Како да ви го освојат срцето?

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.724
Поени од реакции
13.462
1.Да има добар смисол за хумор
2.да не биде здрвена цело време
3.изгледот не е толку битен (само да не е како Марија Шерифовиќ:pos2: ) 4.да не биде колеблива (сакам, па нејќам). - да знае што сака а што не сака.
5. Искрена, отворена.

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
someone once said, the way to a man's heart, is through his stomach...pa neka mi zgotvi nesho ubao ebate :)

Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.702
Поени од реакции
27

I am in loooove!

Rachel Hurd-Wood!

Uh...my kinda girl!

ВМРО

Loved By Few, Hated By Many, Respected By All
Член од
12 септември 2005
Мислења
1.863
Поени од реакции
26
bitno e tatko i da zima ubava plata....ne koj mojon dedo.....so 9000 od granit :pos: :pos:

Gadfly Baba

Registered Loser
Член од
20 февруари 2007
Мислења
997
Поени од реакции
21
EEe Volkswagen,без слики те молам,зшо ако почнам да праќам од глумици и пеачки нишо не бива.

Прва фаза:
Ја до сеа најмнооогу сум паѓал на убава и нежна фаца,тело ама баш ич не глеам,е сеа несакам ни да се тркала,ама не заприметувам криви или прави нозе.И насмевка убава сакам.

Втора фаза:
Сакам да делува малце срамежливо,ама само да делува.Хумор и осет за муабет мора да се има.Многу се затрескувам у некоја кога дебатирам или се карам за нешто,ама не во навредлива смисла.

Член од
8 април 2007
Мислења
112
Поени од реакции
0
Па најчесто забележувам темни типови... со темна коса и темни очи...некако длабок поглед имаат, заводлив и мистериозен... Ама и светли очи да имаат не ми е на одмет... Црна коса и зелени очи- идеална комбинација, ама ретки се таквите да го е***! :) Мразам некој што се лигави и многу збори, ама пак не сакам ни да е како нем... ЗЛАТНА СРЕДИНА :) Како што рече Tender Girl, муабетот да доаѓа сам по себе. A паѓам на слатка насмевка и романтики...

Fatty

Режи :)
Член од
2 јуни 2006
Мислења
427
Поени од реакции
5
Na sto pagam? ahhh...eden prodoren jak pogled i odma moze da me zapali, megutoa sakam ispirsani tipci, nekoj takov hard core stil, kosice...dr bitna stvar mi e karakterot, znaci da ne bide seljak, idiot..ko so gi ima EDEN KUP...da bide onaka zabavno tipce, so komunicira, vicevi neso ova ona...SKROMNA SUM NELI? :)

p.s. mn pribiram u pm...toa mi e losa mana :(

Yugo

Law rules
Член од
12 декември 2005
Мислења
8.251
Поени од реакции
28
абе фети знаеш како викаат од БИРАЧА НЕМА ЈЕ*АЧА :)

Мада..јас не сум многу таков... само знам дека најбитно ми е за типката е да има добар карактер т.е. да е комуникативна.. да знае што сака од себе... и да не биде врти капа де едно де друго.. иии да е нормално малце привлечна за мене... :)

Slatka_Mala

devoid of concept
Член од
15 февруари 2006
Мислења
477
Поени од реакции
11
Како ли да ми го освојат срцето? (и сега јас седната на некое ритче, под дрвце, ветерот ми ја вее косата, јас со погледот во далечина, пред мене мојот девојчински дневник и наостреното моливче и пишувам...)
Општо, ме освојуваат луѓе кои вака или така се поинакви...Кои не се многу екстровертни, или барем не повеќе од што бара секојдневното темпо на живот...Кои се посветуваат на врските меѓу луѓето (пријателски, љубовни), ги негуваат и имаат желба да ги одржуваат...кои сакаат да разговараат за своите чувства (т.е. не се премногу затворени) а во исто време знаат и да ислушаат...кои размислуваат за нешто повеќе од тоа како да се облечат утре за испаѓање или дека се здебелиле 2 килца :)pos2:)...кои имаат смисла за хумор и не им смета да се смеат како недугави секаде и во секое време (т.е. на кои не им дошло многу до пристојно однесување)...кои го сакаат светот, луѓето околу нив и сакаат да запознаат и научат што е можно повеќе...кои сакаат да се филмаат и simply don't care what everyone says...
Е ова се карактеристики на луѓе кои би ги одбрала за мои пријатели...а за ТОЈ -се ова горе наведено + сексуалност, сексипил и заводливост преточени во неговиот физикус :back:
П.С. а особено внимание обрнато на неговиот длабок поглед...мх, мх, мх...:smir:

Член од
10 мај 2007
Мислења
107
Поени од реакции
0
ako e samo za edna vecer :zlo: the most important things are : to have a hot body , beautiphul face :vozbud:a ako e for a bit longer time togaj treba :

osven toa sto go kazav pred malu .... treba i da ne bide beat*h , da ima smisla u zivotot , da ne e skinata :music3: pa toa za sea ....

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Интелегенција и добар смисол за хумор..Без тоа не го погледнувам двапати...После да знае да направи да се осеќам посакувано и да го направи првиот чекор(јас не приоѓам ни у лудило:toe:)...Шо се тиче изглед неам некој ептен посебни желби...
А за врска...Да знае како да ми ја подигне самодовербата, да се интересира за она што го сакам и работам и да не биде посесивен.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
z1k1c@+ напиша:
ako e samo za edna vecer :zlo: the most important things are : to have a hot body , beautiphul face :vozbud:a ako e for a bit longer time togaj treba :

osven toa sto go kazav pred malu .... treba i da ne bide beat*h , da ima smisla u zivotot , da ne e skinata :music3: pa toa za sea ....
:uvo:
Не ми се верува дека ова го прочитав на 18.05.2007 година:retard

Мене може да ми го освојат срцето...со мил поглед од едни мали плави очиња,најубава насмевка на свет,смисла за хумор,иронија и сарказам,интелегенција,да ми покаже љубов и периодично да ми оди контра(ах колку не сакам да е така,но со погрешен код сум се родила:retard ),зошто ако сватам дека целосно сум ја освоила таа личност,лесно губам интерес

EarthSea

Sexy Witch
Член од
28 јануари 2007
Мислења
134
Поени од реакции
1
Да се ловиме на интелектуално ниво, и мора да ми прозрачи некако и сексуално и да има љубов во човекот..

Fluffy

Hellraiser
Член од
6 мај 2007
Мислења
1.373
Поени од реакции
16
Јас сум падната веќе,ама еве каков ми е критериумот:
Типот мора да е ВИСОК,по можност црна или смеѓа,долга коса,боја на очи не е битна,а најважно да има ПАМЕТ во глава.
За среќа,си го најдов вистинскиот,според критериумот.Ми требаше малку повеќе време да го најдам,ама вреди секоја секунда од потрошеното време.

Kajgana Shop

На врв Bottom