Абе дај не зезај Кондом ДА со непозната партнерка некој излет со шема за еден вечер. Инаку вака да знам дека се е ок со парнерката каков кондом бе нема шанси нема никаков филинг со тоа е катастрофа исто како да си купиш пи**а од гума па да имаш секс. Па некогаш е подобро и да ти го отколку да го ставиш вантре со чадор. А тоа демек заштита од бременост може у мал процент ама треба да сум токмак (ВОЛ) па да не осетам кога ми иде ми иде бе брат бегај на страна вади нема чекај уште малку уште малку и оп бидна беља. А заштита од полово преносливи болести да тука симнувам капа и користам у крајна ситуација.
мујо зел да ебава некоја дома а хасо го гледал преку пенџере,стасал мујо до бодито ги турнал гајчите и почнал да ебе...и хасо му вика боди мујо..и мујо бодам хасо бодам нешто слично и со кондом ти е
И за нас женските има разлика дали е со или без, и од мое лично искуство зборувам, и од тоа што сум слушала од други. Мене ми е поубаво без, полесно свршувам така, ама не ми се ризикува секогаш.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.