Како да не пишувате англиски!

theMac3donian

Мак3донецот
Член од
5 февруари 2007
Мислења
3.690
Поени од реакции
259
Се извинувам но текстот е катастрофа.
Незнам какви се стандардите за англиски и се сложувам дека девојчето знае повеќе англиски од 90% од населението(99% од другите држави)... но сепак... треба за 5 да има подобар текст.

Член од
4 јануари 2008
Мислења
611
Поени од реакции
9
Кога ќе ми текне дека јас имав 4 англиски :nerv::nerv::nerv::angry3:

Ag0rA

NEBO666
Член од
29 февруари 2008
Мислења
1.667
Поени од реакции
60
Да видите јас како пишувам англиски...хихихи, а 5ка имам :vozbud:

Член од
12 мај 2008
Мислења
1.495
Поени од реакции
38
Да видите јас како пишувам англиски...хихихи, а 5ка имам :vozbud:
Abe jas imam 5-ka ama vo son da me prasaat se znam, a ne taka stavaat ocenki. Sega ovie sto diplomiraat vo Bugarija taka im stavaat ocenki. Imavme edna vo osmoletka. Mnogu jaka p***a, vo Bugarija zavrsila i toa sega e Magistar, a vrska nema Angliski. Sekoj cas se karav so nea. Mozno e merakot da mi go imala.:pos2:

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
457
Еве што се случува кога не знаете добро англиски. Ќе се брукате вака јавно преку свој постер. Уште се смеам ко неарен

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Ова се елементарни познавања на англискиот јазик да му се сневиди, секој треба да ги има. Точкест, ова плакатов да не планира типов/типкава да го лепи, или па веќе е залепен некаде?:pos:

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.612
Можеби професорката паќа на романтики... Мажена ли е?

Ако не е, можеби треба некоја ваква писмена да се напише:

Mai profesor is the best profesor I have. She is very good looking and I wont to take ker out to diner. I wont to get to now her beter, and maybe get togeter.

Ова би било за 5+. ;))))

Член од
2 јули 2007
Мислења
472
Поени од реакции
27
Abe jas imam 5-ka ama vo son da me prasaat se znam, a ne taka stavaat ocenki. Sega ovie sto diplomiraat vo Bugarija taka im stavaat ocenki. Imavme edna vo osmoletka. Mnogu jaka p***a, vo Bugarija zavrsila i toa sega e Magistar, a vrska nema Angliski. Sekoj cas se karav so nea. Mozno e merakot da mi go imala.:pos2:

А од каде оваа математика сеа, ако студират луѓето во Бугарија не чинат или пак се вбројуваат во пониска класа од овие што учат во Скопје?

F

Foxy`BuTTerFLY

Гостин
е добро де што ве чуди си има врска и се може.
имам колешка која мисли дека москва е држава и замислете има 10 по тој предмет каде што го изјави ова!
си има врски и се може.
за жал.

Член од
12 мај 2008
Мислења
1.495
Поени од реакции
38
А од каде оваа математика сеа, ако студират луѓето во Бугарија не чинат или пак се вбројуваат во пониска класа од овие што учат во Скопје?
Abe nema Matematika tuka. Se e vistina. Barem jas taka imam zabelezano. Ako sakas ke napravime sporedba megu student sto studira vo Skopje i student sto studira vo Bugarija pa ke vidis koj ima pogolemo poznavanje od problematikata.
P.S. Ne znam ama mi se cini deka ti studiras vo Bugarija pa sega se naluti.

Член од
12 мај 2008
Мислења
1.495
Поени од реакции
38
Можеби професорката паќа на романтики... Мажена ли е?

Ако не е, можеби треба некоја ваква писмена да се напише:

Mai profesor is the best profesor I have. She is very good looking and I wont to take ker out to diner. I wont to get to now her beter, and maybe get togeter.

Ова би било за 5+. ;))))
Ne e mazena be. Zatoa izgleda mi go imase merakot. Steta ne mi predava veke, a ke napisev vakva pismena. Sega samo mozam po mail da i ja pratam. Pozdrav.

Razor

u jelly?
Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.544
Поени од реакции
168
агаааахахаа

Kajgana Shop

На врв Bottom