Како ви е поубаво - со кондом или без?

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
Lele ovoj nemoze da se vrati ... Nikola, temava e dali bi stavil kondom za da ne moras da go trgas koa ke ti dojde da svrsis ... dali poradi toj moment bi stavil kondom iako ne vi e bas najubavo so istiot? Dali sum sega fajnali jasna? Bolesti i drugi raboti se nesta sto site gi znaeme i dosta drzis predavanja ... predavaj si tamu kaj so te plakaat.
Е добро де си кажав јас за себе што имав.
Без кондом нема шанса. Ми мина времето кога се онадев со невини, во изгревот на моето сексуално искуство и моментите на лудоста.. Ќути среќа не сум напрвил нешто кое ќе требаше да лулкам таму во моите нежни тинејџ години :lol:

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
zlobnica, da te prasam vaka otvoreno pred site ... po posledniov post na Nikola, mislis deka razbra? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
zlobnica, da te prasam vaka otvoreno pred site ... po posledniov post na Nikola, mislis deka razbra?
Абе девојко, знам дека си во брак и не прашуваш како е поубаво, од твоја перспектива.
Твојата перспектива не е универзална.
Јас не сум дел од неа. Така да ти си знаеш и ти си го познаваш партнерот.
Незнам ни што бараш совети или зошто поставуваш такви прашања.
Ако сакаш да го прошириме прашањето, еве да те прашам дали ти би се сексала со некој човек кој не е твој сопруг..
и второ, дали тоа би го правела без кондом..
погледнувајќи го ова горе, излегува дека целиот муабет нема никаква смисла.. ти си имаш некој затворен систем, маж на кој му веруваш и со кого ексклузивно се онадиш..
резултатот си е јасен.
ако ти веруваш дека твојот маж не прави ништо на страна, тогаш нема причина зошто да не си го исполнувате љубовниот чин без кондом.. несомнено е поубаво.. 8)

Член од
26 април 2005
Мислења
1.691
Поени од реакции
45
divine напиша:
zlobnica, da te prasam vaka otvoreno pred site ... po posledniov post na Nikola, mislis deka razbra? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Seuste mislam ne, ali toa e samo moe mislenje neli :lol: :lol: :lol: :lol:

Член од
19 април 2005
Мислења
1.806
Поени од реакции
75
Никола напиша:
.....ако ти веруваш дека твојот маж не прави ништо на страна, тогаш нема причина зошто да не си го исполнувате љубовниот чин без кондом.. несомнено е поубаво.. 8)
Хааа, не можам да поверувам, Никола ти ли си?:shock:
После две страници убедуење дека у ништо и никого не смее да се верува, дека не постојат проверени партнери, дека има сида, гонореја, ишијас и менингитис на секој чекор, дека ја сум неваспитана една шо не ги учи децата на сејф секс... ајде признај, кој ти го поттури постов, па да продолжиме ко луѓе :wink:

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Nikola, naprotiv ... dodeka ne se resam da imam deca, praktikuvam kondom ... gledas kako pogresno tolkuvas sekogas? :P

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
Хааа, не можам да поверувам, Никола ти ли си?Шок!
После две страници убедуење дека у ништо и никого не смее да се верува, дека не постојат проверени партнери, дека има сида, гонореја, ишијас и менингитис на секој чекор, дека ја сум неваспитана една шо не ги учи децата на сејф секс... ајде признај, кој ти го поттури постов, па да продолжиме ко луѓе Намигнување
нејзин избор... не и се мешам, сепак одлучив дека нема смисла :lol:

Nikola, naprotiv ... dodeka ne se resam da imam deca, praktikuvam kondom ... gledas kako pogresno tolkuvas sekogas? Јазиче
anti baby pills, baby.. подобро е, а и поефтино од кондом (всушност зависи колку пати месечно се упражњавате) :D

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Никола напиша:
anti baby pills, baby.. подобро е, а и поефтино од кондом (всушност зависи колку пати месечно се упражњавате) :D
Mnogu komplicirana sum za apcinja, zatoa ne pijam ... a za toa kolku mesecno ... mnogu poveke od tebe :wink: Skap e zivotov jebi ga :lol: :lol: 8)

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
za toa kolku mesecno ... mnogu poveke od tebe
Баш ми е мило за тебе. Ако нешто сум ценел кога ќе ми го спомне некој поимот брак, тоа ти е free sex..Сега колку фри, не е ни важно, важно е дека постои некоја облигаторна формула која те "задолжува" да имаш секс со партнерот. Интересно е сигурно, барем во првите години, кога се онадите ко зајачиња, али како минува време, си опаѓа квантитетот, можеби на сметка на квалитетот, а можеби си наоѓаат брачните партнери и друго објаснување за меѓусебната сексуална незаинтересираност, па започнуваат да ги гледаат и другите, поголеми аспекти на брачното битисување. :P

