Labelo nonstop, Nivea ili Rosal sekogas! Najmnogu koristeno mi e ona so med i mleko a za zimski period si go miluvam cokoladnoto! Isto i edno svetlo plavo od Nivea za podobra hidratacija!
A tie so svetki, sjaevi pretty girl ili sto ti ja znam ne me bendisuvaat ama ic!
Ete taka
Eagle, така баш се „разболуваат“ усните.
Од многу бакнежи, слатки лигавења, грицкања устава ми станува решето и тука улетува Росал Лип Балм да ме спаси од слатката мака.
Користам лабело. Веќе 5 години по ред користам Росал Боровинка. Во екстремни случаи, кои ги спомна БигКис вечерта ставам бекутан, утринскиот ефект е феноменален, не само на изглед.
росал росал и само росал што се однесува на лабело, ми се допагаат дека се по мрснички за разлика од нивеата... до душа имам едно лабело од нивеа низ дома и бидејки е со седефасто розе боја го користам како карминче од време на време бидејки имам полна уста и вистински кармин ми делува некако нападно (лично по мој вкус) и мора да кажам сјаевите на макс фактор права ствар.. 500 денари цела вечер убави усни а и ке ви седи во ташничка со месеци
Богами никако.
Имам 2-3 лабела, едното Labello - Velvet rose, едното некое германско ради пакувањето (црно-бело ) купено, и третото шо едвај се сетив кое беше е нивеа најобично,хидра.
Eve vi den mnogu ednostaven i eftin piling za usni,isklucivo za vo domasni uslovi
Ako piete tursko kafe namackajte gi usnite so malku talog,ostavete da postoi 2-3 miniti i istrijajte gi.Posle ova stvarno se meki i mazni,isprobano e.:smir:
Сјаеви или било што од пазар не купувам .. Иначе добри се сјаевите и лабелата од Nivea , Oriflame , Avon а и неодмана си купив сјајче од Kara .. И никад не ми било жал да давам пари на сјаеви и лабела
користам Antiseptic. Camomile.
Длабински ги негува усните, ја одржува влажноста на клетките и ги штити усните од штетните влијанија на надворешната средина. Маслото од камилица делува антисептички и антибактериски a во комбинација со витамин ACE, регенеративно и стимулирачки.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.