Како ви помина првиот школски ден? :)

bubi4ko

Македонци брее..
Член од
24 јуни 2008
Мислења
274
Поени од реакции
17
Епа еве ке пишам за оваа година прв:P

Ептен тапа беше...Со душа чекавме да ни кажат која смена ке сме и да си одиме..:)Слушавме детски пенички....Се досадувавме....Се видов со старите другари и то....

П.С. Последна година ми е во основно:P

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
Супер
Интересно беше се видов со другарите од клас и со другите другари од други класови заебанции ова она смеење на школо одма не опоменаа да не зборуваме многу со дечките од ТВ бевме разгаламени :icon_lol: и така добро е шо ќе одиме само прва смена ама наместо од 8 ќе одиме од 7ипол:nesvest: и лошо е тоа шо имаме по 8 часа:nesvest: и лошо е тоа што има многу ....... женските ако може така да се каже идат како нинџи:uvo: ќе има фрки изгледа-_- добро е што ни останала истата класна а лошо е тоа што нема да ни предава Македонски туку не земала некоја друга :(

DaN-MaN

Warlock
Член од
1 февруари 2007
Мислења
491
Поени од реакции
3
Прв ден, прва година во Панче Арсовски. Ќути среќа сум имал со професориве. Мислам дека ќе биде интересно. Не е нешто посебно, а не е ни лошо... Утре имињата на ливчиња лол...:vozbud:

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Уште неам отидено а и не ми се оди. Се знам што како ќе биде, некои работи не ми се свиѓаат, но барем ќе се видат со другарите :smir:

M

marko 1996

Гостин
Тиња беше :) Таа класната колку ја мрзаам :uvo: Ама ок заебанци ова - она :)

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Тотално разочарување[успеавме уште од прв час да ја налутиме класнана]
Друго, ни се менаја најдобрите професори, причината поради шо го сакав школоно, ај наздравје.. тие шо требаја да си одат,останаја.. така да оваа година нервози ќе се има. Распоредон ни е срање, дај боже да го менат.
Единствената уба работа ми е само класон..

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Нова средина нови познаства интересно беше.Како и што сакав се паднав со деца што завршија во моето школо.Класната сите викаат дека ќе го наебам,ѓавол била едно трето.За сеа е добра али тек после идат лоши денови.Од утре почнува запознавање со другите наставници па книги ќе даваат па едно трето.
И во петок иам 4 часа.:cug::cug::cug:

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Поседовме до 11 саат и си отидовме.
т.е-досадно беше :)

BloodyTampon

Works in deep&dark places
Член од
8 август 2009
Мислења
798
Поени од реакции
60
Втора средно во Георги...
Ок беше, многу професори ни сменија, Сале (математика) директор ни го направија.

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
5.013
Поени од реакции
12.681
Онака, за разлика од лани немав ич трема, класот ист, истите заебанции, предпоследна клупа се сместив, милини. Иначе ме интересират дали кај вас имат компјутери, пошо кај нас се тргнати...?

Член од
14 јули 2008
Мислења
1.449
Поени од реакции
50
..Заш на свите ви било за нигде? Неубоо.

Мене окк ми беше.Иако можев да не отидем ама тука е баба ми и ме разбуди скоро на време.Важно у школо бев и окк беше.Нова училница,нови клупе,нови столице,нови деца.Аххх остарев и ја.

Kajgana Shop

На врв Bottom