Како да се дојде до девојка?

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Не капирам зашо машкиот пол толку сурово ја осудува особината на жената да се лепи за пари.
Жената не се лепи за парите како такви, се лепи за мажот со пари, зашо маж со пари значи успешен и моќен маж, способен маж.
А никој не сака пешковци, не?
И ја тоа не можам да се изначудам.
Самиот маж ако има пари се докажува и покажува пред жената со тоа шо купува скапа кола, мотори, најскапа облека и се тоа.
Не сум сретнала до сега некој маж кој е богат а да не го покажува тоа и да не се расфрла.
Мажот нуди потпора и безбедност, а жената тоа го бара.

Освен тоа, мажите ги користат парите за да легнат нешо, а жената ги користи атрибутите ако и е дојдено до парите на мажот.
симпл.

MileJebo

Complete
Член од
7 декември 2008
Мислења
231
Поени од реакции
41
Како што и сите машки не гледаат некое девојче да има само гз и ци*ки.:toe:
:icon_lol: Да погодам, останатите машки гледаат да има квалитетна задница и дојка? Нели?:icon_lol:

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
А ние обичните, не толку совршените со несовршено тело не сме вредни за вашето внимание?

И после жените биле вакви или онакви, жените трчале по пари. А тие што не трчаат по пари и што не се прекрасни и убави, не се ни достојни очигледно за да бидат погледнати.

Какво лицемерие...
Типична жена. Не разбира.

Кој рече дека тие со несовршено тело не се вредни за внимание?
Јас реков сакаш квалитет? Цицка и пол, г'з, тело бомба, ангелско лице?

Ти треба кеш. Никој тоа нема да ми го извади од глава, и неможе да ми докаже (посебно ако си грозен, без кеш нема шанси)

Тоа е, капитализмот ти е ко во Индија, се делиме на посебни касти, така да нема многу маневар за "љубов" ако немам одредена сума на кеш т.е. не сум то потребната каста за да се љубиме у викендицата на Маврово или во BMW.

Тоа ти е исто како да одиш во продавница за Adidas а имаш буџет за Abibas од Шутка. Немит, нема љубав.

Тие што не се убави (што не задоволуваат одреден анималистички инстинкт/критериум кај одредена машка индивидуа) никој не рече дека не се достојни, едноставно не им се предмет на интерес.

Исто е и кај жените, ако не ги задоволувам нивните анималистички критериуми (ако сум тело лом, фаца гром!) тогаш е исто не ме рецкаат, но ако имам unlimited credit card тогаш ќе сум многу интересен.

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Типична жена. Не разбира.

Кој рече дека тие со несовршено тело не се вредни за внимание?
Јас реков сакаш квалитет? Цицка и пол, г'з, тело бомба, ангелско лице?

Ти треба кеш. Никој тоа нема да ми го извади од глава, и неможе да ми докаже (посебно ако си грозен, без кеш нема шанси)

Тоа е, капитализмот ти е ко во Индија, се делиме на посебни касти, така да нема многу маневар за "љубов" ако немам одредена сума на кеш т.е. не сум то потребната каста за да се љубиме у викендицата на Маврово или во BMW.

Тоа ти е исто како да одиш во продавница за Adidas а имаш буџет за Abibas од Шутка. Немит, нема љубав.

Тие што не се убави (што не задоволуваат одреден анималистички инстинкт/критериум кај одредена машка индивидуа) никој не рече дека не се достојни, едноставно не им се предмет на интерес.

Исто е и кај жените, ако не ги задоволувам нивните анималистички критериуми (ако сум тело лом, фаца гром!) тогаш е исто не ме рецкаат, но ако имам unlimited credit card тогаш ќе сум многу интересен.
Со една реченица ќе ти објаснам за да прекинете да барате причина зошто не ебете нешто сеа. И сите пари на светот да ги имаш, и најубав да си, ако не знаеш да сврзеш две реченици пак ќе го дркаш дома.

devojka111

i'm real
Член од
28 декември 2008
Мислења
1.937
Поени од реакции
148
Умерената смисла за хумор и самодовербата можат да завршат многу работа :wink:

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Со една реченица ќе ти објаснам за да прекинете да барате причина зошто не ебете нешто сеа. И сите пари на светот да ги имаш, и најубав да си, ако не знаеш да сврзеш две реченици пак ќе го дркаш дома.
Не барам причина, си ебам редовно ама не тоа квалитетот, не е по мој критериум.

Да, и да ги имаш сите пари а незнаеш да сврзеш две реченици пак ќе си играш по дома, ама си во многу подобра положба.

За ова требит кеш и колку толку сврзување по некоја реченица. Ако сакаш.

За ова не ти трбит кеш ама препорачливо е да сврзуваш по некоја реченица...
каков бил хамбургерот во мек доналдс, во седмица, зденка маслинката кај мајче била топ... итн.

