Нема ништо поубаво него природно а за заштита од болести се сложувам кондомот заштитува до некој степен.
А за да не забремени не е сто посто сигурно ми се има случено кога бев 22 год кондомот се скина а не ни осетив ни јас ни таа со убаво ни беше но кога приметив што се случило на девојчето не и кажав 20 дена не заспав мирно. За моја среќа не остана бремена после од кога доби период и кажав што се случи а таа ладнокрвана демек и ако останев бремена ке се исчистев.
Сега сум во брак никогаш не користиме кондом супер си е а еднаш до два пати во месецот си добивам бонус да си свршам натре најубо нешто досега оваа се покажа успешно не останува бремена во меструалниот циклус има само неколу денови кои се плодни кога имаме однос неколку дена пред и после менструација си го добивам моето ехтра поклонче.
А ова чисто од искуство за второто кое не беше планирано беше суприсе остна бремена не дека јас свршив со намера внатре или бев пијан ви пренесувам чисто искуство.Ако водиш лубов во иста вечер повеќе пати и да свршич надвор можи да се деси малку семен да застани во кналите од предходно и да се исфилри при вториот пат пред да осетиш .
Ај Ќерка ми да не личеше на мене иста крвана група ке почнев да се сомневам во дека жената ми има изневерено ,но мора да признам некое време јанза ме јадеше дур не најдов на интернет дека можи да се случи такво нешто и кога се роди поради некој мали копликации требаа да се направат анализи и да ја одредат крвна група нулта позитв иста ко мојата.