Како да започнеш разговор со девојка која не ја познаваш?

Статус
Затворена за нови мислења.
S

Stef Bachatero

Гостин
Стеф, ти ли си бе?:icon_lol:

Чек да се симнам од облаков на кој сум заседнала, па да ти реплицирам...

Така е! Разговор можеш да започнеш за било што! Апсолутно се согласувам со тебе!

Почнувајќи од квантна механика, па преку HTML и CSS, па движењата на светските берзи, па економско политичката ситуација на Блискиот исток и во Сирија, постулатите на либерал-капитализмот, езотеричните, феминистички, религиозни концепти, па се до тоа како се месат штрудли и штиркаат кошули. Која жена ќе одолее на вакви муабети? Ниедна! На колена ќе ти паднат сите, не ќе може да постигнеш.

Ти препорачувам да го искористиш ваквиот талент, подучи ги другиве мажи кои појма си немаат, греота е, и тие кутрите да се омрсат барем еднаш у животов:icon_lol: Поготово оние со пари, џипови, авиони и камиони....изгореа за жени, изгореа. Џабе парите и богатството, ниедна не ги сака, оти не можат муабет саглам да сврзат.
--- надополнето: 15 август 2013 во 15:54 ---

Ама пази, Хемијата треба да иде у пакет со Физика, иначе може да те корпоса:icon_lol:
Јас пораснав и станав по скромен и културен дечко,нормално кога ми се угодува шанса ја користам :)

Член од
20 март 2012
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.366
Јас пораснав и станав по скромен и културен дечко,нормално кога ми се угодува шанса ја користам :)
Машала, уште поголем да растеш! :)

П.С. Гледаш како знаев оти си ти, ајде гаси тој другиот профил....

S

Stef Bachatero

Гостин

Благодарам растењето не само со меф,да биде и финанскиски и интелектуално исто :)

Шеј Лонг

Koristam kirilica.
Член од
16 јуни 2010
Мислења
1.987
Поени од реакции
1.610
Ама пази, Хемијата треба да иде у пакет со Физика, иначе може да те корпоса:icon_lol:
Па добро, според сите правила со физика се почнува малку подоцна. Можда од вториот час :)

Член од
31 март 2008
Мислења
2.572
Поени од реакции
1.864
Стеф, ти ли си бе?:icon_lol:

Чек да се симнам од облаков на кој сум заседнала, па да ти реплицирам...

Така е! Разговор можеш да започнеш за било што! Апсолутно се согласувам со тебе!

Почнувајќи од квантна механика, па преку HTML и CSS, па движењата на светските берзи, па економско политичката ситуација на Блискиот исток и во Сирија, постулатите на либерал-капитализмот, езотеричните, феминистички, религиозни концепти, па се до тоа како се месат штрудли и штиркаат кошули. Која жена ќе одолее на вакви муабети? Ниедна! На колена ќе ти паднат сите, не ќе може да постигнеш.

Ти препорачувам да го искористиш ваквиот талент, подучи ги другиве мажи кои појма си немаат, греота е, и тие кутрите да се омрсат барем еднаш у животов:icon_lol: Поготово оние со пари, џипови, авиони и камиони....изгореа за жени, изгореа. Џабе парите и богатството, ниедна не ги сака, оти не можат муабет саглам да сврзат.
--- надополнето: 15 август 2013 во 15:54 ---

не знам кој е Стеф, ниедна од тие 4 букви немам во моето име. Паметна си, ама полна си сарказам. Ко и јас. јбг.

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678

Од кај знаеш дека стеф има два профила? Многу се правиш ти паметна. :coffee:

Член од
30 март 2010
Мислења
88
Поени од реакции
212

Ова може да упали...а може и не.

Мене оние типови со широка насмевка и длабок поглед ми се малку језиви.:D
Нејќам да ми изиграва кловн и да ми кажува фори што ги прочитал овде, туку да биде природен.Ако има смисла за хумор океј, ако не, тоа е тоа.
Здраво, јас сум тој и тој, би сакал да се запознаеме и тако даље.
Иако, женскиве сакаат само згодни машки така да им се пуштаат, а ако пријде некој погрд, одма fuck off mode - on.

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.830
Поени од реакции
6.384

Ова може да упали...а може и не.

Мене оние типови со широка насмевка и длабок поглед ми се малку језиви.:D
Нејќам да ми изиграва кловн и да ми кажува фори што ги прочитал овде, туку да биде природен.Ако има смисла за хумор океј, ако не, тоа е тоа.
Здраво, јас сум тој и тој, би сакал да се запознаеме и тако даље.
Иако, женскиве сакаат само згодни машки така да им се пуштаат, а ако пријде некој погрд, одма fuck off mode - on.
И што да правиме ние Average Joe типците ?

Член од
30 март 2010
Мислења
88
Поени од реакции
212
Гледајте да не налетате на такви простакуши.:)

Член од
7 април 2012
Мислења
961
Поени од реакции
703
Ќе дојдеш до неа и ќе почнеш да и ја пееш "Дозволи да ти се претставам... дозволи да ти се претставам" од Денис Екс...и веднаш потоа ќе и речеш "Здраво,здраво јас сум Маркоо"... и после ова ринглата нема кај да бега :vozbud::sneaky:

• Ми се допаѓа
Reactions: Lyn

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
поглупа работа преку курчење преку фејсбук немало, еве и јас лично неможам мн на фејсбук да пишувам, се филингот е вештачки друго е кога се гледаш очи во очи без разлика дали ти е симпатија, другарка, женска, кога правиш муабет во живо е каде каде подобро, нема да чекаш некој да си гледа на јутуб или да си игра игри и да ти враќа на секој 5 мин. се губи моментумот во тоа, али кажи му на младинава да го остај фејсбукот и да дојди на кафе со мене :)

Член од
14 февруари 2013
Мислења
584
Поени од реакции
704
Се облака црна маичка на кратки со срма на грбот, косата се крати цела (ќелав мора да бидеш), се става тетоважа на бицепс за лесно да се воочи, каиш со огромна златна тока на пантолоните, се вади клуч од БМВ или Мерџо и се вртка низ раце, се праќа квалитетна пијачка до девојката. Сама ќе си дојде, и кога ќе дојде се вика „Маче се знаеме ли јас и ти од негде?“ :D
И да не те знае ќе ти каже дека те познава и дека одамна се интересира за тебе...
Не е се до убавите зборови нели? :D

Не пали ова кај секоја, ама кај 80% пали.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom