш и замараш некоја си пробал да некако да ги направиш заинтересирани за тебе и први да ти пишат ? :)

Член од
19 март 2014
Мислења
130
Поени од реакции
45
Јас не пишувам ништо пошто знам дека за муабети сум нУла. Само пишувам у приватни за некои работи што не ми се јасни на пример за форумов и баш тоа некое девојче ми одговори :) :) и викам фала а таа ни вика ни НИШТО ни МОЛАМ :tapp:

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.378
Поени од реакции
7.170
od tolku devojcinja/momi/zeni na forumov ne se najde edna Tutorijal da napise za ovoj gooooolem problem.........ne be do mazite bilo.......odgovarajte na pp duri ste mladi !!

M-1

Добро утро Махачкала!
Член од
6 септември 2010
Мислења
4.243
Поени од реакции
7.364
Ти си мое младо кромидче, или ако ти е ептен мила тогаш мојт и вака, Ти си мое младо кромидченце :X3:.(Морат со смајли, зато шо прибидеќи е основа на денешно кабел муабетење, без него ќе си речит "Леле бе види го шо пишпириче е, патетика жива е").
Ќе ми дајш број или сосила да го земам? Ова е следно, со ова се докажвиш дека си алфа мажјак, дека ти си доминантен мојш да додајш и "оту ќе те дрецна од земи" е со ова и даваш до знаење дека си Брачка и дека немат заебавање со тебе. Уште од старт ја растураш и немат излез готова е, паѓат сигурно. И дента ко ќе ја бараш стај 100 денари кредит во то циглата на тач, не се греби цел живот и измиј се небиди сељак.
:D

Kajgana Shop

На врв Bottom