Како да започнеш разговор со девојка која не ја познаваш?

Статус
Затворена за нови мислења.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Се облака црна маичка на кратки со срма на грбот, косата се крати цела (ќелав мора да бидеш), се става тетоважа на бицепс за лесно да се воочи, каиш со огромна златна тока на пантолоните, се вади клуч од БМВ или Мерџо и се вртка низ раце, се праќа квалитетна пијачка до девојката. Сама ќе си дојде, и кога ќе дојде се вика „Маче се знаеме ли јас и ти од негде?“ :D
И да не те знае ќе ти каже дека те познава и дека одамна се интересира за тебе...
Не е се до убавите зборови нели? :D

Не пали ова кај секоја, ама кај 80% пали.
Ова со гаранција ќе запали некаде во Пустец каде треба да купиш некоја мома.

• Ми се допаѓа
Reactions: Gea
Член од
14 февруари 2013
Мислења
584
Поени од реакции
704

Почна да пали и во Центар за жал (поготово по некои ноќни клубови) :)

П.С. И во Сандево пали :D

Jaqen H'ghar

Faceless man
Член од
25 март 2009
Мислења
1.077
Поени од реакции
1.272
Со оглед на тоа што го цитира веќе и запали.
Не па да ти се појави со тој стил пред тебе :icon_lol:

Член од
31 август 2013
Мислења
9
Поени од реакции
6
Брат гледај ја у цицки, ама прај се дека не ја гледаш малце погледни ја во очи и биди искрен. Тоа е за да добиеш сексуално инуендо.

Не размислај многу и така и она не размислува, жена е.

Meh

Член од
15 април 2012
Мислења
1.341
Поени од реакции
2.211
"Добар ден/добра вечер...докажи дека не си иста како сите други тука и уживај вечерва. Што ќе се напиеме, за мене јегер, за тебе?"

Член од
17 јануари 2012
Мислења
534
Поени од реакции
1.359
"Добар ден/добра вечер...докажи дека не си иста како сите други тука и уживај вечерва. Што ќе се напиеме, за мене јегер, за тебе?"

коа ќе и кажеш дека сакаш јегер одма ќе ја освоиш xD

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.716
Поени од реакции
49.098

Кога ќе и го спомнеш Јегерот намести си го прслукот онака мангупски :icon_lol:

Meh

Член од
15 април 2012
Мислења
1.341
Поени од реакции
2.211
Ima edna sankerska finta so Jager-ot samo koj ja znae ubavo ke si pomine ova seriozno:)

Kaжи им бе, деца... :)
--- надополнето: 20 септември 2013 во 00:38 ---
Кога ќе и го спомнеш Јегерот намести си го прслукот онака мангупски :icon_lol:

Ти така млад, потентен па дупли густи сок да не и дадеш?
--- надополнето: 20 септември 2013 во 00:39 ---
коа ќе и кажеш дека сакаш јегер одма ќе ја освоиш xD

Миринда или Швепс тогаш?

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
"Imam veke, vino, fala"
I sega? Sto ke pravis?
Sigurno devojkata nema da sedi sama ko utka i bez pienje, ne znam kakov e pristapov :)
Aj objasni malku...:-D haha

Meh

Член од
15 април 2012
Мислења
1.341
Поени од реакции
2.211
"Imam veke, vino, fala"
I sega? Sto ke pravis?
Sigurno devojkata nema da sedi sama ko utka i bez pienje, ne znam kakov e pristapov :)
Aj objasni malku...:-D haha

Јас го започнав веќе разговорот (согласно темава)... ;)

Натаму, секој со своето (во однос на пристапот натаму низ разговор).

P.S. "Вино? Одличен избор. Добро вино и убава девојка се перфектна комбинација... Моето име е _______ by the way...yours?"

Член од
3 март 2013
Мислења
2.678
Поени од реакции
1.357
Епа ке ја чекаш да оди во WC (девојките барем еднаш мора да го посетат wc-то ) зборам за во кафич,дискотека. И кога ке оди ти веднаш тргнуваш накај wc-to и она кога ке излезе ти ке му речеш СЛУШАМ си мочала и одма ке се запознаш аххахахахаахахаххаа :D

ајде мајтап на страна сеа.. Братче имаш фб сега ( фб ради чуда) :D, јас напрвин боцкам ако ми врати знам дека му си свиѓам , ке му маваш лајк на слики ова она, ако ти врати можеш да тргаш у акција.. Е сега како да започнеш: ако има девојката што сакаш да ја запознаеш другарка која се познава со тебе е најлесен начин , ке му кажеш на другаркати твоја дека сакаш да се запознаеш со другаркаму и ке изл на кафе или било каде и ке се запознаеш, по второто или третото видување со девојката ке знаеш дали имаш шанси кај нејзи или не секако ако можеш да ја сетиш :)) .

За во кафич,дискотека: Јас качам некое конјаче ако ми се свиѓа некоја девојка му пуштам пијачка и му кажвам на келнеро да му кажи дека е од мене, е сега нз како да ти го опишам тој момент :D ако се гледа постојано во тебе ако ти се смешка ова она, или ако му шепти нешо на другарките и се гледа во тебе: Ич .!. да не те боли и веднаш да одиш кај нејзе и ке му кажеш дека сакаш да се запознаете и хомурот нека ти е јака страна во разговорот, трескаj зелени но да има смисла тоа што го трескаш :D :D,) играј, биди опуштен, и не се страми.( и не му се пуштај уште од старт со такви прашања, би ти препорачал тоа да биде кон средината или при крај на вечерта. АКО ТИ Е СТРАМ ИЧ НЕ ТРГНУВАЈ ДА СЕ ЗАПОЗНАВАШ..

Се надевам под тоа ,,Како да запознаеш непозната девојка" мислеш на нашто повеќе со неа освен другарство , и сигурен сум во тоа не само што се надевам..

-А ако пак сакаш само да ја запознаш без да си ја пробаш среќата во нешто друго тогаш .......................... xD
Кај мене најмногу во кафич , палеше финтата: по разговор од 30мин или 1h време небитно.. Му викав да дојди со мене да палам една цигара и надвор ја прашував дали сака само другарство или сака нешто повеќе.. И по одговорите одма ке ја СЕТИШ дали може да се смувате или не .. Ако те одбие биди здрав и жив , ке му речеш мило ми е што се запознавме и ке остенеме другари и си продолжуваш да разговараш со нејзе како со другарка .... А можеш и веднаш да ја отераш у пм и да пробаш кај друга девојка ( ама не е ШМЕКЕРСКИ ТОА ) :D
Ова најмногу палеше кај мене ( и сега понекогаш кога сум излезен само со другарите или кога сум на одмор само со другари ) сега не можам толку мн да уживам бидејќи имам женска :D

Најважно е само да не се страмиш и да знаеш да ја сетиш дали сака или не а то кроз муабет секако :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom