Како да се дојде до девојка?

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Не капирам зашо машкиот пол толку сурово ја осудува особината на жената да се лепи за пари.
Жената не се лепи за парите како такви, се лепи за мажот со пари, зашо маж со пари значи успешен и моќен маж, способен маж.
А никој не сака пешковци, не?

Член од
1 јануари 2010
Мислења
1.947
Поени од реакции
1.498
Интересна работа, ако имаш една многу полесно се фаќа уште една ако имаш две уште полесно се фаќа третата и тн. додека не речеш доста беше. :pos2:
Не се зезам, сериозно, и мене ме чуди тој феномен, ама статистиката така покажала. :) :uvo:

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Славниот мариовски војвода Толе Паша побегнал од сопствената свадба за да стане комита :icon_lol:, што може жена да направи :icon_lol:. И не не бил педер човекот си имал посестрима таму да му ја грее постелата :icon_lol:, ама останува фактот дека од жена побегнал :icon_lol:.
Е сега овде читам сама дојде, пари сакала а со тоа и моќ ова она, јас мислам само со самодоверба, другите лего коцки сами ќе си се наредат :icon_lol:.

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
Бидете поослободени.
Извадете го и мафтајте го пред неа.
Ако ви е е импозантен ќе имате добар фидбек.
Женско се пали на месо.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Бидете поослободени.
Извадете го и мафтајте го пред неа.
Ако ви е е импозантен ќе имате добар фидбек.
Женско се пали на месо.
Имам еден познаник се качи на коклица покрај шанк и го изваде, за жал имаше спротивен ефект се разбегаа :icon_lol:, дошол К. само се прекрстил ништо сето заминато :icon_lol:.
Другата ден прашуваше кај да се криел, ништо ќе се заборави така го тешевме.

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
Имам еден познаник се качи на коклица покрај шанк и го изваде, за жал имаше спротивен ефект се разбегаа :icon_lol:, дошол К. само се прекрстил ништо сето заминато :icon_lol:.
Другата ден прашуваше кај да се криел, ништо ќе се заборави така го тешевме.

Види нема тука дипломатија и блефирање.
Ако го вадиш, го вадиш.
И подобро за тебе да имаш што да покажеш.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Date more.
With some hot & sexy not average girls.
You'll see.
А ние обичните, не толку совршените со несовршено тело не сме вредни за вашето внимание?

И после жените биле вакви или онакви, жените трчале по пари. А тие што не трчаат по пари и што не се прекрасни и убави, не се ни достојни очигледно за да бидат погледнати.

Какво лицемерие...

J

JOEY JORDISON

Гостин
Шо ме бришете Бе?
Што не се фаќа девојка преку Огласник а?
Нема да се заебавам-.-'

B

BBlisto

Гостин
Со веспа и малку кеш.:toe:

Јас никогаш не би погледнала некој што се прави фраер затоа што има пари, а уште помалку ако вози веспа...Таквите типци најчесто многу се занесуваат, а јас такви занесени не можам да поднесам...Така што...:smir: Али, добро, не се сите женски ко мене...

честа

Спор
Член од
25 септември 2008
Мислења
1.317
Поени од реакции
1.033
Facebook, connecting people.

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
Јас никогаш не би погледнала некој што се прави фраер затоа што има пари, а уште помалку ако вози веспа...Таквите типци најчесто многу се занесуваат, а јас такви занесени не можам да поднесам...Така што...:smir: Али, добро, не се сите женски ко мене...
Убаво си кажа и самата.
Повеќето и скоро сите женски реално зборено се "палат" на тоа затоа и пишав така.Секогаш има исклучоци не велам не.
Како што и сите машки не гледаат некое девојче да има само гз и ци*ки.:toe:

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Која се пали на веспа бе, кај живеете вие? :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom