Епа ке ја чекаш да оди во WC (девојките барем еднаш мора да го посетат wc-то ) зборам за во кафич,дискотека. И кога ке оди ти веднаш тргнуваш накај wc-to и она кога ке излезе ти ке му речеш СЛУШАМ си мочала и одма ке се запознаш аххахахахаахахаххаа
ајде мајтап на страна сеа.. Братче имаш фб сега ( фб ради чуда)
, јас напрвин боцкам ако ми врати знам дека му си свиѓам , ке му маваш лајк на слики ова она, ако ти врати можеш да тргаш у акција.. Е сега како да започнеш: ако има девојката што сакаш да ја запознаеш другарка која се познава со тебе е најлесен начин , ке му кажеш на другаркати твоја дека сакаш да се запознаеш со другаркаму и ке изл на кафе или било каде и ке се запознаеш, по второто или третото видување со девојката ке знаеш дали имаш шанси кај нејзи или не секако ако можеш да ја сетиш
) .
За во кафич,дискотека: Јас качам некое конјаче ако ми се свиѓа некоја девојка му пуштам пијачка и му кажвам на келнеро да му кажи дека е од мене, е сега нз како да ти го опишам тој момент
ако се гледа постојано во тебе ако ти се смешка ова она, или ако му шепти нешо на другарките и се гледа во тебе: Ич .!. да не те боли и веднаш да одиш кај нејзе и ке му кажеш дека сакаш да се запознаете и хомурот нека ти е јака страна во разговорот, трескаj зелени но да има смисла тоа што го трескаш
,) играј, биди опуштен, и не се страми.( и не му се пуштај уште од старт со такви прашања, би ти препорачал тоа да биде кон средината или при крај на вечерта.
АКО ТИ Е СТРАМ ИЧ НЕ ТРГНУВАЈ ДА СЕ ЗАПОЗНАВАШ..
Се надевам под тоа ,,Како да запознаеш непозната девојка" мислеш на нашто повеќе со неа освен другарство , и сигурен сум во тоа не само што се надевам..
-
А ако пак сакаш само да ја запознаш без да си ја пробаш среќата во нешто друго тогаш .......................... xD
Кај мене најмногу во кафич , палеше финтата: по разговор од 30мин или 1h време небитно.. Му викав да дојди со мене да палам една цигара и надвор ја прашував дали сака само другарство или сака нешто повеќе.. И по одговорите одма ке ја СЕТИШ дали може да се смувате или не .. Ако те одбие биди здрав и жив , ке му речеш мило ми е што се запознавме и ке остенеме другари и си продолжуваш да разговараш со нејзе како со другарка .... А можеш и веднаш да ја отераш у пм и да пробаш кај друга девојка ( ама не е ШМЕКЕРСКИ ТОА )
Ова најмногу палеше кај мене ( и сега понекогаш кога сум излезен само со другарите или кога сум на одмор само со другари ) сега не можам толку мн да уживам бидејќи имам женска
Најважно е само да не се страмиш и да знаеш да ја сетиш дали сака или не а то кроз муабет секако