Wolf Pack

ThE ChieF
Член од
24 јули 2005
Мислења
783
Поени од реакции
5
divine напиша:
Koga vodite ljubov, kako vi e poubavo, so zastita ili bez? Mislam na kondom konkretno, deka najupotrebuvan e da? :lol: :P
Не сум имал "без" али се согалсувам дека дефинитивно би било поубаво. Сигурно 15-20 пати поарен филлинг би имал. Ама еден шо го познавам напраи беља. Доволно ми е тоа школо, колку и да сум desperate без балони и најлони нема делење месо. Брак е сосема друга тема мислам јас. Зар ќе ме жената лаже? :pos: Немој дете да си имаме? :pos:

Dani^^^

Femme fatale
Член од
8 април 2005
Мислења
1.831
Поени од реакции
21
Ste ja zatupele temava a prasanjeto barem mene mi e mnogu jasno- KAKO! vi e poubavo-so kondom ili bez!Ne gi citav site repliki ali od toa sho procitav nekoj tuka zabegal na sosema sprotivna strana . Mislam deka moderatorot na temava -ne vidov koj e- bil mnogu jasen.Taka da eve da odgovoram- Poubavo mi e bez (sho mislam deka e neshto na sho nikoj nema da se sprotisatvi osven...neli? :pos: ) ama imam seks so kondom za zastita - ne od bolesti-( poshto imam dolgaaa vrska) tuku od bremenost.Ete tolku od mene :pos: :pos:

Dolphin

Pirate of the Caribbean
Член од
3 март 2005
Мислења
1.296
Поени од реакции
57
Dani^^^ напиша:
Ste ja zatupele temava a prasanjeto barem mene mi e mnogu jasno- KAKO! vi e poubavo-so kondom ili bez!Ne gi citav site repliki ali od toa sho procitav nekoj tuka zabegal na sosema sprotivna strana . Mislam deka moderatorot na temava -ne vidov koj e- bil mnogu jasen.Taka da eve da odgovoram- Poubavo mi e bez (sho mislam deka e neshto na sho nikoj nema da se sprotisatvi osven...neli? :pos: ) ama imam seks so kondom za zastita - ne od bolesti-( poshto imam dolgaaa vrska) tuku od bremenost.Ete tolku od mene :pos: :pos:
Како мислиш - не од болести - пошто имам долга врска?

А што сакаш да имаш секс на страна? Или поточно да напишам - а што молиш да имаш секс на страна?

Или и таму планираше со кондом, па никому ништо, а? Епа риалити чек, кондомот штити 99% само од сида и од бременост. А сифилис, хламидија, и слично, некад е џабе кондом (пошто се пренесуваат на пример, ќе ти ја фати, и дур го мести кондомот ќе си го фати, ќе ти ја баци, и ќе фати на очи, ќе си го фати, ќе те фати за рака..... итн.)

Dani^^^

Femme fatale
Член од
8 април 2005
Мислења
1.831
Поени од реакции
21
Dolphin напиша:
Како мислиш - не од болести - пошто имам долга врска?

А што сакаш да имаш секс на страна? Или поточно да напишам - а што молиш да имаш секс на страна?

Или и таму планираше со кондом, па никому ништо, а? Епа риалити чек, кондомот штити 99% само од сида и од бременост. А сифилис, хламидија, и слично, некад е џабе кондом (пошто се пренесуваат на пример, ќе ти ја фати, и дур го мести кондомот ќе си го фати, ќе ти ја баци, и ќе фати на очи, ќе си го фати, ќе те фати за рака..... итн.)
Vaka sea...poshto si ozbilno safra covek sho ,iako sum mnogu smirena licnost po priroda, pocnuvash ozbilno da me nervirash so neinteligentnite gluposti sho gi pishuvash morav da ti repliciram zosto se nadevam deka konecno kje mi se otkacis.AJDE NAPISI KOGO JAS TOA MOLAM DA IMAM SEKS SO NEGO?!?! eve jas ti kazuvam da napises,Ama poshto si p***a u dusha nema da napises nisto ili kje izlazes nesho ko i sekad.

I use nesto...ako jas sakam da imam seks so nekogo KJE imam i toa koa jas sakam kade jas sakam . A poshto ti i da si posledniot covek na svetot ne bi te ni poglednala ocigledno ti ostanuva da seres i da gi sjebuvash site temi na forumov so postovi do mene.ZIVEJ SI GO ZIVOTOT aman vishe!

Kajgana Shop

На врв Bottom