Како го разбирате светот?

U

UniqueGirl

Гостин
Шо имаше успешно у дебатава?
Целта на дискусијата е да се дојде до закључок. Једини закључок до кој дојдовме на темава е дека ти бегаш од физика и глеаш непотребни ствари шо половично ги разбираш.
Мене тоа не ми е уопште успешен закључок...

А и шо има релативно у моето мислење?
Шо е тоа релативност?
Не е једини..
Уште еден заклучок.

... :back:

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
У денешно време баш и светов не е за разбирање... неможам да разберам да се крадело до бескрај, да се гледало од корист, да се гледало како до поголема територија или поголема власт, да се гледало на луѓето како експериментални глувци и ред други работи.....

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Svetot go razbiram kako pole za kulturen natprevar megu narodite

Frank_White

Da ReaList
Член од
8 август 2008
Мислења
69
Поени од реакции
2
Овче Поле :vozbud:.............Животот е тај, е сега зависи од нас како го зивееме, и како го разбираме. За некој е среќен, за друг не. За втор убав , за трет грд. Тоа е, треба да се прилагодуваме, бидејќи луѓето у тај свет стануваат се повеќе ФЕЈК.....

Член од
18 август 2008
Мислења
680
Поени од реакции
34
Светот го разбирам како поле за игра.

Нема правила, има м****а - одиш, `играш` - можеш да победиш или изгубиш.

Αnd yeah, it has always been a game.

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Уште ве лажат комунистите со светот? Хах...

Ич не се трудам да го разбирам светот во последно... Па и време е и тој да се познанимава со мене, нека се потруди да ме разбери, доста само јас се трудам. Да бев женско можи и трудна ќе бев до сега.

serious

If you need me, whistle
Член од
6 февруари 2009
Мислења
147
Поени од реакции
10
Јас светот го разбирам како поле ... не бе
светот го разбирам како нива ... не бе ни тоа
светот го разбирам како бавча полна со срања

Член од
5 јули 2009
Мислења
1.123
Поени од реакции
205
светот го свакам како топка полна со проблеми , падови и стануванја , сиромаштија , предавници и др.:toe:

Sassy

sultan instead of the sultan
Член од
5 ноември 2008
Мислења
329
Поени од реакции
72
Не е моја изрекава ама сосема се сложувам со неа. It is nothing personal, ti is just business. Епа така за мене светот е поле за правење бизнис и пари. за жал сите само во овој свет сите трчаат само по пари. Парите го вртат светот.
Иначе совршено би било кога светот би бил разбирање, љубов и почитување.ама тоа е тоа:(

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Не е моја изрекава ама сосема се сложувам со неа. It is nothing personal, ti is just business. Епа така за мене светот е поле за правење бизнис и пари. за жал сите само во овој свет сите трчаат само по пари. Парите го вртат светот.
Иначе совршено би било кога светот би бил разбирање, љубов и почитување.ама тоа е тоа:(
Со среќа со мотото, бидејќи ти си гуштерче кое сака да порасне во бара со крокодили... :wink:

cvetanovskiigor

›———————‹
Член од
6 мај 2009
Мислења
1.425
Поени од реакции
57
Ај разврти се поубаво , дали сите трчаат по пари само .

T

Tetro

Гостин
како едно огромно место со милијарди паразити :гунс:

Kajgana Shop

На врв Bottom