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114

Круме

Life, Get One!
Член од
28 март 2010
Мислења
449
Поени од реакции
32
Сиромаштијата преку врата влегува, љубовта излегува низ прозор... Или така некако беше... :)

Член од
22 февруари 2007
Мислења
1.852
Поени од реакции
1.382
Не капирам зашо машкиот пол толку сурово ја осудува особината на жената да се лепи за пари.
Жената не се лепи за парите како такви, се лепи за мажот со пари, зашо маж со пари значи успешен и моќен маж, способен маж.
А никој не сака пешковци, не?
Никој несака татини синови..... Или ти дојде да ги браниш ?
А љубов никаде не варира како особина/емоција која ги обединува сродните души, интелигенција, харизма .. ммм значи кој мисли на пари и корист, пари и корист ќе закачи.
А жената ако бара богати копилиња и со таа цел и мисла излегува од врата, слободно може да се декларира како амбасадор на најстарата професија.

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Никој несака татини синови..... Или ти дојде да ги браниш ?
А љубов никаде не варира како особина/емоција која ги обединува сродните души, интелигенција, харизма .. ммм значи кој мисли на пари и корист, пари и корист ќе закачи.
А жената ако бара богати копилиња и со таа цел и мисла излегува од врата, слободно може да се декларира како амбасадор на најстарата професија.
Тоа што ти го бараш од жена, жената не го бара од маж.
Капираш?
За среќа, различни сме.

Еве, земи си, праисторија, маживе ловат животињи, а жените се грижат за огништето, децата и остало...
Што мислиш, жената се борела да го фати нај харизматичниот маж? Нај средениот?
Златен, се борела да го фати оној кој носел највеќе плен дома. Оној нај способниот.
Мислиш денес нешто по различно е?
И денес, жената се бори да го освои оној нај способниот. Не се бори да освои пешко, па макар и да е ултра убав.
Во тоа време, за да уловиш добар плен, треба да си страшно физички подготвен, и ко шо приметуваш, тој ген, жената да се пали по згодни развиени батки, е сеуште останат, иако е сосема непотребен, со оглед дека денес мажот не заработува со физичка, туку со умствена сила. :)

Кент

Професионалец
Член од
16 февруари 2010
Мислења
255
Поени од реакции
15
Токму поради тоа што го поставувате прашањето и што давате некои безвезе теории кажува колку многу знаете да дојдете до девојка :)

Не е потребен преголем труд. Што ако правите „финти“ да освоите девојка? Што ако се обидувате да освоите девојка со некои работи што сте ги читале на интернет или во некоја книга (знам примероци од луѓе што ги користат овие средства)? Што ако се обидувате да освоите девојка на интернет (фајсбук, хај фајв, мсн, скајп, ирц, или недај боже џабер :P )?

Мислите дека сте јебо факи*и? Утка дечки. Се плашите малку да ги отворите ушињата, очињата и уште повеќе мозочињата.

1. За да фатите девојка треба прво да ги надминете стравот да разговарате со девојки (да , се кладам дека 75% од вас, ако не и повеќе се плашат да разговарат со девојка или не знаат да разговараат со нив - ќутат).
2. За да фатите девојка треба малку повеќе да се движите (нема да ви дојде дома)
3. За да фатите девојка треба да покажете дека се грижите (а не дека к*р ве боли за неа)
4. ---------------||--------------- да се грижите и за сами себе (ако сте запуштени и нон стоп копате на мишка мирис, незнам што очекувате)
5. ---------------||--------------- да имате свое ЈАС!
6. ---------------||--------------- да ги промислувате работите што ги правите. Не е се во импулсите и нагоните.

Ајде кога зборев веќе за машките, да им кажам и на девојките два-три штоса:

1. Бидете отворени, не изигравајте женски и пол. (не заборавајте, не сте едниствени на свет)
2. Игри, игри, умствени игри? Не успеваат (барем не кај повисокинтелигентните дечки). Делувате по шаблон. Секоја девојка => шаблон (без навреди, ова важи и за машките)
3. Не се нервирајте така брзо и не избувнувајте.

И битна работа за двата пола: не бидете некој што не сте. маските паѓаат порано или подоцна. Како што рече еднаш една моја блиска личност(значи ова е цитат):
„На крајот од претставата актерот секогаш ја трга својата маска“. А крајот на претставата секогаш доаѓа.

Размислете ;)

Член од
5 август 2007
Мислења
3.587
Поени од реакции
2.616
Имај ти во глата, па че ги шенгаш сите, ко шо јас ги шенгам мојне мариофци! - Итар Пејо (Солунски Патрдии) :)
Парите му доаѓаат нешто како џокер во карти. Менуваат некоја карта(читај особина што ја немаш). Што повеќе пари, тоа повеќе џокери. Само има една многу битна работа. Има многу игри со карти, каде што не играат џокерите.

Kajgana Shop

На врв Bottom