Како да ви го освојат срцето?

Член од
9 март 2007
Мислења
483
Поени од реакции
6
Моето срце е освоено многу одамна!Покрај изгледот битни ми се:
Цврстиот карактер,нежноста,искреноста,верноста,...
Што си сакав тоа и си најдов!:back:

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Fluffy напиша:
Јас сум падната веќе,ама еве каков ми е критериумот:
Типот мора да е ВИСОК,по можност црна или смеѓа,долга коса,боја на очи не е битна,а најважно да има ПАМЕТ во глава.
За среќа,си го најдов вистинскиот,според критериумот.Ми требаше малку повеќе време да го најдам,ама вреди секоја секунда од потрошеното време.
Ne znaev deka si zensko :)...

Sepak, jas pagam na crnokosa devojka so ubavi oci i topla nasmevka. Se razbira i karakterot e vazen ;)

Член од
23 мај 2007
Мислења
47
Поени од реакции
0
Mozam da padnam na pametno dete sto ima karakter i znae kako treba da se odnesuva so devojka a ne nekoj sto se pravi fraer se zanesuva a nema gram akl vo glavata a i da en zaboravam ocite na maskoto igraat golema uloga vo osvojuvanjeto na srceto a posebno ako se plavi ko ke me pogledne mmm:vozbud: na sedmo nebo sum

С

Сатори

Гостин
За мене има една многу едноставна ствар...или ми се допаѓаш или не!
Не сум личност која може да се освои.

Dark Angel

Unfaithfull to life...
Член од
14 јули 2006
Мислења
1.081
Поени од реакции
6
Znachi tip so dobar gaz i sexy grb
po moznost svetli oci i dogla kosa

bitnoto:
da mi pravi muabet na site mozni temi (od teski filozofii do zaebavnje na veliko)
da mu odgovara cigar na facata, sakam maski koi izgledaat sexi so cigar
da cita knigi
da e freaky na svoj nacin

da bide poseben...

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Лејди Сатори напиша:
За мене има една многу едноставна ствар...или ми се допаѓаш или не!
Не сум личност која може да се освои.
:raz:
Зарем и такви луѓе постојат? Неосвоиви? :icon_neut Никој никогаш не те привлекувал, никогаш не си паднала на нечиј шарм, никогаш не си се вљубила, или барем затрескала во некого?

Честито, ти си човек феномен. :pos:

Јас... Искрено не знам со што и на кој начин можам да бидам освоена.:) Можеби затоа што секој пат било различно, па не можам да одвојам.:) Прашајте ги оние што успеале да ме освојат. :pos:
Да ме привлекува пред се`, да успее да ме шармира. А начинот... Не знам, стварно.

Dark Angel

Unfaithfull to life...
Член од
14 јули 2006
Мислења
1.081
Поени од реакции
6
Јас и со закон ако треба ќе докажам дека Лејди Сатори лаже во случајов.
:smir: Ноу лутиш бејби, али кај тебе првиот впечаток е многу битен и сама си го имаш признаено тоа.

For_My_Love_o-0

...Morsko Prase...
Член од
25 мај 2007
Мислења
80
Поени од реакции
0
haha

PSYtisfaction напиша:
:raz:
Зарем и такви луѓе постојат? Неосвоиви? :icon_neut Никој никогаш не те привлекувал, никогаш не си паднала на нечиј шарм, никогаш не си се вљубила, или барем затрескала во некого?

Честито, ти си човек феномен. :pos:

Јас... Искрено не знам со што и на кој начин можам да бидам освоена.:) Можеби затоа што секој пат било различно, па не можам да одвојам.:) Прашајте ги оние што успеале да ме освојат. :pos:
Да ме привлекува пред се`, да успее да ме шармира. А начинот... Не знам, стварно.
epa stvarno se majstori tia so te osvoile !!

Мар мар

Take me to paradise
Член од
9 август 2006
Мислења
1.294
Поени од реакции
11
интелигенција, смисла за хумор, да знајт да ме расположит и по можност со брадиче(не морат ама пожелно е), длабок поглед и убава насмевка... а да... и полни усни... ахх.... :girlinlove:

MaRiNa`Oh

стара школа
Член од
26 март 2005
Мислења
3.484
Поени од реакции
28
Доволно е да ме поднесвит :) И ако не е забавен нишо не прајме :)
Сериозно сега, искреност, опуштеност и убав поглед.

Black Rose

дете на цвеќето
Член од
12 февруари 2007
Мислења
1.972
Поени од реакции
38
"Паѓам" на црнки и смеѓи типци со гитари (има ли гитара и ме глеаш сум летнала :pos:) , долги бушави коси, длабок мистериозен поглед, фина насмевка, weird на симпатичен начин, рокери, металци.....

Иначе немам некои посебни стандарди, проработи ли хемија таман е.....

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
Sakam tipci so bradi4ka... ali ne deca od 1-2godina pu6tile dve vlakna i sega se raduvaat: :vozbud:yeee brada imame...
ona sakam crna .. mn mi asocira na seksi ma6ko... da ne faka sve zdravo za gotovo.. da znae da mi prai muabet na sekoja tema.. se zezame se zezame - ok... seriozni sme - seriozni pak ok... sakam da me iznenaduva... da si bude lud... te freak... da znae da me nasmee...
i da bide viso4ok...

Вампирката

Well, I tried to say there's nothing wrong with me
Член од
20 мај 2006
Мислења
3.819
Поени од реакции
95
поглед и насмевка...тоа прво ме освојува кај некој....не сум одредена каков МОРА да биде типот едноставно да е искрен и отворен...постојано да врти муабет (неќам здрвени луѓе)..нормално да биде повисок од мене...
едноставно да има свој стил и свое јас...

Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.176
Поени од реакции
106
Некоја типка со црна коса , боја на кожата како чоколадо ако може , мм убава насмевка , да биде добра , друго незнам

Kajgana Shop

На врв Bottom